Obsah fóra
XBOX 360 news: Dragon's Dogma; Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier; Max Payne 3; Akai Katana...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Ako môžem využiť .svf súbory ???

Návody na téma, jak se pohybovat na PSF ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Filip2503 v 08 srp 2011, 23:50

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať na jednu vec, a to, načo sa používajú .sfv súbory.
Otvoril som ich v poznámkovom bloku a sú tam iba tie linky, ktoré nájdem aj na fóre, a v jednej téme som našiel, že jeden druhému radil, nech si hru stiahne cez .sfv súbor.
Chcem sa spýtať, je na to nejaký downloader alebo načo sa to používa.
Predom ďakujem za odpoveď
Filip2503
Rookie
Rookie

Hotovost: 4,700.15 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Plazer v 09 srp 2011, 07:02

navody-guides/navod-ako-spravne-uploadovat-t14938.html?hilit=.sfv

jaja99 píše:Súbor sfv je len pre pripad kontroly, ale pre rozbalenie ho nepotrebujes. Je to iba subor "navyse", ktory sluzi na overenie suborov, ci su dobre stiahnute....

AKO A PRECO VYTVAORAT KONTROLNY SUCET
Kazdy, kto uz niekedy stiahol nejaku hru s chybnym partom vie, ake su to nervy. Aby sa dalo presne zistit, ci downloader ma dobre stiahnute vsetky casti uploadu a pripadne ktory je presne vadny, doporucujem ku kazdemu uploadu, ktory ma viac ako 2 diely, vytvarat pomocny subor .sfv. Winrar ma obcas tentenciu hlasit ako chybny iny diel ako tomu naozaj je (napriklad susedny). Ako to urobit... Subor .sfv sa velmi jednoducho da vytvorit v programe Total Commader. Po spusteni TC najdeme adresar s vytvorenymi rar partmi, oznacime vsetky diely (budu svietit na cerveno) a potom hore na liste v prvje ponuke (Files) dole si zvolte z ponuky "Create CRC Checksums (SFV format)". Doporucujem dat nazov sfv suboru presne ako maju nazvy rar diely, aby bolo jasne, kde to patri. Vytvoreny malicky sfv subor potom uploadnite spolu s hrou.
Plazer
Moderátor
Moderátor

Hotovost: 564,849.93 PSM
Medaile: 4
Hviezda administrátora (1) Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Medaila za aktivitu (1)
Dostal poděkování: 894 krát

Zpět na Návody » Guides