Obsah fóra
XBOX 360 news: Dragon's Dogma; Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier; Max Payne 3; Akai Katana...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Návod na RapidShare

Návody na téma, jak se pohybovat na PSF ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Zutro v 29 srp 2007, 09:33

Ja pouzivam Internet Download Manager a jsem spokojen take. :wink:
Zutro
Beginner
Beginner

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 3 krát

Příspěvekod refink v 29 srp 2007, 20:02

jo pres idm je to nejlepsi pokud to mas nastaveny dobre,ale nejak mi to moc nejde,kdyz chces pres idm stahnout neco co je na rapidu v tom adresari tak tam cvaknes treba na prvni odkaz pravym tlacitkem mysi a das stahnout vse download managerem a ten se ti otevre a v nem najdes seznam vseho co se da stahnout z ty stranky,takze rary co potrebujes atd a taky html,tam si to pak vyberes a je to ok,ale kdyz bych dal do idm jen obycejny link na rapid a nebylo to v nejakym tom rapid adresari tak se mi to nechyti a stahuje jen maly soubor s html priponou...tak pls poradte nekdo :roll:
refink
Ordinary User
Ordinary User

Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Zutro v 29 srp 2007, 22:46

refink píše:jo pres idm je to nejlepsi pokud to mas nastaveny dobre,ale nejak mi to moc nejde,kdyz chces pres idm stahnout neco co je na rapidu v tom adresari tak tam cvaknes treba na prvni odkaz pravym tlacitkem mysi a das stahnout vse download managerem a ten se ti otevre a v nem najdes seznam vseho co se da stahnout z ty stranky,takze rary co potrebujes atd a taky html,tam si to pak vyberes a je to ok,ale kdyz bych dal do idm jen obycejny link na rapid a nebylo to v nejakym tom rapid adresari tak se mi to nechyti a stahuje jen maly soubor s html priponou...tak pls poradte nekdo :roll:

Musis dat copy oznacit ty linky a pak je das treba do poznamkoveho bloku.Pak si to ulozis a v IDM das ulohy a importovat seznam ze souboru txt a otevres ten ulozeny textovy soubor z linkama. :wink:
Zutro
Beginner
Beginner

Dostal poděkování: 3 krát

Příspěvekod refink v 30 srp 2007, 07:04

jo ty linky otevru tim importovanim z txt to vim,takhle to delam,ale misto raru kterej to ma byt je tam pripona html,jake ze to neveme ten soubor,ale tu stranku...mno musim to jeste prozkoumat
refink
Ordinary User
Ordinary User

Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Plazer v 18 lis 2007, 11:58

benjaminek píše:Moc díky,ještě by mě zajímalo jak se stahuje přes megaupload,nikde tam free nevidím
To si musis najprv stiahnut megaupload toolbar alebo nejak tak sa to vola najdes ho na stiahnutie ked nieco prvykrat stahujes s MU a potom to uz pojde podobne ako cez rapidshare aspon mne to tak ide :wink:
Plazer
Moderátor
Moderátor

Hotovost: 564,849.93 PSM
Medaile: 4
Hviezda administrátora (1) Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Medaila za aktivitu (1)
Dostal poděkování: 894 krát

Příspěvekod Plazer v 18 lis 2007, 12:03

No neviem kde som mal polozit tuto otazku tak ju davam sem. Ako mozem prispiet do fora nejakou hrou ktora tu nieje ale ja ju mam na DVD ?? Myslim tak ze by som ju dal na Rapidshare alebo Megaupload ale neviem ako sa to robi. Dakujem za pomoc
Plazer
Moderátor
Moderátor

Hviezda administrátora (1) Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Medaila za aktivitu (1)

Příspěvekod Tomek v 18 lis 2007, 12:55

Plazer píše:No neviem kde som mal polozit tuto otazku tak ju davam sem. Ako mozem prispiet do fora nejakou hrou ktora tu nieje ale ja ju mam na DVD ?? Myslim tak ze by som ju dal na Rapidshare alebo Megaupload ale neviem ako sa to robi. Dakujem za pomoc

A chceš ten Návod podrobně do puňtíku, nebo stačí jen základní infa ?
Tomek
Exdonator
Exdonator

Hotovost: 33.55 PSM
Dostal poděkování: 2 krát

Příspěvekod Plazer v 18 lis 2007, 17:39

Tomek píše:
Plazer píše:No neviem kde som mal polozit tuto otazku tak ju davam sem. Ako mozem prispiet do fora nejakou hrou ktora tu nieje ale ja ju mam na DVD ?? Myslim tak ze by som ju dal na Rapidshare alebo Megaupload ale neviem ako sa to robi. Dakujem za pomoc

A chceš ten Návod podrobně do puňtíku, nebo stačí jen základní infa ?
No rad by som bol keby bol podrobny aby som tomu pochopil :D . Ak sa ti to nechce vypisovat tak daj zakladne infa a hadam pochopim ale radsej by som aj tak uvital podrobny. :D
Plazer
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Tomek v 18 lis 2007, 20:02

A) Z disku vytvořit IMAGE
B) RARem rozdělit na soubory
C) Upnout na Rapid

-------------------------------------
A - Jako první musíš vytvořit z disku Image (obraz disku). To umí řada softů, Nero, Alcohol a.j., popíšu uložení přes UltraISO, je v češtině.
1) Vložit disk z kterého chci vytvořit IMAGE do mechaniky
2) otevřít: UltraISO
3) v UltraISO klik na: Soubor / Otevřít CD/DVD... / zde nalistovat mechaniku ve které je disk - Otevřít (chvíli to trvá)
4) opět klik na: Soubor / Uložit jako... naskočí tabulka a zde postupně zadat:
a) v levém sloupci - kam se má IMAGE uložit (nejlépe vytvořit novou složku)
b) dole v rolovací liště lze změnit název
c) v druhé rolovací liště zadat v jakém formátu IMAGE uložit (většinou: *.ISO)
5) klik na: Uložit - IMAGE se uloží.
Podobného výsledku lze dosáhnout klikem na: Nástroje / Vytvořit image CD / a doplnit tabulku.
Pokud ještě nemáš, přetáhni Image do sólo složky.
B - Rozdělení pakovacím softem RAR, je česky.
1) 1x klik "pravým" na vytvořené Image / vyber: "Přidat do archivu... "
2) Ve vyskočené tabulce nech "Jméno archivu" jak je, "Metoda komprese" : Normální a ve spodním rolovacím poli zapiš 100000000 . Je to hrozný číslo, ale zadává se to v bajtech, 100 MB má 8 nul.
3) Po kliku na horní záložku: "Pokročilé" klikni na: Nastavit heslo... - nastav (zapsat si ho !!!) / OK a vrať se na záložku: "Obecné".
4) Tady už jen OK - Image se rozdělí na XX RARů.
C - Upnutí na Rapid.com, je to tak kurňa engliš :-)
Otevři:
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://rapidshare.com/

1) A hele, český slovíčko: "Procházet... " , tak na něj klikni :-)
2) Nalistuj první vytvořený RAR, měl by mít příponu: *.part01.rar / označ / a klik na tlačítko vedle: Upload...
Teď budeš možná nemile překvapenej a Tvoje nadšení do upínání ochabne. Vše totiž záleží na Tvém připojení na net. Vůbec nezáleží na tom, jak rychle stahuješ od jiných, rozhoduje tu UP. Já mám Down poměrně rychlý - 6,2 MB , ale UP jen 42 kB, takže si dovedeš spočítat, jak dlouho ten UP bude trvat. U těch 1x 100 MB to může být i 40 minut, máš-li 30 RARů, je to časovej záhul. Pravděpodobně je možné součastně spustit další UP, ale rychlosti to nepřidá, nejsou to sušícíse ručníci na šňůře :-)
3) Stránku samo nesmíš zavřít, maximálně srazit do lišty, po skončení Uploadu naskočí stránka a zde pozor. Dole je tlačítko: Create collector.. , tak na to neklikej !!!, jeho význam by mohl objasnit někdo jiný, snad je to něco k Premium účtu. Klikni na modrý nápis:
"I don't want a collector's account right now. Just give me the download-link."
Naskočí stránka s infem linků na stažení a linkem na případné vymazání dat. Ihned si to zkopíruj a ulož, po zavření stránky již neni šance, jak to zjistit.
4) A celé to zopakuj u RARu 2...3....4..... uf.
Linky pak seřaď a za použití tlačítek: CODE vlož sem na fórum, nezapomeň zadat Heslo - a to je vše.
Po skončení máš možnost RARy z PC vymazat, ale nedělej to ! Pokud nemáš katastrofální nedostatek místa, nech je pár dní v kompu, může se stát, že některý ze souborů bude i ze strany Rapidu poškozenej, je pak rychlá pomoc ten jedinej RAR upnout znova a nepříjde tak celá práce vniveč.
Abych to dokončil komplet, tady jsou použité softy UltraISO a WinRAR, ten je EXE samorozbalovací, oba maji "všechno" :
http://rapidshare.com/files/70619222/UltraISO_8.6.5.2140.rar.html
http://rapidshare.com/files/70616792/WinRar3.61cz.exe.html

Možná nám vynadaji, že to patří jinam, ale takhle se hold diskuze stočila, zakládat novej Topic nemůžu, nekontroloval sem, jestli to tu už někde neni, to by mě vynadali podruhý :-)

Tak a teď už jen počkám, co si hezkýho od Tebe budu moct sosnout.
Tomek
Exdonator
Exdonator

Hotovost: 33.55 PSM

Příspěvekod petuna v 05 pro 2007, 17:54

jaja99 píše:Samozrejme, ze vo FlashGete. To aby sa automaticky pripojil pri stahovani na premium download, inak by si tahal iba chybove hlasky. FlashGet nie je RapGet a nevie obist ani rapid cakacie ani ine systemy. Je to "len" genialny download manager. Staci potom oznacit vsetky linky naraz a ist spat. Rano bude zazrak.....

Můžete mi někdo poradit co dělám špatně? Zase po čase jsem si koupil premium účet a chci opět stahovat přes FlashGet, ale vůbec se mi nedaří. Uživatelské jméno i heslo mám nastavené, ale místo 50MB souboru mi to stahuje jenom 5,77 KB. Fakt nevím co dělám blbě.
petuna
Ordinary User
Ordinary User

Hotovost: 8,281.16 PSM

Příspěvekod Jarosh v 05 pro 2007, 18:14

me to dela taky...když ale je soubor, který chci stáhnout už vymazaný...

takže není možné, že je to DEAD ?
PS2 slim 75004 + MODBO 1,93 + Guitar + Singstar Microphones + USB Mouse + EyeToy Camera + 2x Original Dualshock Sony + 2x Memory Card Sony (Japan) + PS2 Gun + Genius Repro 5.1...All I Ever Wanted :) ( Nyní i hrdý majitel PSP 2000 )
Jarosh
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 20,000.00 PSM
Dostal poděkování: 6 krát

Příspěvekod petuna v 05 pro 2007, 18:18

Soubor DEAD není, jelikož když ho stahuji přes prohlížeč, tak ho normálně stáhnu.
petuna
Ordinary User
Ordinary User

Příspěvekod Jarosh v 05 pro 2007, 18:43

petuna píše:Soubor DEAD není, jelikož když ho stahuji přes prohlížeč, tak ho normálně stáhnu.

ja nevim, ja pouzivam jiny dovnloader, ale zkus si ještě uložit v tom prohlížeči heslo, prostě login na rapidshare...
PS2 slim 75004 + MODBO 1,93 + Guitar + Singstar Microphones + USB Mouse + EyeToy Camera + 2x Original Dualshock Sony + 2x Memory Card Sony (Japan) + PS2 Gun + Genius Repro 5.1...All I Ever Wanted :) ( Nyní i hrdý majitel PSP 2000 )
Jarosh
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 20,000.00 PSM
Dostal poděkování: 6 krát

Příspěvekod petuna v 05 pro 2007, 18:51

Je to až neuvěřitelné, ale ze zoufalství jsem si na rapidu změnil heslo než jsem používal dosud a najednou to už frčí. Tak nevím, asi nějáký "čerti" když je dneska ten Mikuláš.
PS2 slim SCPH-90004 + MODBO 760
petuna
Ordinary User
Ordinary User

Příspěvekod longsmoker v 20 lis 2008, 11:59

Na stránkách Rapidshare.com se objevila novinka, která asi bude novým premium uživatelům rvát srdce. Denní limit 10GB na den je fuč a místo něj nastoupí nové omezení - 80GB na měsíc. Upload souborů pro uživatele je nastaven na 500GB. Anonymní data budou uchovány pouze 10 dnů. Autoři vše svádějí na to, že nechtějí zvyšovat ceny a chtějí být více fér k méně aktivním uživatelům, ale dle mého je to jen obyčejná pračka peněz, kterou momentálně nastavili na nejvyšší výkon.

To znamená, že můžu denně stáhnout jen 2.66 Gb !!
:cry:

http://rapidshare.com/news.html
Naposledy upravil longsmoker dne 20 lis 2008, 12:02, celkově upraveno 1
Obrázek
longsmoker
Ordinary User
Ordinary User

Hotovost: 6,395.91 PSM
Dostal poděkování: 8 krát

PředchozíDalší

Zpět na Návody » Guides