Dobry den. Nevim jestli muzu jsem. Ja jsem dostal Playstation 2 a zacal, snazil se vypalovat. Na konec se mi podarilo cez Alcohol, ale jen ty co jsou na Verbatim CD-R (do 700 MB) hry. Vsechny fungujou, az na to, ze pri pousteni celou dobu je slyset, ze CD jse toci na plno a stroj ps2 vetrak taky. Ale nevadi, hlavne ze jdou hry, jsou od tohoto fora. Vypaloval jsem podle navodu co je tady na Alcohol. Skusil jsem taky i na Verbatim DVD-R ale hry sli jenom jednou. Divny. Po druhe psalo na stolni ps2 ze to neni disk na ps1 a ani ps2. A po 16em restartnuti to vzalo a slo bez problemu. A pak restartnul znova a zas neslo. CDecka chytam jen za okraje, opatrne. Tak jsem vypaloval i cez UltraIso a ted na konec imgBurn. Vsechno presne podle navodu, na 4x rxchlost, taky skousel jsem na 2x i na 8x a i zkontroloval po vypaleni, jestli nebude chyba na DVDku, ale vsechno probelo bez chyby. Uz jsem znicil asi 9 dvdcek

Nevim kde muze byt chyba. Mam hry od tud: Crash Tag Team Racing, Ice Age 3, Tekken 5. Ale v tom nemuze byt chyba protoze cez emulator Pcsx2 hry jdou. Do predu jse omluvam, ze jsem nenapsal konfigurace ps2, ja se v tom nevyznam a jak pride se na to podivat kamos tak napisu. Aleje uplne nova, ten den nachipovana. Strasne moc dekuju vam za rady, pokud nejaky budou.
Kdyby neco tak me upozornte i na SZ spravu. (Na ty strance kde je hra staci se jen zaregistrovat, neni potreba platit)