Obsah fóra
XBOX 360 news: Metal Gear Solid HD Collection; NeverDead; SoulCalibur V; Final Fantasy XIII-2...        Wii news: Spaghetti Western Shooter...        PS3 news: Final Fantasy XIII-2...

Všeobecné informace

Navod - rozbalovanie a nasledne vypalovanie v ImgBurn

Návody na téma, jak se pohybovat na PSF ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod jaja99 v 12 bře 2009, 23:09

Viem.
1. Spatna volba media
2. Odchadza napalovacka
V podstate sa jedna o to, ze napalaovacka nevie spravne zapisovat, preto sa takto v podstate "chrani" pred zbytocnym napalovanim. Na palenie DVD5 medii staci, ak je napalovacka v podstate na 50% este zivotoschopna, ale u DVD9 je uz pri 80% hlaseny problem.
Takze skus pouzit Verbatim DVD+DL medium a ked nepomoze, tak nova napalovacka...
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Hotovost: 1,046,504.30 PSM
Dostal poděkování: 1109 krát

Příspěvekod fufino v 13 bře 2009, 16:34

Napalovačkou to asi nebude,lebo mám dve a tá druhá má asi 2 mesiace a aj na tej to písalo.Dal som pokračovař a napálilo to bez problémov.No ale či hra pojde to neviem. :?:
fufino
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod anonym gamer v 18 dub 2009, 10:01

Ja mam problem s lagom na DVD-ckach na PS2 (Ace Combat V a Splinter cell : DA), napalujem 4x... tie hry idu spociatku v pohode, ale neskor sa v prvej predlzuje o dost loading a in-game filmecky sa po nacitani bud zaseknu alebo sami zrusia (ale framerate v hre a tak je v poriadku). V splinterovi je vsetko tiez plynule, ale casom seka menu a zaostavaju zvuky... pouzivam media Verbatim a TDK Poradte pls
anonym gamer
Rookie
Rookie

Příspěvekod Nanaki v 18 dub 2009, 10:50

Tam je víc možných důvodů. Nejčastější vady jsou horší napálení, ať už je na vině médium, nebo palírna, nebo pomalu odcházející optika v PS2.
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 59,636.50 PSM
Dostal poděkování: 47 krát

Příspěvekod Moe v 16 črc 2009, 08:15

Dobry den. Nevim jestli muzu jsem. Ja jsem dostal Playstation 2 a zacal, snazil se vypalovat. Na konec se mi podarilo cez Alcohol, ale jen ty co jsou na Verbatim CD-R (do 700 MB) hry. Vsechny fungujou, az na to, ze pri pousteni celou dobu je slyset, ze CD jse toci na plno a stroj ps2 vetrak taky. Ale nevadi, hlavne ze jdou hry, jsou od tohoto fora. Vypaloval jsem podle navodu co je tady na Alcohol. Skusil jsem taky i na Verbatim DVD-R ale hry sli jenom jednou. Divny. Po druhe psalo na stolni ps2 ze to neni disk na ps1 a ani ps2. A po 16em restartnuti to vzalo a slo bez problemu. A pak restartnul znova a zas neslo. CDecka chytam jen za okraje, opatrne. Tak jsem vypaloval i cez UltraIso a ted na konec imgBurn. Vsechno presne podle navodu, na 4x rxchlost, taky skousel jsem na 2x i na 8x a i zkontroloval po vypaleni, jestli nebude chyba na DVDku, ale vsechno probelo bez chyby. Uz jsem znicil asi 9 dvdcek :( Nevim kde muze byt chyba. Mam hry od tud: Crash Tag Team Racing, Ice Age 3, Tekken 5. Ale v tom nemuze byt chyba protoze cez emulator Pcsx2 hry jdou. Do predu jse omluvam, ze jsem nenapsal konfigurace ps2, ja se v tom nevyznam a jak pride se na to podivat kamos tak napisu. Aleje uplne nova, ten den nachipovana. Strasne moc dekuju vam za rady, pokud nejaky budou.
Kdyby neco tak me upozornte i na SZ spravu. (Na ty strance kde je hra staci se jen zaregistrovat, neni potreba platit)
Moe
Beginner
Beginner

Hotovost: 3,944.35 PSM

Příspěvekod Nanaki v 16 črc 2009, 09:31

No, může být problém v mechanice, která třeba čte jen CD, ale už ne DVD. Viděl jsem. Nebo může být problém v palírně, která třeba vypálí CD, ale už ne DVD. Opět, viděl jsem třeba palírnu, která bez problémů zvládla DVD5, ale ne DVD9.

Každopádně, my zde můžeme poradit pouze, jestli je pálení provedeno správně. K tomu je zapotřebí napsat kompletní postup, ne jen "podle návodu". Ale IMO, zde chyba nebude. Rozhodně bych zkusil vypálit hry na jiné palírně, třeba to pomůže.
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvekod Moe v 18 črc 2009, 08:41

Nechtel jsem to tu zbytecne vypisovat, ale napaluji presne podle tych navodu jak to tady pise. A zadna chyba, ani pri kontrolovani disku mi nevyskoci. Ale cim dal hraju ty hry na stolni ps2 tak tym driv to bere. Je nova stolni ps2, tak mozna to asi spoznava ty CDcka ;-) Jeste posledni radu bych poprosil, pokud muzete. Me se nelibi kdyz kterou koliv hru vypalim tak na stolnim ps2 nemuzu hrat (pohybovat se) sipkama, ale jen s joystikem (pakou) na ovladaci (gamepad). A na emulatore Pcsx2 sipkama jde se pohybovat a taky i na yojstiku. Nechapu. Strasne moc bych chtel hrat sipkama na stolnim ps2 :( A nevsim sem si zadnyho nastaveni...

Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://pictureup.cz/picture/verejny/27412741gamepad.jpg
Kdyby neco tak me upozornte i na SZ spravu. (Na ty strance kde je hra staci se jen zaregistrovat, neni potreba platit)
Moe
Beginner
Beginner

Hotovost: 3,944.35 PSM

Příspěvekod Nanaki v 18 črc 2009, 09:22

Pokud pálíš tak, jak máš (ale to se těžko kontroluje, když odmítáš popsat postup), tak bude na vině buď špatná optiuka v PS2, nebo špatná vypalovačka.

Některé hry prostě neumožňují hrát na tlačítkách, ale pouze na analogu.
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvekod SDL v 26 srp 2009, 18:38

Mno, jelikož mi Nanaki locknul topic, s tím, že to tam nepatří (xD), ptám se tady (pokud to tu je, sry, ale nic jsem nenašel):

SDL píše:Zdravím, stáhl jsem si image hry (SW: Battlefront II - PAL), a nevím, jak ho vypálit. Image (tedy jeho obsah) je o cca 8MB větší, než je kapacita DVD - zásek na 99%. Mohl by mi někdo poradit? Nechce se mi zbytečně ničit další média Děkuji.
PS2 SLIM SCPH-77004 PAL + 8MB Sony Memory Card + 1MB PS1 Sony Memory Card + 1MB PS1 HAVOC Memory Card + Analog Controller Sony Dualshock 2 + USB Analog Controller Trust Dualshock "PREDATOR"
SDL
Beginner
Beginner

Příspěvekod jaja99 v 26 srp 2009, 21:02

V prvom rade, ked uz pises o takejto exotickej chybe, neuskodilo by, keby hned aj napisal velkost ISO suboru, nech vidime okamzite, ci je problem v medii alebo mas blby image. Inak taketo hlasky mozes stretnut iba pri absolutne smejd mediach za par korun, ale nie pri znackovych. Pre uplnost som sa pozrel teraz na disk s hrou a tu mas presnu velkost/kapacitu: 4 697 391 104. Vo win sa tvari ako 4,37GB a je tam inak (na medii) este volne miesot na cca 4,5MB. Takze v ziadnom pripade sa nemoze stat, aby sa hra nevosla na normalne dvd5 medium. Vloz tam kvalitne medium a spust ImgBurn an vypalovanie a sam uvidis. Inak, ak by medium malo mnedostocnu kapacitu, ani by ti to nezacalo napalovat. Takze chyba moze byt:
- blbe medium
- chybne ISO (myslim nie velkost, ale posahany celkovo)
- odchadza ti napalovacka
Ja osobne tipujem na poslednu volbu, lebo takto sa to zacina prejavovat....
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Příspěvekod SDL v 27 srp 2009, 00:49

Velikost *iso je podle Vlastností 4.38GB. Já fakt nwm... A vypalovačka normálně pálí, tady problém nebude. Já to nějak zkusím pořešit v UltraISO :-|

Screen:
Obrázek
PS2 SLIM SCPH-77004 PAL + 8MB Sony Memory Card + 1MB PS1 Sony Memory Card + 1MB PS1 HAVOC Memory Card + Analog Controller Sony Dualshock 2 + USB Analog Controller Trust Dualshock "PREDATOR"
SDL
Beginner
Beginner

Příspěvekod Eikoking v 01 zář 2009, 17:19

Ahoj,

som v oboru Playstation nový.
Dnes som si kupil PlayStation 2, všetko som spravne zapojil do telky a do prúdu.
Stiahol som si hru (z tadeto) rozbalil a napalil cez ImgBurn. ImgBurn mi DVD niekoľkokrát vybralo a znova zasunulo (je to dobre?)
Tak som to teda napalil, otvoril dvd-rom vybral DVD dal do PS2.
PS2 začalo načítať a potom mi vypísalo "Please insert a PlayStation or PlayStation 2 format disc."
Tak jsem DVD napalil znovu, a znova mi vyhodilo tam ten text.
Kde je chyba, proč mi to PS2 nebere? Ďakujem za skorú odpoveď.
Obrázek
Obrázek
Eikoking
Rookie
Rookie

Příspěvekod Nanaki v 01 zář 2009, 17:40

Rozepiš trochu víc, jak jsi pálil, jaká používáš média, jakou pálíš rychlostí. A hlavně, jak hry spouštíš, máš v něm chip, nebo používáš aspoň Swap Magic?
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvekod Eikoking v 01 zář 2009, 17:50

Nanaki píše:Rozepiš trochu víc, jak jsi pálil, jaká používáš média, jakou pálíš rychlostí. A hlavně, jak hry spouštíš, máš v něm chip, nebo používáš aspoň Swap Magic?

palil cez IB na prepisovatelny disk verbatin a na epro DVD-R, rychlost 4x. A ta posledni věta vubec nevim o cem hovoris, vlozim do PS2 a ono to uz same robi "chip" a "Swap Magic" je čo?
Obrázek
Obrázek
Eikoking
Rookie
Rookie

Příspěvekod jaja99 v 01 zář 2009, 17:59

Comu nerozumies? To mi chces povedat, ze o paleni hier vias skoro vsetko, o stahovani tiez, ale v zivote si nepocul o tom, ze PS2 nez "pomoci" to neprecita? Bud som ja uplne vedla alebo si z nas robit volov...
Na spustenie palenycj hier MUSIS mat bud zabudovani chip alebo tzv. Swap Magic disky, ktore sa bootuju pred vlozenim vypalobanych medii...
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

PředchozíDalší

Zpět na Návody » Guides