Obsah fóra
XBOX 360 news: Metal Gear Solid HD Collection; NeverDead; SoulCalibur V; Final Fantasy XIII-2...        Wii news: Spaghetti Western Shooter...        PS3 news: Final Fantasy XIII-2...

Všeobecné informace

Navod - rozbalovanie a nasledne vypalovanie v ImgBurn

Návody na téma, jak se pohybovat na PSF ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Nanaki v 01 zář 2009, 17:59

Chápu. PS2 samozřejmě sama od sebe neumí přehrávat pálené, tedy neoriginální hry. K tomu potřebuješ buď naistalovat do konzole modifikační chip, nebo použí Swap Magic, speciální DVD, které ti umožní přehrávat pálenky. Kde podobné věci seženeš se ani neptej, to by odporovalo našim pravidlům.

Jaja: pokud by si přečetl pouze tento topic, nebylo by to zase tak divné. Věřil bych tomu, že někdo, kdo o problému neví nic, se takto dokáže splést. To se stává.
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 59,636.50 PSM
Dostal poděkování: 47 krát

Příspěvekod Eikoking v 01 zář 2009, 18:08

Takze si mozem vypalovat kolko chcem ale PS2 mi to nevezme. :cry:
Tento problém budem musiet vyriešit asi sám, jedine, že by mi nekdo poslal o tomto info, cez PM (dobrá to duša) :)
Nič menej ďakujem za odpovede :)
Obrázek
Obrázek
Eikoking
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod SDL v 01 zář 2009, 19:39

Eiko??? ROFL :D
Ty poslyš, kdyby sis ho koupil trochu dřív a vzal ho s sebou, klidně jsem mohl udělat tobě to, co jsem chtěl udělat Torenovi, čili nainstalovat tam program, který ti umožní spouštět hry, mp3, divx, psx hry atp...
To že vypaluješ pomalu a v ImgBurnu je ti bez SWAP Magicu, ARMaxu, chipu, či nějaké homebrew aplikace na houby. Buď kupuj origošky, nebo si pořiď chip. Nebo si projdi tohle fórum a najdi si, jak nainstalovat třeba FreeMcBoot ;)

edit: jaja99: Eiko je v tomhle oboru nový a PS2 si koupil jen kvůli tomu, že ho nadchlo hraní FIFA Street ;)
PS2 SLIM SCPH-77004 PAL + 8MB Sony Memory Card + 1MB PS1 Sony Memory Card + 1MB PS1 HAVOC Memory Card + Analog Controller Sony Dualshock 2 + USB Analog Controller Trust Dualshock "PREDATOR"
SDL
Beginner
Beginner

Hotovost: 0.00 PSM

Příspěvekod redsa v 22 lis 2009, 16:40

čau chci se zeptat.stahnul sem si ztohoto fora Fifu 2010 rozbalil sem ji a vypalil.načitata normalně,vyberu si tymy a dam hrat,ale při načitani zapasu seto zasekne,ale hudba hraje dal..nevite costim muže byt? Vypalil sem to rychlosti 4x na DVD verbati a taky sem to zkoušel vypalit rychlosti 6x a 8x a pořad to same...Spouštim přes bootovaci dvd , mam PS 2..Diki za rady.
redsa
Rookie
Rookie

Hotovost: 128.65 PSM

Příspěvekod jaja99 v 22 lis 2009, 22:27

Vypalene to mas dobre, problem bude skor v tom, ze nemas chip. Asi bude treba prehnat ISO cez expert tool pre swap magic. Vsetko potrebne najdes na fore...
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Hotovost: 1,046,504.30 PSM
Dostal poděkování: 1109 krát

Příspěvekod redsa v 25 lis 2009, 17:47

diki za radu ,ale jak sem .iso zmenšil tak sem to vypalil a a ted mi to v PS2 piše "not valid PS 2 disk" neviš co mam udělat? dělal sem to v programu expert tool...podle navodu tady na foru...diki.
redsa
Rookie
Rookie

Hotovost: 128.65 PSM

Příspěvekod jaja99 v 25 lis 2009, 22:08

Nieco si spravil evidetne zle. Ale toto je topic pre ImgBurn, tu to uz nepatri. A ja ten expert toll prilis nepouzivam, v tomto ti radit nemozem. Ale tam staci iba stale chvilu pockat a postupne klikat na cisla...
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Příspěvekod Zippo75 v 26 lis 2009, 10:41

takze mily Nanaki
1. nesnazim sa klamat a neobvinuj ma z toho - precital som si znova celu tuto temu ale nikde to nepopisuje moj problem jediny overburn tu bol o 8 MB a nie napalovanie na dual layer
2. ziadnu temu na napalovanie duallayerov s navodom som nenasiel - netvrdim ze musi byt len to ze tema cisto o tomto nieje
3. Nero mam vo firemnom notebooku a ziadny iny napalovaci program nemam - stiahol som si ImgBurn a dam to adminovi nainstalovat a vyskusam
4. vestecka gula v servisu nieje - vcera sme ju opravili a poslali na vasu adresu - gula nam ju nadiktovala :) ale k veci

Moj problem :

Synovi som kupil PS2 s modchipom (viac info neviem lebo som v tom novacik) ma tam par hier napalenych a v pohode idu , aj ja som mu napaloval nejake hry ale pokial to boli hry s obsahom pod 4,7 GB som ich v pohode napalil a idu , brat mi doniesol na hdd gran turismo 4 ktore ma 5,23 GB (iso subor) a kupil som kvalitne DVD dual layer Verbatim max 16x rychlost ale z diskusii som pochopil ze PS2 nemaju radi minuskove dvd cize skusim zohnat pluskove duallayer dvd a napalit pokial mozno ImgBurnom podla navodu ktory bol v topicu o GT4 . Neviem ci to vsak vyriesi moj problem a preto som sa obratil na vas lebo podla diskusii vidim ze sa tomu rozumiete - ak si najdes cas skus mi strucne popisat problematiku napalovania hier na duallayer dvd (myslim ze im hovorite DVD9) budem ti velmi povdacny
Zippo75
Rookie
Rookie

Hotovost: 568.70 PSM

Příspěvekod Nanaki v 26 lis 2009, 11:15

Pokud jsi si pročetl opravdu všechny témata na fóru, odpověď by jsi poskládal. Je mi jasné, že to prakticky nejde, ale příště to aspoň neříkej. Nicméně, i v tomhle tématu se pálení DVD9 nakouslo. Ale necháme toho, nemá smysl se hádat.

Ovšem pořád, to neznamená, že se hned musí založit téma nové. Vypalování normal vs. dual není zase tak rozdílné, aby si zasloužilo vlastní téma. Proto budeme pokračovat zde.

Z Nera se postupem času stal moloch, který umí kde co, ale vlastně nic pořádně. Stává se to často, bohužel. Témeř vždy je ale lepší použít software, který je specializovaný na tu konkrétní věc. To je ale známá pravda, nemá smysl to opakovat znovu a znovu.

Teď k problému:
Už jsem tu psal, že je nutné při vypalování změnit Booktype na DVD-ROM. V IB je to Tools -> Drive -> Change Book Type. Bez toho to určitě nepůjde. BT se ale dá měnit jen u DVD+DL médií, takže opravdu, mínus média pravděpodobně fungovat nebudou.
Pořád ale vyhráno není. Máš chip, dobře, pokud by jsi měl Swap Magic, neměl by jsi šanci. Z hlediska vypalování se chipy dělí na tři typy.
1. Přečte DVD9 ihned a bez problémů.
2. Přečte, ale ISO musí být upraveno pomocí programu Toxic Dual Layer Patcher. Ten se dá vygooglit snadno, použití je ještě snadnější.
3. Nepřečte vůbec.

Pokud máš typy 1 a 2, hra by měla jít. Pokud máš typ 3, bohužel, DVD9 nespustíš. Ale, každá hra, která vyšla na DVD9, se objevila i ve verzi pro DVD5. Tedy pokud vše ostatní selže, sežeň si tuto verzi.

Nanaki dostal poděkování od:
Zippo75
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 59,636.50 PSM
Dostal poděkování: 47 krát

Příspěvekod smindek v 26 lis 2009, 11:26

A je potrebné ešte upozorniť na jednu vec. Notebook napaľovačka nieje vždy najlepšia na pálenie. Ja by som ti odporučil radšej použiť nejaku pc napaľovačku zvlášť ak ide o DVD9.
Obrázek
.......This is not real world......

smindek dostal poděkování od:
Zippo75
smindek
Super Moderátor
Super Moderátor

Hotovost: 187,132.53 PSM
Medaile: 1
Hviezda administrátora (1)
Dostal poděkování: 244 krát

Příspěvekod klodr v 26 pro 2009, 01:30

ahojky všem,
Koupil jsem klukovi playstation ps one,SCPH-102 ,bez čipu.U vás jsem zjistil,že je potřeba čip který jsem doplnil jde o cip 12C50BA O4I,Jako nováček jsem skoušel hry a vypalovat a zjistil,že hry které nejsou vypaleny v cd klone ryclosti 4x,nejde spustit.Stahl jsem zde hru Lode runner viewtopic.php?t=4803,kde je soubor bin a ceu.Zde jsem se dozvěděl že bin je iso,třeba .ale cd clone to neumí načíst.
Postup:
stahl jsem z
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://netload.in/dateiFxtZTZNkWi/Lode%20Runner%20(bin)%5BSLUS-00557%5D.rar.htm

nechal extrahovat zde a objevyli se soubory Bin a ceu,ktere se mi objevili v VLC playeru.
Skoušel jsem vše -alkohol,imgburn i cd clone.Co jsem pochopil že po kud si nemohu vybrat vypaleni v cd clono už nepal! :P Palím na cd Verbatim cd-r 52x

edit jaja99: linky mimo fora do code!
klodr
Rookie
Rookie

Hotovost: 174.45 PSM

Příspěvekod jaja99 v 26 pro 2009, 01:37

Priznam sa, ze neviem co sa pytas. Si si isty, ze ten chip funguje? Ano, clone cd nevypali hru, ked je tam iba bin/cue. Najjednoduchsie bude asi pouzit ImgBur, i ked to moze sposobit problem so zvukom (pre subkanalove data). Ale hra musi ist. Doporucujem vyskusat viac hier a podla toho sa dalej rozhodnut.
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Příspěvekod smindek v 26 pro 2009, 01:51

Síce je toto ImgBurn téma, ale žiadna hra, ktorá je vypálená v Alcohol tak nejde?? Nastavil si profil?? Skúšal si iba PAL alebo aj NTSC hry?? Prečo ti nejde dať bin/cue do alcoholu?? Vypíše chybu?? Ak máš odpoved okolo alcoholu napíš ju do témy Alcohol 120% tam to skúsime vyriešiť. Typy chipov nepoznám, ale pri Psone bol nejaký problém so starými chipmi a tak sa na NTSC hry používal Psone Boot Disc je aj tu na fore.
Obrázek
.......This is not real world......
smindek
Super Moderátor
Super Moderátor

Hotovost: 187,132.53 PSM
Hviezda administrátora (1)
Dostal poděkování: 244 krát

Příspěvekod graadr12 v 11 led 2010, 18:13

MAM MENSI PROBLEM , SOM LAMA ALE NEVADI :D stiahol som si crash bash a mam tam 2 subory .. nieco s typom image file ktore ma skratku .cue a BIN. auomaticky by som napaloal bi subor ale skocili mi do toho , a povedali , ze mam napalovat image. ten .cue ma len 1 KB co je podla mna dood aby som to nenepaloval, a ten druhy ma okolo 174 mb. Ktore mam palit? .cue alebo .BIN alebo oboje??Inakl mam PSX
graadr12
Rookie
Rookie

Hotovost: 1,403.40 PSM

Příspěvekod MoMo v 11 led 2010, 18:26

Na disk vypálíš soubor.bin otevřením pomocného souboru.cue v programu ImgBurn.
MoMo
PS Konzultant
PS Konzultant

Hotovost: 241,114.34 PSM
Medaila za pomoc PlayStation (1)
Dostal poděkování: 66 krát

PředchozíDalší

Zpět na Návody » Guides