Obsah fóra
XBOX 360 news: Dragon's Dogma; Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier; Max Payne 3; Akai Katana...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Navod - rozbalovanie a nasledne vypalovanie v ImgBurn

Návody na téma, jak se pohybovat na PSF ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod jaja99 v 01 úno 2012, 09:08

A preco zase pises sem? A co sa nedari? AKy je problem? Pouzivas soft a media ake treba? Nenapali sa disk alebo sa napali a neda sa spustit? Fakt nemame jasnovidecke schopnosti, vy ziadate od nas nejaku radu, ale ak nenapisete KONKRETNE informacie, ako mame poradit?
Vsetko co sa tyka vypalovanie XGD3 hier, piste do temy s navodom na XGD3 hry! :twisted:
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Hotovost: 1,294,252.67 PSM
Dostal poděkování: 1275 krát

Příspěvekod wolky v 06 úno 2012, 16:23

ahoj chci se vas zeptat jestli mužu si vipalit hru na xbox 360 a nemusim to mit hackli ten xbox prosim odpoved dekuji ....
wolky
Rookie
Rookie

Hotovost: 137.30 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod smindek v 06 úno 2012, 16:29

Bez upravenej konzoly jedine DEMO, nič viac.
Obrázek
.......This is not real world......
smindek
Super Moderátor
Super Moderátor

Hotovost: 226,743.39 PSM
Medaile: 1
Hviezda administrátora (1)
Dostal poděkování: 257 krát

Příspěvekod Jelda v 12 úno 2012, 21:09

Dobrý den,
mám zvláštní problém. Ať už vypálím hru v IMGburn nebo v Alcohol 120 nastane vždy to stejné. U hry se mi pustí vždy jen úvodní intro (ukázkové video), ale jakmile skončí a mělo by se přejít do Menu hry, tak mi obrazovka zčerná, ale když klikam pomocí ovladače, tak slyším, jak překlikávám mezi položkama. Měl by jste někdo řešení?

PS1, Chip mám,
Jelda
Rookie
Rookie

Hotovost: 1,212.18 PSM

Příspěvekod jaja99 v 12 úno 2012, 21:37

Na PS1 ImgBurn vobec nie je vhodne, lebo na CD media nie je stavany. Nie ze by nevedel vypalovat CD, ale v tomto pripade su veci, ktore fakt nevie. Alecohol je uz lepsie riesenie, ale i od toho je lepsi soft. Ide o CloneCD, lenze aj jeho treba vediet nastavit. Ide o subkanalove data, ktore vacsina programov napalit nevie. Dolezite je aj to, aky image sa vypaluje (ci je OK). Vela ludi si sam vytvara image z napalovaneho dosku, pritom nemaju ani paru o tom, ako to terba robit. PS1 hry maju inu ochranu ako PC alebo hudobne cd... V neposlednom rade moze byt problem aj v samotnej konzole. Ak ine hry idu, tak sa to vylucit da. Ale ak ine nie su po ruke, moze byt na vine aj konzola...
Doporucujem napalovat (pre zaciatocnikov) hry cez Alcohol 120%, cez profil PS1 a co najpomalsie ako len napalovacka pusti (nie viac ako 10-16x). Pouzivat znackove media, nie smejdy...
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Příspěvekod Jelda v 12 úno 2012, 21:50

Přes Alcohol jsem vypaloval rychlostí 16x, pomaleji mi to nedovolilo. A vypaluji to na Verbatimy. Nastavení Alcoholu mam správné. Takže problém musí být v souboru, který vypaluji. Ale jak zjistím, zda je soubor správný a hra mi půjde bez problému? Stahuju hry z ......, což mi někdo doporučoval. Hry co jsem dostal kdysi jsou taky vypalované a fungují bez problému,toto je poprvé co se snažím hry vypalovat, mam tedy zkusit vypalovat přes CloneCD?

warning   Upozornenie/Warning
Edit smindek: Upravený príspevok. Necituj príspevok, na ktorý bezprostredne reaguješ. Ak niekedy budeš citovať príspevok, stačí citovať jeho časť, nie celý. NIKDY necituj obrázky a linky.
Jelda
Rookie
Rookie

Hotovost: 1,212.18 PSM

Příspěvekod jaja99 v 12 úno 2012, 22:46

No, evidente niekde je problem, otazka je skor len ta, ci je to nejakym zlym postupom alebo len tenchnicky problem... Skus teda CloneCD, ale ked nejde ani jedna hra, nebude to softom.... Skor by som este vyskusal stiahnut nejaku hru od nas alebo vypalit na inom pc (inej napalovacke).
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Předchozí

Zpět na Návody » Guides