- Kód: Vybrat vše [Otestovat Linky]
http://imgburn.com/index.php?act=download
A teraz sa pustime krok za krokom do prace....
Budeme testovat, rozbalovat a palit hru Great_Battles_of_Rome-PAL-PS2DVD-PreCiSiON.
1.Otestovanie stiahnutych suborov pomocou Total Commanderu (TC).
Tento krok nie je nutne robit stale, ja osobne toto robim iba v pripade, ze pri rozbalovani mi Winrar zahlasi nejaku chybu. Ale aby ste neboli nemilo prekvapeni, je dobre si to spravit hned po dotiahnuti posledneho partu. Vyzaduje to ale mat k dispozicii sfv subor, ktory by mal byt sucastou uploadu. Ak uz mame vsetko pripravene, spustime TC, v jeho browseri si najdeme adresar so stiahnutymi castami, najdeme subor s priponou .sfv (v nasom pripade je to pcn-gbr.sfv) a potvrdime/spustime aplikaciu.
Nasledne nam vybehne male okienko, kde vidime postupne testovane party a hned aj verdict. V nasom pripade je samozrejme vsetko OK, co ukazuje aj vysledny verdict - chyby 0.
Teda je vsetko OK a mozeme s kludom pristupit k dalsiemu kroku, teda k rozbalenie rar archivov.
2.Rozbalenie stiahnutych suborov pomocou programu Winrar (WR).
V prvom rade upozornujem, ze sposobov, ako rozbalit archivne subory, je viacej. Ja vam ukazem, ako sa to robi co najrychlesie a najjednoduchsie. Sme v adresari, kde mame pekne spolu vsetky stiahnute casti hry. Pre spravne rozbalenie je nutne zacat od "hlavy", teda od suboru s priponou .rar (ja sice zacinam od .00, ale nie kazdemu to musi fungovat, preto pisem to, co je sprave). Pravym tlacitkom mysky klikneme na .rar (v nasom pripade na pcn-gbr.rar) a vyberieme si volbu extrahovat zde/tu.
Nasledne sa spusti samotne rozbalovanie, priebeh vidime potom v malom okienku. Ked ste pred samotnym rozbalovanim urobili kontrolu suctov (1.bod), neocakavajte ziadne prekvapenia a chybove hlasenia (ak sa jedna o kvalitny upload).
3.Vypalenie obrazu disku (image) pomocou ImgBurn (IB).
Tu si ukazeme postup, ked ste to este nikdy v zivote nepouzivali. Po nainstalovani nespustame IB, postup pouzijeme iny, tzv.reverzny, aby ste si to osvojili a nasledne pouzivali na VSETKY druhy image-ov (aj CD aj DVD). Sme v adresari, kde sme predtym rozbalili rar party a vyliezol nam image, v nasom pripade pcn-gbr.ISO. Postupujeme takto: pravym tlacitkom mysky klikneme na image (.iso) a zvolime moznost "otvorit v programe", vyskoci nam dalsi vyber a tam si vyberieme moznost "vybrat program".
V zozname programov si vyberieme IB a nezabudneme si este zaskrtnut volbu "na otvotenie tychto...", aby sme uz v buducnosti nemuseli robit tuto tortutu. Upozornujem, ze minimalne 1x to ale bude treba robit pre kazdy dalsi typ image, ale tolko uz prezijete.
Nasledne pri dalsich pouzitiach uz budete mat hned po kliknuti k dispozicii IB.
Po potvrdeni sa nam spusti samotny vypalovaci program so VSETKYMI potrebnymi nastaveniami, teda bez potreby pomocnych suborov (.mds, .cue a pod.). Po vlozeni prazdeho media si vyberieme iba spravnu vypalovaciu rychlost (pre DVD 4x a pre CD 16x).
Nakoniec staci iba spustit BURN.
Moze sa obcas stat, ze nieco budete musiet obcas menit na tomto postupe, ale je to najuniverzalnejsi postup overeny tisickami hodin skusenosti. Ak mate este nejake otazky, rad vam odpoviem. Dufam, ze aspon tym, ktori zacinaju som trochu pomohol.
Enjoy!
edit: vsetky programy najdete tu: viewtopic.php?t=10303