Obsah fóra

Všeobecné informace

Vypalování a zálohování her na XBOX360

Návody na téma, jak se pohybovat na PSF ...

Moderátoři: Moderátoři, Super MOD

Příspěvekod vlado2233 v sob zář 19, 2009 10:51 pm

Daxter píše:EDIT: no este diky pre pcmaker2 od neho som bral link na system update pre USB ktore mi poslal Nanaki , fenkju panove

Dashboard stiahnes z ofic. stranky:
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/console/systemupdates.htm
vlado2233
Ordinary User
Ordinary User

Hotovost: 153.15 PSM
Poděkoval: 0 krát
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod jaja99 v čtv říj 22, 2009 11:07 pm

Kedze sa spustila vlna s novou ochranou, budete potrebovat asi uz pomaly vsetci activate.iso, tak pre istotu davam aj tu:

http://hotfile.com/dl/52539050/9c4f764/activate.iso.rar.html

mirror
http://rapidshare.com/files/296557348/activate.iso.rar

mirror
http://www.filefactory.com/file/a164908/n/activate_iso_rar

Pozor! Treba to vypalovat na DVD+DL disk, presne ako hry! I ked iso ma len okolo 250MB, je nutne to takto robit, aby sa tvaril ako original disk. Ignorujte vsetky hlasky a vypalutjte to na dvojrstvovy disk a teda aj na druhu vrstvu.
Disk sa sa vklada do konzoly pred hrou s ochranou wave 4 a potvdime tlacitkom A a vlozime hned disk so samotnou hrou.
Viac infa si najdite cez google...

jaja99 dostal poděkování - 2 krát:
okno123, Speedo7
jaja99
PS MASTER
PS MASTER

Hotovost: 452,976.95 PSM
Poděkoval: 44 krát
Dostal poděkování: 523 krát

Příspěvekod Speedo7 v pon říj 26, 2009 5:35 pm

mozes my poradit napaloval som cd aj cez clone cd aj cez IMgBurn a stale my konzola vypisuje aby som vlozil cd do mechaniky Xbox vo viacerych jazykoch uz som dorval 4 dvd+DL dakujem
Speedo7
Rookie
Rookie

Hotovost: 519.20 PSM
Poděkoval: 43 krát

Příspěvekod Nanaki v pon říj 26, 2009 5:38 pm

To chce trochu víc infa. Jak pálíš? Používáš .DVD soubor? Máš flashunutý Xbox? Nezkoušíš pálit Wave 4 hru?
Nanaki
Super Moderátor
Super Moderátor

Hotovost: 58,444.80 PSM
Poděkoval: 20 krát
Dostal poděkování: 41 krát

Příspěvekod Speedo7 v pon říj 26, 2009 6:10 pm

no takze stiahol som si tekkena 6 a este som ho nesku sal kedze je napisane ze ma wawe 4 mam firmware verziu 1,6 a na tu verziu bolo pisane ze potrebujes bootovacie cd tak som is ho stiahol napalovalo to asi 20 minut strasne dlho to uzatvaralo potom nakoniec vyhodilo ok napalene pouzival som ImgBurn a tam som nechal ten LayerBreak 1913760 a furt my pisalo ze stai to napalit na cd rw ale dal som ze to chcem napalit na dvojvrstvove DVD potom ze my odprucaju iny layerbreak dal som ze chcem ten moj predvoleny potom este jedno okno vybehlo a potom my to napalovalo a bum to iste zase to logo a prosim vlozte cd do mechaniky Xbox 360 neviem co robim zle ked to napalujem ako normalnu hru ako to bolo pisane aj v tom tekkene a typujem ze ked chcem spustit hru ktora ma wawe 4 tak najskor musim spustit boot cd nie ? Napalujem samozrejme ten subor DVD co ma 1 kb nie iso Dakujem za odpoved
Speedo7
Rookie
Rookie

Hotovost: 519.20 PSM
Poděkoval: 43 krát

Příspěvekod Nanaki v pon říj 26, 2009 7:28 pm

Activate.iso se pouští přesně takhle. Vložíš ho do Xboxu, opravdu ti to nahlásí špatný disk. Teď Activate vytáhneš a vložíš hru. Ta by těď měla fungovat.

Nanaki dostal poděkování od:
Speedo7
Nanaki
Super Moderátor
Super Moderátor

Příspěvekod okno123 v pon lis 02, 2009 11:16 am

hej ludia vsade pisu ze activ iso sa ma napalovat len na prvu vrstvu layerbreak 1913760 teda znamena ze ak je prva vrstva plna ide na druhu alebo dotycnu vec rozdeli na dva diely ? Chcem to vediet nechcem prist o DVD diky za radu.
Obrázek
okno123
Common User
Common User

Hotovost: 439.15 PSM
Poděkoval: 3 krát

Příspěvekod Nanaki v pon lis 02, 2009 11:41 am

Prostě to vypal na první vrstu. A není nutné mít nastaveny LB, stačí optimal.
Nanaki
Super Moderátor
Super Moderátor

Příspěvekod DaweBIKE v stř lis 04, 2009 8:15 pm

Díky za ten aktivátor.

Mám dotaz k vypalování. Až donedávna jsem neměl žádný problém, ale v poslední době se mi u některých her (např. Batman Arkham Asylum, Fifa 2010) stává, že mi to po chvíli (u Fify při spuštění zápasu jednou za čas, u Batmana asi po půl minutě v menu) vyhodí hlášku, že dvd je špinavé a nejde přečíst. Což je nesmysl, když jsou čisté :) Obě tyhle hry byly vypáleny přes kopírování dvd a toto dělají. Napadlo mě, že chyba mohla být při ukládání obrazu na pevný disk, tak jsem konkrétně Batmana celého znovu stáhnul a vypálil běžným způsobem a přesto mi to dělá totéž. Mohlo by to být také tím aktivátorem, nebo bude chyba někde jinde?
Díky za odpověď.
DaweBIKE
Rookie
Rookie

Hotovost: -51.00 PSM

Příspěvekod Nanaki v stř lis 04, 2009 9:05 pm

Neupdatoval jsi v poslední době Dashboard? Na XS se občas mluví o tom, že po updatu se tphle stává. Příčina neznámá, mě osobně to přijde podivné.

Jinak samozřejmě to může mít i jiné důvody, odcházející palírna, nebo mechanika.
Nanaki
Super Moderátor
Super Moderátor

Příspěvekod DaweBIKE v stř lis 04, 2009 9:42 pm

Neupdatoval. XBox je nový od konce července, tak mechanika by měla snad být ok. Palírna snad taky, protože jiné hry šlapou naprosto v pohodě a byly vypalovány třebas před, po i mezi těmi hrami, které blbnou. Taky je mi to právě že záhadou. Nicméně to v co nejbližší době zkusím na jiný vypalovačce a uvidím.
DaweBIKE
Rookie
Rookie

Hotovost: -51.00 PSM

Příspěvekod jaja99 v stř lis 04, 2009 10:46 pm

Preto je dobre mat konzolu s HDD a hlaska "spinavy alebo necitatelny disk" potom uz nie je vecou napalovania, ale nejakej inej chyby...
jaja99
PS MASTER
PS MASTER

Hotovost: 452,976.95 PSM
Poděkoval: 44 krát
Dostal poděkování: 523 krát

Příspěvekod Zombiiie v čtv lis 05, 2009 7:31 pm

Hej mám problém, activate.iso sem vypálil normálně na DVD+DL přes ImgBurn, vypalil sem aji 4th wave Call of Duty: Modern Warfare 2... Ale když dám do XBoxu activate normálně naběhne ta obrazovka ve více jazycích no a pak tam dám dvd s tou hrou spustí se to a pak to napíše eror "Can't Read Data" a naběhne zpátky dashboard. Tak nevíte někdo v čem je chyba (jestli activate, nebo ta hra, nebo co?). Mám fw 1.6 (toe jasný :D )
Zombiiie
Rookie
Rookie

Hotovost: 222.70 PSM
Poděkoval: 1 krát

Příspěvekod ®ED SK!NS v čtv lis 05, 2009 9:12 pm

activate normálně naběhne ta obrazovka ve více jazycích no a pak tam dám dvd s tou hrou spustí se to a pak to napíše eror "Can't Read Data" a naběhne zpátky dashboard

Jaká obrazovka ve více jazycích? :shock: :lol: Tak teď mi to fakt nedá a raději sem přepostnu můj návod (mojí zkušenost), jak jsem rozchodil hry s wave 4 ochranou za pomoci "activate.iso" snad to je to vše dost srozumitelné a doufám, že Vám to pomůže! :wink:

®ED SK!NS píše:- activate.iso se klasicky vypálí na dvouvrstvé DVD+ Verbatim, jako každá jiná hra na Xbox 360 i když má datově málo musí se přesně tak vypálit...
- v konzoli jsem si nejprve nastavil auto-play, pak jsem vložil activate.iso a zároven jsem na ovladači držel tlačítko "A" cca 10 sekund nevím jestli to má přímo nějaký účinek :lol: nicméně se konkrétně nic nespustí, ale po vyjmutí activate.isa a následovném vložení Tekkena 6 do mechaniky (pokud teda máte zapnutý ten auto-play) tak Vás to vyzve k upgrade dáte teda upgradnout následně se konzole restartne a je po všem! :P
Od teď v pohodě spustíte Tekkena 6 už bez potřeby nějakého activate.isa :wink:
- nejprve jsem myslel, že tenhle postup se musí pak dělat u každé nové hry s wave 4 znovu, ale byl jsem mile překvapen, když jsem vložil do xka Grand Theft Auto 4: Episodes from Liberty City a hru jsem normálně hned spustil :) to znamená, že to activate.iso použijete opravdu jenom jednou je to nutné k upgradnutí konzole a pak už nemusíte dělat vůbec nic, samozřejmě že tohle bylo odzkoušeno jen na fw 1.6 :wink:

Nezaručuju Vám ale to, že nemůžete dostat BAN na Live pokud takto ošetříte svojí konzoli
:P
Obrázek
PlayStation 2 - SCPH 75004 => FreeMcBoot 1.8
Obrázek
Xbox 360 - PRO Jasper 60GB => Flash FW 1.6
Obrázek
®ED SK!NS
PS Uploader
PS Uploader

Hotovost: 11,769.80 PSM
Poděkoval: 21 krát
Dostal poděkování: 24 krát

Příspěvekod Zombiiie v čtv lis 05, 2009 9:33 pm

Tak já to mám jinak... Do konzole dám vypálený activate.iso, spustí se to a naběhne bílá obrazovka s "To play this disc, put it in an XBox 360 console." (podtím je to v dalších osmi jazycích...), pak to activate vytáhnu , to se hodí zpátky do dash, a hodím tam MW2. Obrazovka zčerná jak kdyby se to normálně spouštělo, ale najednou naběhne zpátky XBox s nápisem "Can't Read Media". Dám "OK" a jsem zpátky v dash. Tak nevím jestli je chyba v té hře (ptže ještě ani nevyšla, ale tu verzi co sem stáhl je udajně odskoušená), nebo jestli mám špatně vypálený activate.iso. Nerad bych zkazil další DVD tak se ptám, jestli o tom někdo něco neví.
Zombiiie
Rookie
Rookie

Hotovost: 222.70 PSM
Poděkoval: 1 krát

PředchozíDalší

Zpět na Návody » Guides