Zombiiie píše:Tak já to mám jinak... Do konzole dám vypálený activate.iso, spustí se to a naběhne bílá obrazovka s "To play this disc, put it in an XBox 360 console." (podtím je to v dalších osmi jazycích...), pak to activate vytáhnu , to se hodí zpátky do dash, a hodím tam MW2. Obrazovka zčerná jak kdyby se to normálně spouštělo, ale najednou naběhne zpátky XBox s nápisem "Can't Read Media". Dám "OK" a jsem zpátky v dash. Tak nevím jestli je chyba v té hře (ptže ještě ani nevyšla, ale tu verzi co sem stáhl je udajně odskoušená), nebo jestli mám špatně vypálený activate.iso. Nerad bych zkazil další DVD tak se ptám, jestli o tom někdo něco neví.
udělej to podle toho mého návodu, nastav si v konzoli (v nastavení) auto-play, pak vlož activate.iso měj přidržený tlačítko A po chvilce by ti to mělo napsat, že prostě nic nejde spustit (což je správně) žádná obrazovka v různých jazycích by naskočit neměla! vyjmeš activate.iso vložíš hru s ochranou wave 4 a znovu říkám pokud máš nastavený auto-play tak by tě to automaticky mělo vyzvat k upgrade dáš upgradnout konzole se restartne a je to!
možné příčiny proč ti to nejspíš nejde...
- buď máš stahlou a následně vypálenou špatnou verzi activate.iso
správná a mnou odzkoušená verze je třeba zde...
- Kód: Vybrat vše [Otestovat Linky]
http://rapidshare.com/files/302872613/activate.iso.rar
- nebo špatně vypaluješ hru, nebo i to activate.iso o tom je tu toho napsáno myslím, ale až až, jakou rychlostí to má být apod. hlavně musíš vypálit ten .DVD soubor co má jen pár KB ne přímo to iso a nejlépe na kvalitní media Verbatim
jinak mě už opravdu nic nenapadá...