Obsah fóra
XBOX 360 news: Ninety-Nine.Nights.2; RUSE; Halo Reach; Spider-Man.Shattered.Dimensions; Mafia 2 CZ        PS3 news: God Of War III - PS Jailbeak        FTP news: Kingdom Hearts Birth by Sleep EUR PSP-ZER0; The.Sims.3.Fast.Lane.Stuff-ViTALiTY...and more

Všeobecné informace

Vypalování a zálohování her na XBOX360

Návody na téma, jak se pohybovat na PSF ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod ®ED SK!NS v čtv lis 05, 2009 10:05 pm

Zombiiie píše:Tak já to mám jinak... Do konzole dám vypálený activate.iso, spustí se to a naběhne bílá obrazovka s "To play this disc, put it in an XBox 360 console." (podtím je to v dalších osmi jazycích...), pak to activate vytáhnu , to se hodí zpátky do dash, a hodím tam MW2. Obrazovka zčerná jak kdyby se to normálně spouštělo, ale najednou naběhne zpátky XBox s nápisem "Can't Read Media". Dám "OK" a jsem zpátky v dash. Tak nevím jestli je chyba v té hře (ptže ještě ani nevyšla, ale tu verzi co sem stáhl je udajně odskoušená), nebo jestli mám špatně vypálený activate.iso. Nerad bych zkazil další DVD tak se ptám, jestli o tom někdo něco neví.

udělej to podle toho mého návodu, nastav si v konzoli (v nastavení) auto-play, pak vlož activate.iso měj přidržený tlačítko A po chvilce by ti to mělo napsat, že prostě nic nejde spustit (což je správně) žádná obrazovka v různých jazycích by naskočit neměla! vyjmeš activate.iso vložíš hru s ochranou wave 4 a znovu říkám pokud máš nastavený auto-play tak by tě to automaticky mělo vyzvat k upgrade dáš upgradnout konzole se restartne a je to! :wink:

možné příčiny proč ti to nejspíš nejde...

- buď máš stahlou a následně vypálenou špatnou verzi activate.iso
správná a mnou odzkoušená verze je třeba zde...
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://rapidshare.com/files/302872613/activate.iso.rar

- nebo špatně vypaluješ hru, nebo i to activate.iso o tom je tu toho napsáno myslím, ale až až, jakou rychlostí to má být apod. hlavně musíš vypálit ten .DVD soubor co má jen pár KB ne přímo to iso a nejlépe na kvalitní media Verbatim 8)

jinak mě už opravdu nic nenapadá...
Obrázek
PlayStation 2 - SCPH 75004 => FreeMcBoot 1.8
Obrázek
Xbox 360 - PRO Jasper 60GB => Flash FW 1.6
Obrázek

®ED SK!NS dostal poděkování od:
Zombiiie
®ED SK!NS
PS Uploader
PS Uploader

Hotovost: 11,769.80 PSM
Poděkoval: 22 krát
Dostal poděkování: 24 krát

Příspěvekod Zombiiie v pát lis 06, 2009 4:10 pm

Hej dík moc! Zkusím to tvoje iso, v tom je asi problém jelikož to moje má cca 250 MB a to od tebe má 1,6 MB (!) :) Každopádně dík za snahu poradit aji když to nevyjde :wink:

edit smindek: upravené citovanie. Ak reaguješ bezprostredne na príspevok netreba citovať vôbec. Ak už cituješ nikdy nie celý príspevok ale iba je časť. Nikdy necituj linky a obrázky.
Zombiiie
Rookie
Rookie

Hotovost: 222.70 PSM
Poděkoval: 1 krát
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Nanaki v pát lis 06, 2009 4:39 pm

To si jen myslis, staci rozbalit....
Nanaki
Super Moderátor
Super Moderátor

Hotovost: 58,480.20 PSM
Poděkoval: 20 krát
Dostal poděkování: 41 krát

Příspěvekod ®ED SK!NS v pát lis 06, 2009 4:55 pm

jn po rozbalení má přesně tolik :wink:
Obrázek
mě napadlo, že má "možná" špatnou verzi activate.iso, protože jsem do teď nepochopil co se mu tam zobrazuje to jak říká ve více jazycích? :shock: :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
®ED SK!NS
PS Uploader
PS Uploader

Příspěvekod Zombiiie v pát lis 06, 2009 6:10 pm

jn ale to je jedno, už mě to fachčí! Nainstaloval jsem patch a hra jede! Jo a mimochodem všem 100% doporučuju Modern Warfare 2, nej CoD se všech!
Zombiiie
Rookie
Rookie

Hotovost: 222.70 PSM
Poděkoval: 1 krát

Příspěvekod DaweBIKE v pon lis 09, 2009 2:49 pm

Tak nevím, mě to pořád za boha nejde. Mám tvou verzi aktivátoru. Vypáleno stejným způsobem jako normální hry (přes cloneCD vypáleno jako obraz pomocí .dvd) na klasický dvouvrstvý dvd. A zobrazuje se mi totéž, co uživateli výš. Dám auto-start a spustí se to jako dvd (i v dashi je to potom zobrazeno jako play DVD). Naběhne mi vícejazyčná obrazovka a tím to hasne.

V čems to vypaloval ty, že ti to jde? Ten clone tohle asi nemá zmáknutý, nebo fakt nevím. Zkoušel jsem takhle už 2 dvd a 2 verze aktivátoru a dělá to totéž.
DaweBIKE
Rookie
Rookie

Hotovost: -51.00 PSM
Poděkoval: 0 krát

Příspěvekod Nanaki v pon lis 09, 2009 3:49 pm

Počkej, naběhne Active .iso (tedy ta vícejazyčná obrazovka), a pak uděláš co?

Jaký máš FW?
Nanaki
Super Moderátor
Super Moderátor

Příspěvekod DaweBIKE v pon lis 09, 2009 5:24 pm

No, pak už nejde dost dobře udělat právě že nic :) Jedině se vrátit do dash, nebo se vztekat :)

FW 1.6. Proto je mi to právě divný, že to dělá něco úplně jinýho.
DaweBIKE
Rookie
Rookie

Příspěvekod Nanaki v pon lis 09, 2009 5:58 pm

Ale však ano. když se ti onjeví ta obrazovka s nápisy, vyndej Activate.iso a vlož hru. Měla by se spustit.
Nanaki
Super Moderátor
Super Moderátor

Příspěvekod DaweBIKE v pon lis 09, 2009 6:19 pm

Však i to jsem zkoušel. Asi milion dvacetkrát...Zkoušel jsem dragon age origins od jaja (pro info).

Dal jsem auto-start. Prdnul tam activate. Pustilo se to, jako dvd s filmem. Prolítly barvičky a naběhla vícejazyčná obrazovka. Dál se nic dělat nedalo. Vyndal jsem teda dvd a dal tam DA:O. To se pustilo úplně stejně - tedy jako dvd s filmem. Naběhlo mi logo xboxu a to bylo opět všechno. Vůbec mě nenapadá, kde bych udělal chybu, jel jsem přesně podle návodu. Navíc to teda po mě nechtělo žádnej restart konzole, stejně tak to nepsalo nic, že dvd nejde přehrát. Automaticky to prostě pouští jako film. Mohl by být problém v tomhle?

Každopádně díky za všechny rady.
DaweBIKE
Rookie
Rookie

Příspěvekod smindek v pon lis 09, 2009 6:41 pm

Ako sa to má vlastne vypáliť?? Nebude problém v tom?? VIdel som 2 návody. V anglickom sa píše, že sa má vybrať aby sa všetky dáta zapísali na obe vrstvy DVD+DL, pri českom návode je to zase presne naopak a to, že sa všetko ma zapísať iba do prvej vrstvy DVD+DL. Alebo je to jedno??
Obrázek
.......This is not real world......
smindek
Super Moderátor
Super Moderátor

Hotovost: 4,202.70 PSM
Poděkoval: 12 krát
Dostal poděkování: 167 krát

Příspěvekod ®ED SK!NS v pon lis 09, 2009 6:49 pm

já to vypáli v ImgBurnu rychlostí 4krát, v ImgBurn sice vyskakovali nějaký hlášky při začátku vypalování, ale všechno jsem odklikal OK a bylo to...
Obrázek
Obrázek
Obrázek
®ED SK!NS
PS Uploader
PS Uploader

Příspěvekod jaja99 v pon lis 09, 2009 7:13 pm

Lenze on vlozi activate.iso disk a nerobi nic (podla toho, co pisal). Ale to treba potom drzta tlacitko A a az potom disk vymienat... Tam asi bude problem (on vlatne neaktivoal ten disk).
jaja99
PS MASTER
PS MASTER

Hotovost: 453,770.10 PSM
Poděkoval: 44 krát
Dostal poděkování: 523 krát

Příspěvekod Nanaki v pon lis 09, 2009 7:41 pm

Právě, že aktivoval disk, jak píše, vicejazyčná obrazovka. To se přesně objeví, když se pustí Activate.iso. Ale proč to nejde dál, netuším, mě disk fungoval, právě na Dragon Age. Držet tlačítko se nemusí.

Jediné, co mě napadá, je, že jsem DVD pálil pouze na první vrstvu, bez dělení. A bez .DVD souboru, to je také zbytečné.
Nanaki
Super Moderátor
Super Moderátor

Příspěvekod smindek v pon lis 09, 2009 7:54 pm

Takže to zrejme nebude jedno to čo som písal. RED SKINS jedna potvrdzovacia tabuľka sa týka práve zápisu do vrstiev. V českom návode sa píše, že treba potvrdiť aby sa všetko zapísalo do prvej vrstvy. Ak si to urobil aj ty takto tak ste potom s nanakim dvaja tu prítomní ktorí to dali do jednej a funguje to.
Obrázek
.......This is not real world......
smindek
Super Moderátor
Super Moderátor

Hotovost: 4,202.70 PSM
Poděkoval: 12 krát
Dostal poděkování: 167 krát

PředchozíDalší

Zpět na Návody » Guides