Tak ako som napísal v prvej vete tak doteraz nič. Pred pár minútami som to, ale vyskúšal na The Conduit a nehrá sa to zle ak ide o samotné strieľanie a mierenie. Avšak pri tejto hre ak ju chceš prechádzať sa to nedá použiť plnohodnotne, pretože prvý problém sú granáty. Takže som pochopiteľne musel využiť iba remote v zapperi a nunchuk vybrať. Toto je ešte pohoda, s jednou rukou sa to nehrá vôbec zle, ale hra vyžaduje aj ostatné tlačítka ako sú šipky, A, +, - a potom takéto hranie je o ničom. Takže na to aby si to plnohodnotne využil, musí byť tomu prispôsobená aj hra: Neviem ako je na tom COD, ale plne využiješ zapper iba pri hrách kde zrejme používaš iba tlačítka B, a na nunchuku Z, C pričom s nunchuckom neurobíš pohyby ak ho chceš mať v zapperi. Istotu máš že to naplno využiješ hlavne pri hrách, kde sa zapper predával spolu s hrou, tam to hranie určite prispôsobili, napr. Resident Evil: The Darkside Chronicles, Resident Evil: The Umbrella Chronicles, Link's Crossbow Training... Neviem nakoľko je tento zoznam aktualizovaný, ale môžeš pozrieť:
- Kód: Vybrat vše [Otestovat Linky]
http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Wii_Zapper_games