Obsah fóra
XBOX 360 news: Metal Gear Solid HD Collection; NeverDead; SoulCalibur V; Final Fantasy XIII-2...        Wii news: Spaghetti Western Shooter...        PS3 news: Final Fantasy XIII-2...

Všeobecné informace

(NDS) Pokemon

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod kingfarmer v 23 bře 2010, 16:09

Mam trochu problem s hrou Pokemon (všetky verzie) Neviem ako mám otvoriť Poke ball :(
Pozeral som si aj info o ovladani ale nenašiel som to.Hram to cez NDS Emulátor.Tak kto viete tak poraďte.Rád by som si to zahral.
Obrázek
Obrázek
King predstavuje novú éru Nintendo Consoles :)
kingfarmer
Guru
Guru

Hotovost: 209,245.71 PSM
Medaile: 1
Medaila za aktivitu (1)
Dostal poděkování: 9 krát

Příspěvekod Linda8 v 31 bře 2010, 10:17

Pokemony z NDS jsem sice jeste nehrala, chystam se to zkusit dnes nebo zitra vecer, ale diky memu synovi mam bohate zkusenosti s hranim vsech moznych verzi z GBA (ted sjizdime ruzne hacky). Protoze screenshoty z her vypadaji podobne, tak i zrejme styl hrani je podobny tak zkusim poradit naslepo. Ale neni mi jasne proc chces pokebal otvirat. Jestli je v novych verzich zachovan stejny koncept, tak pokebaly ktere mas v batohu jsou prazdne a otvirat nepotrebuji a ani se nedaji. Pri souboji s divokym pokemonem akorat misto utoku vyberes z batohu pokebal a pouzijez ho (USE) a tim ho hodis. Chyceny pokemon se ti automaticky zaradi mezi pokemony ktere mas u sebe (uz jako Pokemon a ne jako pokebal) pokud mas jeste v kapse misto. Jinak se ti automaticky ulozi do pocitace, ktery je pristupny v kazde pokemonske nemocnici a ze ktereho si ho muzes pak kdykoliv vybrat.
Az skouknu tyhle NDS verze (asi Platinum, sosnu to od tebe :wink: ) tak ti to jeste upresnim, pokud je neco jinak.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Linda8
Super VIP
Super VIP

Hotovost: 24,119.60 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Příspěvekod kingfarmer v 31 bře 2010, 15:16

už som to zistil na ten pokebal treba kliknuť a ďakujem za to info :D budem aspon vedet a pokemon Platinum a Diamond su uplne rovnake a tie dalšie 2 su po japonsky to som si pomilil info :)
Obrázek
Obrázek
King predstavuje novú éru Nintendo Consoles :)
kingfarmer
Guru
Guru

Hotovost: 209,245.71 PSM
Medaile: 1
Medaila za aktivitu (1)
Dostal poděkování: 9 krát

Zpět na Nintendo: Hry