od jaja99 v 20 pro 2007, 13:32
Ja sa nikoho nehnevam a ani neurazam. Som profesionalne demormonavy, to viem uz davno, neviem ci je moja diagnoza aj v medicine presne pomenovana. Moje "ulety" a "vybuchy" su bezne, uz ste si na to mohli zvyknut. Ja viem, ze mhohi nechapu, preco tak vyvadzam a tvrdohlavo si stojim za svojim. Je to dane hlavne tym, ze na tieot veci sa pozeram z ineho hladiska ako vacsina. Sme su niektori, ktori s tym robime, ale vacsina asi tazko pochopi niektore nase debaty. Vacsina userov tu su "koncovy", teda bezni uzivatelnia, teda ti, ktori nemusi zaujimat ako to funguje, len nech to ide a hlavne kvalitne. Potom su taki, ktori s tym robie, ale nevytvaraju. Teda ludia, ktori napriklad predavaju elektorinku a teda sice maju velke skusenosti s technikou, ale v praktickom pouzitit su odkazani iab ne to, co maju doma (mam kopu takych kamaratov, bynali kolego a a pod.). Ja konkretne som az dalsia kategoria, lebo okrem tychto veci aj prakticky roky robim s video technologiou (videostudio, kablova televizia, a ine...). Pisal som iba to, co vidim "z druhej strany bariery". Teda ak sa opytate niekoho "z fachu" na divx, inu odpoeved nedostanete.
Takze hlboko sa ospravedlnujem, ak som niekoho urazil, znevazil jeho vedomocti a skusenosti. Radsej vam svoje poznatky a skusensti z profesionalneho hladiska pisat nebudem, lebo by to mohlo zase vyvolat nejake nekale diskusie.
P.S. Pre tych, co sa v tom vobec nevyznaju, len male porovnanie:
- PSX - idealne na stereo 55cm TV, video kvalita VCD (teda slabsie ako Divx, Xvid a pod)
- PS2 - idealne pre 100Hz 72cm TV, DS Pro-Logic2 ozvucenie, video kvalita MPEG2-DVD (teda kvalitnejsie ako Divx)
- PS3 - idelane pouzitie FullHD plazma/LCD 106cm, ozvucenie full 6xLPCM (alebo aspon DTS), video kvalita 1080p FullHD (BR) - (no commnet...)