Zdravím pařmeny, mám možná dobrou zprávu pro všechny majitele PS3 mašinky, věřím že Vás už několikrát zamrzela absence CZ lokalizace her. Ovšem možna nastala doba kdy se to vše změní. Včera jsem byl informovám o tomto :
"Předem tohoto příspevku se omlouvam za gramatiku jsem spis pro mluvené slovoNevim jak vas ale me absence cz titulku v některých titulech vyloženě stvetak sem si rikal co s tim a po přečtení nápadů jednoho uživatele s tohoto fóra jsem se rozhodl ze Zkusim dat veci do pohybu.Napsal jsem do sony email ze bych mel jeden nápad jestli bych nemohl prijet a někomu ho převést.jejich ohlas byl kladný tak sem se vydal na cestu do prahy.krom ohrome zacpi krasna cestav sídle sony jsem se setkal s panem x tak sem spustil mluvil sem o Tom zda by nebylo mozné delat cz titulky pomoci DLC DO Her a dávat je na ps store za nejakou kačku napriklad 50kč a pro uživatele ps plus za méně a tak nejak sem povídal o výhodách a pan me poslouchal pak se omluvil odešel a kdyz se vrátil tak uz bylo panu x vic(4) a dve pani y.byl jsem požádán abych vse zopakoval a to jsem svolne udelal hodnotili to opravdu kladněpodle toho co mi rekl pani y si vse zapsali a jeste ten den to budou odesílat do sony.kdyz jsem se ptal jaká je šance na úspěch odpověděl tak ze kdyby ano tak do 3měsíců ze musi najmout překladelskoufirmu sony musi neco a tamhleto ale ze vidí opravdu velkou šanci na úspěch tak to snad dopadne"
Pokud chcete podpořit návth možného dodatčného stáhnutí CZ titulků z PSN,
Pošlete email podpora@playstation.cz ve tvaru
Předmět dejte "CZ Lokalizace"
Dobrý den,
podporuji tímto nápad umožnit českou textovou lokalizaci PS3 her formou DLC za poplatek, který Vám prezentoval můj PS3-kolega 'David John' ( Mr.Dark@email.cz ).
I když mi angličtina nedělá problém, tak bych mateřský jazyk ve hrách ocenil. (nebo nějaké jiné kecy )
Mé uživatelské PSN ID : X
Registrovaný na mail : X
Předem Děkuji za vyřízení
S pozdravem, X"
Už dnes Sony volala několika lidem co email odeslali a řekla že s takovou to podporou se ještě nesetkala a je velká šance že to udělají, ale jen u her na kterých se SONY sama podílí
Proto bych vás chtěl oslovit společně s console-power.com o co největší podporu této akce,
Děkuji, Sheva