Obsah fóra
XBOX 360 news: Dragon's Dogma; Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier; Max Payne 3; Akai Katana...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Sony potvrzuje Skype pro PSP

Informace o dění v oblastí herních konzolí ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod lostsoul v 07 led 2008, 09:14

Sony Computer Entertainment potvrdil, že představí Skype pro slim verzi PSP. Skype používá již více než 246 milionů uživatelů.Uživatelé PSP budou moci využívat výhod telefonování přes Skype, po update software plánovaného ke konci ledna. K telefonování bude potřeba Skype kompatibilní audio zařízení, memory stick duo a bezdrátové připojení k internetu.

Zdroj Gamesindustry.biz
Happy XBox360 Arcade with 12OGB HDD user :-)
lostsoul
Zakladatel Fora
Zakladatel Fora

Hotovost: 1,467.15 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Příspěvekod rektor v 09 led 2008, 13:48

Japonská internetová tisková agentura Nikkei dnes informovala, že Skype pro PSP bude v Japonsku k dispozici ještě v průběhu tohoto měsíce. Bohužel, pouze pro majitele PSP Slim.

Uživatelé si budou moci stáhnout Skype přímo na svých PSP Slim jako samostatnou aplikaci zcela zdarma. Naopak, speciálně navržený mikrofon pro tuto službu si bude muset dokoupit zvlášť. Samotné volání v síti Skype z PSP na PSP, nebo z PSP na PC bude zdarma, ale bude také možné pronajmout si telefonní číslo za 2,250 yen (cca $20.70) na tři měsíce. Potom budete moci přijímat hovory i z ostatních sítí.

Toto platí zatím pouze pro Japonsko. Jak to bude v ostatních regionech Nikkei neinformovala.

Video
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://www.gametrailers.com/player/29451.html

Já osobně Skypu nefandím - je to pěkná funkce, ale PSP mám hlavně na uvolnění při cestování a na telefonování mám mobil.
rektor
Supreme User
Supreme User

Hotovost: 7,612.65 PSM
Dostal poděkování: 39 krát

Zpět na Novinky ze světa konzolí