jaja99 píše:Uz dalsia mechanika mi odisla

, tak zase musim vynovovat hardware. Je zaujimave, ze Pioneer mi ide viac a dlhsie a stale funguje, ale vsade vychvalovane LG mi skapalo a pritom som ho pouzival prevazne iba na citanie...
Uprimnou soustrast. Ono LG neni vychvalovane uplne vsude. Naopak ma hodne odpurcu, jako ma vsechno, co je popularni. Jsou ale v mechanikach jasnym leaderem a jejich posledni strojky jedou jako vino (H42N s CAV zapisem). Jedine, co bych tomu osobne vytkl, jsou obcasne problemy s -RW medii.
Potrebujem pocut co najviec nazorov a hlavne prakticke skusenosti s novymi modelmi. Moj favorit je Plextor, ale ako "rezervny" planujem este asi zobrat aj Samsung mechaniku. Moj favorit...
Dnes je to vsechno tak srovnane, ze se rozhoduje dost tezko. Plextor byl dlouho na spici, ale imho se zaradil kvalitou mezi ostatni (respektive ostatni dojeli tam, kde on zustal stat) a pritom si nechava vysoke ceny. Nebral bych. Proste jen tezi z dobreho jmena, ktere si driv udelal a kvalita sla dolu. Precti par recenzi, uvidis. Naopak Samsung se rozjel dost slusne. SH-S183L je vytecna mechanika.
Jednoznacne u mna vyhrava ale znacka Pioneer, porokoch pouzivania mozem potvrdit, ze je to bezkonkurencna znacka na DVDRW mechaniky.
Pioneer je v pohode. Treba DVR 112. Bezkonkurencni ovsem rozhodne neni slovo, ktere bych zde pouzil. Urcite je ti jasne, ze nelze soudit celou znacku podle jednoho, nebo nekolika kusu, ktere zrovna vlastni hodnotici osoba.

Ale teraz potrebejm model, ktory vie menit aj booklet
LOL. Chtel jsi rict "booktype", ale kdyby umela vymenit "booklet", dost by me to nadchlo.
Takhle z hlavy nevim, ktere meni booktype, ale to jiste snadno najdes.
Zamerne ti nedoporucuju zadnou konkretni (neznam presne tve naroky a pozadavky), ale kdybych ted kupoval ja, bral bych H42N. Neznamena to, ze je zaroven nejlepsi pro tebe. Vybrat si musis sam.