jaja99 píše:Opakujem: toto sa stava pri vadnych mediach. Kokretne: necitatlne su pre napalovacku informacie o medii. Keby si sa lepsie pozrel, okrem tej spominaj hlasky by ti malo bit do oci aj fakt, ze napalovacka medium nedetekuje ani ako -R, ani ako +R. Okrem toho, co sa vyssie popisalo (o falosnych mediach), je rozhoduja lisovna (original je IBA MCC) a revizia.
V neposlednom rade mohol si mat v mechanike vlas (spinu), ktora prave citatelnost potrebnych informacii o disku znemoznilo napalovacke. Kazdopadne ale je to velmi varovny jav, lebo asi mas kupene kusy - nepodarky.
Ja mam doma pouzitych cca 6tis. Verbatim medii a sam som uz stretol aj taku seriu, ktoru som rovno vyhodil (pred cistenim lisu pri vyrobe to je casty jav, ale to sa uz neoznacuje ako 1.trieda...).
Takze vyssie maju vsetci pravdu, ale i tak by som isiel a zbavil sa zvysnych kusov z toho balika.
Ver mi.....
Řek bych že to bylo tim vlasem,protože ostatní už se chytají na poprvé...teď sem pálil tři a šlo to naprosto bez problémů
Já vim,vono to vypadá že si nedokážu přiznat že mam ty šunty...jenže tim to asi fakt neni