Právě je 22 kvě 2012, 08:23
Obsah fóra ‹ Diskusia ostatní systémy :: Discussion others systems ‹ PC ‹ PC: Hry
Moderátoři: Super MOD, Moderátoři
|
deXter Guru ![]() |
Si to trosku prehnal dufamdeXter píše:Reknu ti to asi takhle, je to nejsprasenejsi hra co snad kdy byla vydana, ma to hnusnou gafiku (autori si asi mysleli ze dmntne nerealistickym prehnanym bloomem neco zlepsej) a je to zku*ve** narocny. Fakt prasarna, a na 2600 si to zahrajes tak na low/medium s 40fps
|
tom.tom11 Beginner ![]() |
Zkousel jsem to na Ultra takze to asi nejsou moc maly..Seth píše:Asi to mas na maly detaily ze?
|
deXter Guru ![]() |
deXter píše:Zkousel jsem to na Ultra takze to asi nejsou moc maly..Seth píše:Asi to mas na maly detaily ze?
2 tom.tom11 : ze je to DX10 karta neznamena ze je dobra.. je vykonem o neco horsi i nez X1950Pro
btw kamos ma Core 2 Duo E6400, 2GB RAM DDR2 800Mhz, 8800GTS a kdyz da Ultra detaily, 1280x1024, 4xAA a 16xAF tak mu to jede okolo 40FPS.. trosku ptakovina ne aby na high-endovym PC to jelo s 40fps.. na to jakou to ma grafiku je to fatk malo. To bys potom na Crysis nebo Unreal Tournament 3 potreboval Quad core, 4GB ram a 8800 Ultra SLI aby to bylo hratelny. Tahle hra je proste zprasenej port z xboxu 360. A mysli si co chces..
|
rochedo Veterán fóra ![]() |
rochedo píše:to: deXter >>> btw: tvoj kamos ma tu 6420ku pretaktovanu ? a kolko megovu ma tu 8800 ?
|
deXter Guru ![]() |
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
| FAQ - Členové - Skupiny | Kontakt - Archiv - Impressum |