Obsah fóra
XBOX 360 news: Dragon's Dogma; Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier; Max Payne 3; Akai Katana...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Formátování

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod KingJames v 27 pro 2006, 22:47

Nazdar, možná to tady už je, ale nenašel jsem to. Prosím poraďte jak mám naformátovat disky C: a D:, když ani jeden mi nejde formátnout, způsoby, které mi radili kámoši. Poraďte mi. Říkali, že když vložím instalačku od XP tak tam někde je i naformátování HDD, ale já to nikde nenašel. Hoďte sem kdyžtak odkaz na podrobný návod. Budu moc rád.
KingJames

Hotovost: Locked

Příspěvekod qwerty v 28 pro 2006, 10:27

Nachystej si: Instalacni CD od Windows a key.

Vloz instalacni CD do mechaniky a restartuj PC a vjed do BIOSu (behem nabihani systemu mackej klavesu F8).
V BIOSu musis nastavit primarni BOOTovani z CD mechaniky, na druhem miste nech HDD.
Pote se ti nacte WIN z CD a pak je tam neco ve smyslu nainstalovat WIN XP a dej nainstalovat na jiz existujici oddil a pak se te to zepta jestli ma byt disk pred novou instalaci naformatovan, takze das ANO. A dal uz si to nepamatuju presne, kazdopadne je to intuitivni a bude te to navadet.

Uz je to nejakou dobu co jsem to delal, v Ubuntu je to trosku jinak

Hlavne si vyber jestli budes chtit formatovat na FAT nebo NTFS.

FAT32 je stabilnejsi, ale neumi pracovat se soubory vetsimi nez 4Gb.
NTFS je mene stabilnejsi, ale umi pracovat se sobory vetsimi nez 4Gb.
qwerty

Příspěvekod KingJames v 28 pro 2006, 22:02

Tak díky, já to teda vyzkouším. Jsem vždycky v koncích, protože i kámoši mi říkali, že takhle to mám udělat, ale já nikdy nenašel to formátování. A to mě vždycky štvalo. Tak se všude ptám a od všech slyším tohle, tak si to budu muset pročíst ještě jednou a dúkladněji. ;-) díky
KingJames

Příspěvekod Daxter v 28 pro 2006, 22:21

Myslim ze rozumnejsie by bolo, keby ti to tvoji kamosi aspon raz ukazali, ako sa to robi.
Nezapomen si zalohovat veci na diskoch, ak tam nejake mas.
Ja som si raz pri formatovani omylom zamenil disky a vymazal som si 1 GB fotiek co som cely rok fotil, skoro som odpadol :wink:
Daxter
VIP
VIP

Hotovost: 133.50 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Zpět na PC: Hry