Mame s kamaradem projekt ve kterem by jsme chteli vytvorit kopii jedne stare DOS hry a vytvorit jeji kopii pro chytre telefony se Symbianem.
Jedna se o hru ITALIAN FOOTBALL MANAGER. Jak uz nazev napovida jedna se o fotbaloveho managera z Italskeho prostredi.
Hledame nekoho kdo by nam z teto hry mohl vytahnout nezbytne informace jako napriklad jmena hraců, jejich platy, hodnoceni, nazvy vsech tymů... atd.
Nejlepsi by bylo tu hru jenom prevest aby sla spustit pod symbianem nebo jako java, ale bylo mi receno ze to neni mozne...
Pokud by nekdo dokazal vytahnout ze hry tyto informace a chtel se zapojit do projektu byli bychom vděční. Jsme zatim na uplnem zacatku. O grafiku prostredi hry se budu starat ja takze se budu snazit aby hra byla po graficke strance na vysoke urovni (stejne jako pecuju o toto forum
Odkaz na hru :
- Kód: Vybrat vše [Otestovat Linky]
http://free-java.wz.cz/italy.zip
190 KB
pro rozbaleni souborů stisknete "Y" a "ENTER"
Domovska stranka vyrobců : http://www.ifm2.com
(ale verze ktera se mi zda nejlepsi (je to ta na kterou davam odkaz) neni ta nejnovejsi kterou maji na svych strankach) (ta moje je jeste prapuvodni z roku 1998)
Kdo by nam mohl pomoci at se mi ozve nejlepe na moje ICQ (278025579) nebo zde muze odpovedet, nebo pouzit soukromou zpravu.
O tomto projektu se jedna take zde:
- Kód: Vybrat vše [Otestovat Linky]
http://www.symbianforum.cz/viewtopic.php?t=37553
Tvuj tym zacina ve 4. lize v Italii a musis se postupne probojovat nahoru, klic k uspechu je prave v obchodovani, schvalne tomu rikam obchodovani a ne pouze nakupovani protoze ten system nakupu a prodeje je tam opravdu vymakanej, nejdriv hrace koupis i pod jejich hodnotou a podobneho hrace prodas i za dvojnasobek hodnoty, a jak se probojovavate nahoru tak ze na konci uz i presto ze nabidnes dvojnasobek hodnoty stejne k vam neprijde, a hrace na stejne urovni prodavate pod cenou. Hrace nelze prodavat a kupovat kazde hrac kolo ale kazde 3. a pouze 5 transferu at uz 3 prodeje, 2 nakupy atd.atd. Tim postupem casu prijdete na to jak na tom opravdu vydelavat a muzete zvetsovat stadion, prikupovat parkoviste pro navstevniky (zvysuje navstevnost) , upgradovat povrch hriste (hra ziska na atraktivnosti pro divaky) , lepe platit doktorovi (kratsi marodka). Hra obsahuje prave jmena hračů (sestavy z roku 1998) a kazdy hrac je ohodnocen (0 nejhorsi - 250 nejlepsi) (zacinate s tymem kde prumer je 37
Vyhry a prohry se urcujou podle toho jaky zrovna vas tym ma prumer, napr tym ktery ma 37 by urcite nemel prohrat s tymem kterej ma 20. atd. A prisel jsem na to ze se to dela opravdu podle statistiky takze kdyz si koupite jedno "dělo" ktery ma hodnoceni 200 tak vam to razantne zvedne prumer a je to lepsi nez byste meli 2x100. (muj poznatek
Hra je ciste textova, zadne obrazky, zadne dlouhe nacitani (aspon u me) takze autor vynechal vsechny zbytecnosti a vymakal pouze potrebne veci, coz se mu velice povedlo...