Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Lego Star Wars: The Complete Saga 100%

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Moe v 07 kvě 2011, 07:06

Dobry den vsem,
Potreboval bych poradit, hrate to nekdo? Ja jsem vysbiral uplne vsechno, mam koupeny vsechny veci a mam 97,8% Nevim co jeste mi muze chybet. Nevite o tajnym mise, nebo navod jak to dokoncit prosim, moc prosim? Na internetu to nikde nemuzu najit...
Myslim, ze tohle tema jsem mohl vlozit kdekoliv protoze tato hra je i na X360, Wii, Playstation 3.

Tady mam fotky ze hry:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Kdyby něco tak mě upozorněte SZ zprávou, není problém to dát někam jinam.(Na té stránce kde je hra stačí se jen zaregistrovat, souhlasit s podmínkami, není potřeba platit)
Moe
Beginner
Beginner

Hotovost: 5,633.29 PSM
Dostal poděkování: 1 krát

Příspěvekod jaja99 v 07 kvě 2011, 15:42

Bude asi len nieco, co sa bezne nezbiera, nezapocitava. Ja som to sice hral len na xbox360, ale uz sa nemapamam, ci som mal 100%. Skus sa pozriet na gamefaqs, ci tam nie je navod na 100%, zvykne byt (ale iba v EN).
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Hotovost: 1,297,061.53 PSM
Medaile: 4
Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc Xbox (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Cleaner medaila (1)
Dostal poděkování: 1275 krát

Zpět na PC: Hry