Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Lineage II - Online hra

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Bobes v 03 zář 2006, 22:11

Obrázek

Tak me kamos prekecal a musel jsem to vyzkouset. Dneska jsem to nainstaloval /instalace kolem 5GB/, paril jsem to celych 8 hodin v kuse a musim Vam rici panove ze kluci z asie opravdu umi. Mohu vsem vrele doporucit, tak rozsahly svet a tolik vychytavet jsem v zivote ve hre nevidel. I na mem slabsim stroji a s CDMA pripojenim hra bezi plynule.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Nechal jsem se trosku unest ale je to fakt GOOD hra. HLAVNE PRO FANOUSKY RPG HER !!!!!!
/Coz ja sem :wink: /
Obrázek
Obrázek
PC - AMD Athlon 64 X2 4200+ 2GB RAM - NVidia GeForce 8800 GTS - Windows Vista
Bobes
Zakladatel Fora
Zakladatel Fora

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Jenkill v 04 zář 2006, 07:46

Tuhle tu hru uz hraju asi dva roky. Vetsinou v prubehu roku moc nehraju ale hraju hodne o prazdninach. Momentalne jedu za Human - Dar Avanger a Trpaslika kovare. Potvrzuji to co napsal Hozik - je to silene navykova hra a neni problem u ni stravit veskery volny cas ktery mate.

Ja osobne hraju na serveru
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
www.lineage2.ro
ktery je ale momentalne ve fazi velkych predelavek a to do takove podoby aby se co nejvice podobal oficilanim serverum. Momentalne se tedy nelze registrovat ale vyplati se pockat. Hrani a registrace na tomto serveru je zdarma.

Vyhodou mozna taky je ze na tomto serveru je spousta ceskych a slovenskych hracu takze neni problem vytvaret klany a aliance. Ja uz clenem aliance jsem. Vetsinou ale berou vsechny solidni hrace takze neni problem aby jste byli do spolecnestvi prijati ikdyz mate nizky level a skill - vsak se vypracujete :)

Kazdopadne tuto hru vsem doporucuji protoze je opravdu perfektni a v priapde ze jste v nejakem klanu nebo alianci tak si uzijete spoustu srandy :D
Jenkill
Zakladatel Fora
Zakladatel Fora

Hotovost: 20,000.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Dadas v 23 říj 2006, 18:27

jop, tuto gamesu parim asi rok, doporucuji server http://dunel2.net dyztak i zaucim a mozna dotlacim do klanu...pred WIPE sme byli nejsilnejsi klan ve hre, aspon poctem, koupili jsme si (teda jen par lidi) Clan lvl 10, takze sme mohli mit az 100 CLENU!!! proste mazec, pak byl wipe a vsechno smazli tak se jede od znova, otazky piste an PM...
Dadas

Hotovost: Locked

Příspěvekod lostsoul v 06 lis 2006, 16:30

Chlapi, prosím Vás nemáte funkční odkaz na download /ftp, http, cokoliv/, z torrentu se mi to nechce tahat, díky předem !!
Happy XBox360 Arcade with 12OGB HDD user :-)
lostsoul
Zakladatel Fora
Zakladatel Fora

Hotovost: 1,467.15 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Příspěvekod jaja99 v 06 lis 2006, 16:43

V tomto sa nevyznam, snad je to ono:
Lineage II: Chronicle 4
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
ftp://84.240.24.111/Lineage2_instaler/lineage2c4_rar_cd4/part1.rar
ftp://84.240.24.111/Lineage2_instaler/lineage2c4_rar_cd4/part2.rar
ftp://84.240.24.111/Lineage2_instaler/lineage2c4_rar_cd4/part3.rar
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Hotovost: 1,297,061.53 PSM
Medaile: 4
Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc Xbox (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Cleaner medaila (1)
Dostal poděkování: 1275 krát

Zpět na PC: Hry