Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Připojení WiFi - prosím o pomoc

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Musetta v 03 čer 2008, 11:32

Ahoj,

chtěla bych se zeptat, jaké má WiFi podmínky na připojení. Jde mi o to, že mám notebook s wifi, ale teďka nevím jak se nějak napojit na internet. A také, jestli je rozdíl mezi Evropou a USA, jelikož mi došel právě odtam.
Já doma internet normálně mám, ale na ten to asi nepůjde. Musím najít nějakou lokalitu se sítí WiFi? Jsem z toho krapet, mno, krapet ... hodně zmatená. Takže poděkuji za každou radu. Věřím, že se tu někdo najde, kdo mě helpne :)
Díky moc ....
Musetta
Common User
Common User

Hotovost: 451.25 PSM
Dostal poděkování: 1 krát

Příspěvekod blackberi v 03 čer 2008, 13:01

ja ma rieseny internet tiez cez wifi ale nie notebook ale normalny pocitac...ja to mam riesene tak, ze kabel (s netom) mi ide z chodby do obyvacky a tam je wifi router ktory mi pokryje vlastne cely byt a aj viac a ja sa napojim cez wifi kartu na stolovom pocitaci...

takze tebe staci kupit Wifi router cena cca 1000Sk
ak mas dom aj stolovy pocitac mas 2 moznosti
1. but spojis wifinu so stolovim PC kablom nie vsak ze kabel s netom pojde do PC a z tade do wifi routera lebo by si musela mat stale zapnuty PC
2. kupis si do stoloveho PC wifi kartu ako ja a mas...

ak ale nemas stolovy PC tak ti staci kupit uz spominany wifi router a cely byt mas pokryty
Obrázek
Obrázek
blackberi
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 776.40 PSM
Dostal poděkování: 6 krát

Příspěvekod jaja99 v 03 čer 2008, 13:49

Pises, ze doma internet mas. Mas to normalne po kabli alebo uz na inom system wifi? Ak po kabli, plati co uz vyssie napisal. Ak mas uz wifi napojenie, ide len o nakonfigurovanie. Ale bacha na ochranu! Ak budes prvykrat robit s wifi, nezabudni "poparovat" zariadenia a nastavit si heslo. Inak mozes mat pruser....
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Hotovost: 1,297,061.56 PSM
Medaile: 4
Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc Xbox (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Cleaner medaila (1)
Dostal poděkování: 1275 krát

Příspěvekod Musetta v 03 čer 2008, 17:03

Wau, to jste mě nepotěšili .... jelikož tohle mělo být vlastně jako dárek pro babičku :) .. protože já mám pouze kabelový internet, ale jestli je tu WiFi, tak to opravdu nemám. A to už vůbec nemluvím o ní. Jelikož bydlí v rodinném domku a internet tam mají jedině naproti ... ale bylo mne tvrzeno, že oni mají WiFi. Takže i tak se musí ty ony věci dokoupit? A to pouze jen v té věci, pokud je tam krytí wifi .... pochopila jsem to dobře? :oops:
Musetta
Common User
Common User

Příspěvekod blackberi v 03 čer 2008, 17:33

ty mas v tom asi troska bordel...wifi pokrytie je iba tam kde je taka mala krabicka napojena na nejaku siet alebo internet.ta krabicka vysiela signal wifi a vola sa wifi router...takze ak maju proti v dome internet a tam ten wifi router tak oni maju dom pokryty wifinou...zalezi na tom ako daleko je ten dom..ak iba cez cestu ozaj ze oproti 10 metrov tak by sa tvoja babicka mohla napojit zo svojim pocitacom na tu wifinu ale musi si kupit najmenej wifi prijimac ak teda uz nema notebook z wifinou...ja by som to asi vyriesil tak ze si kupim dajaky ten wifi router s ktorym sa zosietujem s tym co maju v dome oproti a pocitac u babicky napojim na tu wifinu kablom...teda aspon myslim ze by to tak mohlo byt ak nie tak ma opravte...ale ak su tie domy ozaj blizko tak staci tvojej babicke iba ten wifi prijimac ak teda nema ten notebook
no a potom sa uz staci iba dohodnut s tymi oproti lebo inak je to nelegalne a nastavit zopar tych ciseliek

ak som daco povedal zle tak ma opravte
Obrázek
Obrázek
blackberi
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvekod Musetta v 03 čer 2008, 17:42

Notebook už wifi má.

za mé chyby se omlouvám ... těmhle věcem moc nerozumím a tak se raději 100x zeptám :oops:
Musetta
Common User
Common User

Příspěvekod blackberi v 03 čer 2008, 18:05

takze ak mas notebook s wifi a chytis ich signal tak secko v pohode napojis nastavis a ides ak nie tak bud kupis dajaky zosilovac na ich wifinu alebo si kupis vlastny wifi router zosietujes sa s ich routrom a mas pokryty aj svoj dom...a ak by tam nebol uplne ziadny signal tak to mozte urobit na istotu potiahnete dajaky kabel od nich k vam a babicka sa bude musiet napajt rucne :D:D
Obrázek
Obrázek
blackberi
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvekod Musetta v 03 črc 2008, 18:07

Tak jsme to všechno vyřešili :)
A samo, že díky všem co jste mi radili.
Musetta
Common User