Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Vhodná doba na koupě PS3?

Diskuse o hardware ze světa PS3 a o konzoli samotné ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod brahon v 30 pro 2009, 12:48

Zdravím,
mám v plánu si koupit PS3 250 GB. Co jsem si porovnával ceny přes internet tak s poštovným to vyjde na 8000 Kč. V Elektroworldu maj nyní akci, kde je za 7999 Kč + dvě hry. Chci jít do novýho, maximálně koupenýho a nerozbalenýho s plnou zárukou. Na aukru jsem našel maximálně úsporu cca 300 Kč.
Myslíte, že je vhodná doba na koupi PS3? Já do něj asi půjdu, PS4 je v nedohlednu(trojce spadne výrazně cena) ... chci jít prostě do jistoty a za rozumnou cenu.
díky za názor.
brahon
Rookie
Rookie

Hotovost: 181.05 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod jaja99 v 30 pro 2009, 13:55

To je asi debata o nicom a pritom sa len filozofovat da. V podstate plati, ze stale casom ceny elektorniky klesaju, hlavne ked je na obzore nejaka novsia nahrada. V tomto zmysle je zbytocne o tom spekulovat. Pre lamy to napisem inak: kazdych par mesiacov bude cena nizsia a nizisa, takze bude sa bude cakat do "nekonecna" alebo to nebudem riesit a ked mam zaujem, kupim to hned. To iste plati vseobecne o elektonike ako takej. Ak LCD ci plazma je taka ista debata.. Kupit ci cakat? Kto to chce, nech to kupi hned a hotovo. Nema zmysle cakat, lebo ponuka bude stale v podstate taka ista a pritom ina...
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Hotovost: 1,297,061.60 PSM
Medaile: 4
Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc Xbox (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Cleaner medaila (1)
Dostal poděkování: 1275 krát

Příspěvekod taueto v 30 pro 2009, 14:46

Asi tak...ale asi nejvýhodnější doba bude určitě ted po Vánocích.
Já mám také v plánu si koupit PS3,ale nevím jesti se to vyplatí koupit v USA.Ceny jsou tam nižší,takže bych si ji koupil tam navíc když je to region free.Ale nevím jak by to bylo s případnou reklamací apod.Co si teda o tom myslíte vy,nebo pokud jste to tak již někdo učinil,je lepší si ji koupit u nás nebo v zahraničí,co se podle vás víc vyplatí (třeba po sečtení plusů a mínusů)?
díky všem za názory
PSone SCPH 102,2x Dualshock,1xLogitech, 1xBigBen and Genius wireless pads,3xmemory card+hafo gamesek...Nabídce Playstation magazínů se nebráním
taueto
Guru
Guru

Hotovost: 26,579.10 PSM
Dostal poděkování: 4 krát

Příspěvekod jaja99 v 30 pro 2009, 15:48

Ja osobne by som to z USA nekupoval. Co sa tyka reklamacii, treba zistit v servise, ake su podmienky. U niektorych vyrobcov sa akceptuje medzinarodny zarucny list, niekde zase nie. A ci aj z USA, to je otazne. U nas napr. Panasonic akceptuje zaruku, i ked to kupis niekde v EU, ale napr. Samsung uz iba nase zarucaky. U Sony neviem. Ked uz z dovodzu, tak popozerat sa niekde po EU a nie vzamori... To je moj nazor...
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Hotovost: 1,297,061.60 PSM
Medaile: 4
Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc Xbox (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Cleaner medaila (1)
Dostal poděkování: 1275 krát

Příspěvekod taueto v 01 led 2010, 16:41

Také jsem si myslel, že to bude tady asi snažší,ale v USA jsou tak lákavé ceny :)
V EU to už ale podle mne vyjde skoro nastejno jak u nás,ale kdyby ta PS3 držela jako doposud moje PS1,tak by to bylo v pohodě a případnou závadu (po záruce) by mi opravili snad už tady v servisu,i když je to výrobek z USA.Snad.
No zatím je to pro mne dilema.
PSone SCPH 102,2x Dualshock,1xLogitech, 1xBigBen and Genius wireless pads,3xmemory card+hafo gamesek...Nabídce Playstation magazínů se nebráním
taueto
Guru
Guru

Příspěvekod sir.lukas v 19 led 2010, 07:53

Takze jsem nakonec taky neodolal a poridil si konecne PS3. Po novem roce jsem sledoval vselijake letaky a akcni nabidky az se neco solidniho objevi. Nakonec jsem vyuzil akce 15.ledna v Electroworldu kde byla 250GB verze + Killzone2 + Infamous za 7499,-. Ale proc sem pisu: v jeden den mi totiz pristaly ve schrance hned dva letaky s akcni nabidkou PS3 a nemohl jsem se udrzet smichy nad nabidkou Protonu. Vsak posudte sami jak se k nam nekteri obchodnici chovaji....

Electroworld (13.1.-19.1.2010):
Obrázek

Proton (8.1.-31.1.2010):
Obrázek
"V každém přístroji je nějaké podělátko!"
ObrázekObrázek
sir.lukas
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 3,940.25 PSM
Dostal poděkování: 32 krát

Příspěvekod taueto v 19 led 2010, 15:28

Tak to jsme utřeli...teda kromě tebe :)
A jak je tam napsaná ta zásoba pro čr, že je jenom 150ks,kdyby jich zřejmě dali více,tak by na tom asi prodělali. :?
Ale těch 8690 je podle mě ještě docela dost,mohli by už nechat tu sníženou cenu.
taueto
Guru
Guru

Zpět na PS3: Hardware