Obsah fóra
XBOX 360 news: Metal Gear Solid HD Collection; NeverDead; SoulCalibur V; Final Fantasy XIII-2...        Wii news: Spaghetti Western Shooter...        PS3 news: Final Fantasy XIII-2...

Všeobecné informace

Little Big Planet - custom levels

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Linda8 v 01 led 2010, 22:22

Little big planet - custom levels

Protoze je jiz mozne na netu stahnout levely tvorene komunitou fanousku teto oblibene hry, pripravila jsem pro vas navod jak na to a nekolik prvich levelu v sekci download: viewtopic.php?f=61&t=20762#p100795
Do topicu v sekci download kvuli prehlednosti pridavejte prosim pouze linky na nove levely. Vsechny problemy spojene s provozem custom levelu reste prosim zde.

Pokud jsem mela moznost nektere nove levely vyzkouset,zda se ze zatim vyuzivaji pouze grafiku obsazenou v zakladni hre a nektere urovne trpi znacnymi neduhy zacatecnicke tvorby (napr.Great adventure 1). Ale doufam, ze stejne jako na PS3 se dockame i kvalitnich kousku (jako napr. tematicke variace na God of War nebo Dead space, ktere jsem na PS3 videla). Jiste pokusy o parafraze znamych her uz tu koneckoncu jsou (Metal gear Sockboy a Mirrors edge :lol: )
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Linda8
Super VIP
Super VIP

Hotovost: 24,119.60 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Zpět na PSP: Games