Obsah fóra
XBOX 360 news: Metal Gear Solid HD Collection; NeverDead; SoulCalibur V; Final Fantasy XIII-2...        Wii news: Spaghetti Western Shooter...        PS3 news: Final Fantasy XIII-2...

Všeobecné informace

Gran Turismo PSP

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod heymi79 v 05 říj 2009, 17:11

Co říkáte na tuto hru??
Podle mě je téměř dokonalá,grafika super,60 fps bez debat. Kritika je slyšet o absenci kariérního módu,ale podle mě kariéra u takovéhle hry není zas tak potřeba. U GT4 kariéra dobrá,ale umělé prosazování některých tratí do téměř všech šampionátů (Nordschleife,Opera Paris...) na úkor jiných skvělých tratí (Autumn Ring,High Speed Ring....) se mi zdá zbytečné a limitování vozidel pro šampionáty také! Mohli tam jen dát nějaký nástroj pro tvorbu šampionátu (několik tratí za sebou) jako to bylo v TOCA3 (PS2).
Absence tuningu mi až tak nechybí (od toha máme NfS),ale noční jízda zde bohužel není...
Přes 800 aut je snad až moc :D ,ale kde je Škoda?

Jinak je to podle mého jedna z nejlepších gamesek pro PSP a jako správný GT maniak ji mastím od prolomení 5.55!
Obrázek

heymi79 dostal poděkování - 2 krát:
kostas_mix, mirask
heymi79
Guru
Guru

Hotovost: 2,400.31 PSM
Dostal poděkování: 39 krát

Příspěvekod blackberi v 05 říj 2009, 17:29

v celku súhlasím grafika je na psp fakt dobrá a 60 fps síce as mi zdá že nie stále ale ide :D kariér mód mi tiež nechýba a ani vlastné šampionáty ... úlohu na psp splnili dokonale :arrow: rýchlo zarobiť a zajazdiť si s čím chceš, kde chceš a kedy chceš ... ved si predstav že by si musel len tých XY hodín odohrať na pspnehovoriac o 24hod pretekoch :D ... tuning mi nechýba vôbec a nočná jazda tiež nie , predsalen na tom psp by to nebola bohvieaká výhra ... áut je požehnane čo je dobre aspon sa dá vybrať :D len mi trocha vadí práve ich kupovanie že len tých pár výrobcov na ten den ...
ale ináč max. spokojnosť :D ešte som ho nevypol odkedy sa dá hrať :D
Obrázek
Obrázek

blackberi dostal poděkování od:
kostas_mix
blackberi
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 776.40 PSM
Dostal poděkování: 5 krát

Příspěvekod xSPiRiTx v 25 lis 2009, 15:55

Mě osobně tahle hra nijak neuchvátila, radši si zapařim Motor Storm :D
PSP 1001 Black | FW 6.20 PRO-B4 | 4 GB MS Pro Duo
Obrázek
xSPiRiTx
Frequent User
Frequent User

Hotovost: 5,541.76 PSM
Dostal poděkování: 21 krát

Příspěvekod Linda8 v 26 lis 2009, 23:40

Ja jsem az dosud Gran Turismo moc nemusela a klonila jsem se spise k arkadovejsim zavodum jako je NFS Underground ( NFS-U 2 je mimochodem moje nejoblibenejsi zavodni hra), ale GT na PSP jsem taky docela propadla. Atosalon me neustale nuti zavodit, abych si vydelala na vyhlednuty kousek. A malo platne, grafika je na pomery handheldu uzasna. S nadsazkou (po shlednuti GT,God of War,Soulcalibur,Tekken) si rikam - nepotrebujeme novy hardware, jen kupu podobne vyvedenych titulu na ten stary :D
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Linda8
Super VIP
Super VIP

Hotovost: 24,119.60 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Příspěvekod chlup v 15 pro 2009, 19:45

tudle gamesu si chci koupit po vánocích, a čekam od ní opravdu hodně jelikož jsem už nějakej ten díl gran turisma hrál.
chlup
Rookie
Rookie

Hotovost: 137.80 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod novotass v 15 led 2010, 23:16

nevite nekdo prosim proc nam to s kamaradem nejde rozchodit pres ad hoc??kazdej mame svoji hru ale kde nic tu nic ta garaz se ne ane otevrit,nejde mi kdyz vytvarim hru odkliknout ok neni ti zeleny.nevite nekdo??? :roll:
novotass
Rookie
Rookie

Hotovost: 399.05 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Zpět na PSP: Games