original navod z ktoreho som cerpal:
- Kód: Vybrat vše [Otestovat Linky]
http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/250548
Pisem preklad a ciastocne zjednodusenie navodu, ktory sa nachadza v linku vyssie.
Vsetok potrebny SW prikladam v linku na rapidshare.
- Kód: Vybrat vše [Otestovat Linky]
http://rapidshare.com/files/274242802/Multiboot_tools.rar
Navod sluzi na ulozenie 2-4 a viac hier podla velkosti na jedno dvd (max 4485mb).
Programy nachádzajúce sa v rarku:
1. ScanLite
2. Apache3
3. DVD Decrypter (treba nainstalovat)
4. CDDVD Generator (treba nainstalovat)
5. CDLoader (vo forme image suboru)
6. Wnaspi32.dll toto dll-ko by mal mat aj samotny Nero v instalacke a nachadza sa aj v priecinku programu Apache3 v rarku. Toto dll-ko potrebuje CDDVD Generator. Pre istotu ho prekopirujte do C:\winnt\system32\wnaspi32.dll
Prvym krokom je niejake tie hry (image) stiahnut z torrentov alebo z netu. Do rootu jedneho z diskov kde mame dostatok miesta pre istotu tak 10Gb si vytvorime priecinky z nazvami, ktore predstavujú skratky nazvu hier, ktore budeme kompilovat na dvd. Napr.: ja som kompiloval Ridge Racer 5 (cd verzia) a Tekken 4 (dvd verzia) obe stiahnute z netu, takze som si na disku D v roote vytvoril nasledovne adresare: D:\RR5 a D:\TEK4 a D:\CDL
RR – Ridge Racer 5
TEK4 – Tekken 4
CDL – to bude priecinok pre CDLoader vysvetlim neskor ale treba ho vytvorit
1, kapitola – vytvorenie filelistu a extrahovat subory z image
Otvorime program Apache3 (vypise ze nasiel novsiu verziu ale to odignorujeme a dame krizik v pravom hornom rohu, potom nieco vypise a dame OK a program sa spusti) klikneme na Open a najdeme cestu k image hry. Ten sa nasledne nacita do programu. Potom klikneme na ikonku (ceruzka na prazdnom papiery) vyskoci nam ulozenie *.txt suboru jeho nazov nieje podstatny no ulozime si ho do prislusneho predom vytvoreneho adresara hry napr.: D:\RR5 potom klikneme na ikonu (zelena sipocka – extract all files) a vyberieme opat ten isty adresar D:\RR5 tento krok zopakujeme pri kazdej hre. Z kazdeho adresara hry odstranime subor SYSTEM.CNF!!!
Zlozka D:\CDL bude ako som uz spominal pre program CDLoader. Ten najdeme v rarku ako image subor, rovnakym sposobom ako predtym u image hier ho otvorime v Apache3 dame vytvorit file list (ikonka ceruzky na papiery) a dame vyextrahovat subory (ikonka zelena sipocka) do priecinka D:\CDL z tohto adresara nasledne zmazeme adresar Fifa Demo.
2, kapitola – pachovanie
Otvorime program ScanLite v uvodnej obrazovke vybereme medium v nasom pripade DVD. Do okna programu postupom Drag and Drop prenasame cele obsahy jednotlivych priecinkov D:\RR5 D:\TEK4 D:\CDL sam program si vyberie systemove subory, byvaju to tie ktore zacinaju SCES _ SCUS_ SLUS_ *.IMG *.IRX a opatchuje ich, ak natrafi na subor ktory nieje systemovy tak vypise hlasku na ktoru klikneme NO. Cez program prezenieme vsetky pricinky, podpriecinky a subory kazdej hry + obsah priecinku CDL aby program s istotou opatchoval vsetky systemove subory.
3, kapitola – vytvorenie menu
V priecinku D:\CDL otvorime v Notepade subor MSYSTEM.CNF. Zmazeme jeho obsah a nakopirujeme do neho nasledujuci text:
\Ridge Racer 5\cdrom0:\SLES_503.86;1
\Tekken 4\cdrom0:\SLUS_205.19;1
\Blank\cdrom0:\PS2LOAD.ELF;1
\Created\cdrom0:\PS2LOAD.ELF;1
\By\cdrom0:\PS2LOAD.ELF;1
\SDF GR\cdrom0:\PS2LOAD.ELF;1
Zelenou su oznacene riadky kde zadavame nazvy hier tak ako ich chceme zobrazit v menu.
Cervenou su oznacene riadky ktore ostavaju konstatne a v danom tvare.
Ak na dvd vkladama vacsi pocet hier a aby sme neprekrocili 10riadkovy limit tak kazdym pridanim riadkom (nazvom hry) zmazeme jeden zo spodnych riadkov (\Blank\cdrom0:\PS2LOAD.ELF;1)
Zlozenie nazvu:
\nazov hry \cdrom0:\tu zadameSCES, SCUS, SLES, SLUS alebo ine podobne oznacenie prislusnej hry. Toto oznacenie mozeme najst vo fileliste v prislusnom pricinku prislusnej hry a vzdy to ukoncime podkociarkou a cislovkou 1 nasledovne ;1
Text nesmie prekrocit 10 riadkov!!!!!!!!!!!!!
4, kapitola – nudna praca
UPOZORNENIE:
*preverme, ze je subor wnaspi32.dll v C:\winnt\system32\
*ak ste este nezmazali SYSTEM.CNF z adresarov hier tak to urobte teraz ak tam zostanu tak dvd nenabotuje (autor povodneho clanku v ang jazyku pise, ze po prekopirovani ddl-ka treba zadat v prikazovom riadku este prikaz „regsrv32 C:\winnt\system32\wnaspi32.dll“ pre zaregistrovanie subor, mne to nefungovalo tak neviem)
*pozor na limit 30 suborov, ktore moze obsahovat DVD, priecinky sa nepocitaju, to znamena ze ak budete davat na dvd povedzme 5 hier a pocet suborov zo vsetkych 5 hier prekroci 30 tak to nepojde.
Otvorime CDDVD Generator dame Create New Project a potom DVD-ROM MASTER DISC ostane otvorene hlavne okno programu, ktore si dajte do praveho horneho rohu a natiahnite ho po spodok obrazovky. Do pravej casti okna programu budete systemom Drag and Drop postupne vkladat subory z priecinku CDL a priecinkov hier a to v presnom poradi ako je uvedene vo fileliste, ktory sme si ulozili do adresara CDL a adresara kazdej z hier. Subory musia byt vkladane v presnom poradi inak dvd nenabotuje. Potom ako povkladate vsetky subory z adresara D:\CDL do okna otvoreneho programu tak rovnaky postup aplikujeme na hry, to jest zacneme s hrou ktoru sme v MSYSTEM.CNF uviedli ako prvu u mna to bola Ridge Racer 5. Samozrejme vo fileliste bude napisany aj subor SYSTEM.CNF ale kedze ten sme zmazali ako som pisal vyssie, tak proste pokracujeme dalsim suborom v poradi.
*ak maju hry rovnaky nazov adresaru (je to ojedinele) nevadi to, proste dame subory z jednej aj druhej hry do toho isteho adresara ale musime striktne dodrzat poradie hier a suborov podla filelistov.
*ak maju hry presne rovnaky subor tak sa neda nic nerobit, proste to nepojde.
*ak maju hry presne rovnaky DUMMY subor s presne rovnakym nazvom tak man staci jeden ale musia byt uplne zhodne.
Potom klikneme na zalozku Volume a v okienku DISC NAME napisme SCES alebo SLUS alebo SLES prvej hry ktoru sme vkladali u mna to bola Ridge Racer 5. Do vedlajsieho okienka napiseme prislusne cislo u mna to bolo 50000 toto oznacene opat mozme najst vo fileliste prislusnej hry, ak cislo obsahuje ciarku alebo bodku tak tu nepiseme ono nam to program aj tak nedovoli. V okne Select you License Area dame Europu. V tabulke podtym s nazvom Volume identifier a okne Volume napiste co chcete napr. ja som si dal CREATED_BY_PETER. Dalej dame preistotu FILE>SAVE AS a ulozime si to.
5, kapitola – vytvaranie iso suboru
Stlacime tlacitko REC vyskoci nam okno s ulozenim subor *.iml tento subor pomenujeme skratkou vsetkych hier dokopy teda ja som dal RT (Ridge Racer + Tekken =RT) a ulozil som ho do rootu disku D:\ kde mam ulozene aj ostatne subory hier a adresar CDLoaderu. Dame save hned na to vyskocia dve error hlasky (Recording unit not connected a Initialization Failed), obed odklikneme OK. Potom nam vyskoci dalsie okno. V nom dame File>Export image opat vyskoci okno s ulozenim suboru *.ist subor pomenujeme ako predtym suhrnou skratko pre vsetky hry u mna to bolo RT.ist a cakame pokial program neukonci svoju cinnost. Potom ako program vykona co ma najdeme v D:\ niekolko suborov (zalezi od velkosti kompilovaneho DVD) z nazvami RT.000 RT.001 RT.002 RT.003 atd
Potom dame vo windowse START>SPUSTIT a do prikazoveho riadku napisem cmd potom "D:" aby sme sa dostali na prislusny disk v ktoreho roote mame ulozene vsetky subory s ktorymi sme doteraz pracovali. A napiseme tento prikaz:
Copy /B CTI.000 + CTI.001 + CTI.002 + CTI.003 + CTI.004 PLEASEBOOT.ISO
Pricom medzernik dame po "Copy" po "/B" a pred a po kazdom "+"
A cakame kym sa neukonci vytvaranie iso suboru, potom okno prikazoveho riadku zatvorime.
7, kapitola – FINALE
Otvorime DVD Descrypter (pribaleny v rarku, nainstalujeme si ho) v liste stlacime postupne Mode>ISO>Write vyberieme nas vytvoren iso subor PLEASEBOOT.ISO rychlost palenia 4x a dame zapisat na DVD, a hotovo.
Autor pise ze to bude fungovat iba na ps2 s cipom. Odporucam pre pripadne prve pokusy nakupit lacne dvd-cka. Ak vam dvd nenabotuje tak ste niekde spravili chybu, mne to fungovalo a prikladam tiez scrreny pri nabotovani.

stlacime X a zobrazi sa menu, ktore sme si vytvorili

zatial som podla tohto navodu vytvoril nasledovne fungujuce kompilacie hier:
Jak and Dexter: The precursor legacy + Spyro: Heros Tail
Ridge Racer 5 + Tekken 4
Ridge Racing Evolution + WRC 4
Eye Toy: Antigrav + Eye Toy: Groove
priznam sa ze bolo aj par neuspesnych pokusov, v tom ze jedna hra z troch na jednom dvd nefungovala a pod. a obcas sa stane ze pri spustani hra nenabehne na prvy krat ale na 99% po resete uz vsetko ide ako ma