od kozubik88 v 25 úno 2011, 21:32
Dobrý večer, koupil jsem z dealextreme modbo 4.0 a po 3 hodinách usilovného pájení jsem ho narval do 70004. PS2 se rozjede bez problémů, zobrazí se logo MATRIX a poté to zůstane viset v menu, dvd ani cd nenačítá (ani lisované ani kopie). Všechny kabliky co sou zapajene v desce jsem kontroloval na studene spoje a jsou v pořádku. Ochranu lejzru s těma diodama jsem tam taky dal. Nevíte čím by to mohlo být? ps2 samozřejmě předtím fungovala
EDIT: Také jsem zrovna měnil mechaniku (ještě před čipem), ta původní fungovala ale už moc nestíhala, ta nová šlapala parádně. Tak jsem (po instalaci čipu)ještě skusil vyměnit mechaniku za starou a pořád nic
EDIT2: všimnul jsem si zajímavé věcí, když u normálního ps2 po zapnutí přijede lejzr, tak blikne červená dioda a při tom zaostřuje, poté infra dioda a taky zaosřuje, ale na této ps2 po sepnutí záslepek už od začátku má lejzr čočku nejvýš co to de a při rozpoznávání cd/dvd se nehýbe,tzn. je pořád nahoře. Čím by to mohlo být? Myslím, že kvůli tomu to nechce načítat. Jinak zkoušel jsem i novou optiku a dělá to totéž.
PS2 77004- 1×Dualshock2 Sony, 1×Dualshock Trust PS2/USB, 32 MB MAX PS2 MC, 1 MB Logic 3 PSX MC, Swap Magic 3.8 CODER, HALDA HER

...