od jaja99 v 21 dub 2011, 14:21
Stava sa vsetko mozne...
Tak si to zhrnieme. Je uplne jedno aku hru, na akom pc vypalis, tvoja konzola to neberie. Ale vsetky hry, ktore boli napalovane predtym, teda su na inych mediach, su ok. Takze chip by mal byt OK. Optika by mala byt tiez OK, ked tie ine hry nacitava bez problemov. Vylucit napalovacku asi tiez mozeme, nakolko sa problme objavuje pri 2 roznych (vylucit sice sa to neda, ale pravdepodobnost je minimalna). Suma sumarum, kazdy normalne uvazujuci clovek ti napise len jeden verdikt: media su blbe. Uz som to niekde pisal, ze vela ludi este o tom nevie, ze celu spolocnost Verbatim odkupilo Tesco. A oni davaju lisovat media Verbatim krizom krazom vsade a podla toho je i vysledok. V praxi to znamena, ze v jednom obchode kupis Verbatim v 100% kvalite, v inom (iny zdroj, iny dovozca, ina fabrika) budu blbe. Nie ze by neboli funkcne, ale su kvalitativne velmi slabe. Ako keby ste si kupili lacne noname smejdy. Aj ja mam uz taku skusenost, bohuzial.
Ina rada tu nie, len si kupit ine media, skus napr.TDK, JVC, Sony, Traxdata a pod. I Verbatim mozes skusit, ale kup si ich v inom obchode a z inej fabriky (pozri si ktajinu vyroby tych smejdov a take uz nekupuj - najnovsie som si vsimol, ze cinske su najlepsie a indicke na figu, ale neviem teraz presne).
Samozrejme musis pocitat aj so starnutim svojej napalocky a tiez so starnutim optiky v PS2. Ale hlavny problem mas teraz v mediach... Nevyhadzuj ich, pouzi ich na pc zalohy, len uz nie na ps2...
-
jaja99 dostal poděkování od:
- Tomkovec