Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

VGA PROBLEM

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod rochedo v 12 lis 2007, 17:45

Potrebujem poradit: Mam kartu Sapphire 1950XT a vo windowse sa mi niekdey robia artefakty - ale zatial v ziadnej hre som artefakty nemal. Tiez sa mi niekdey stava, ze po zapnuti PC zacne hucat vetrak na VGA ale system nehce nabehnut - iba cierna obrazovka a musim restartovat PC aby to nabehlo ... S cim by som mohol otestovat kartu, ci je dobra alebo je to normalne ? :?
rochedo
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod 5h1nj1 v 13 lis 2007, 17:29

No tak normalni to pochopitelne neni. :) Otestovat lze nejprve chovani pod jinymi ovladaci, posleze zkusit kartu v jinem PC, nebo (lepe) zkusit jinou kartu v dotycnem PC. Co myslis temi "artefakty"?
5h1nj1
VIP
VIP

Dostal poděkování: 1 krát

Příspěvekod rochedo v 14 lis 2007, 14:08

Ovladacmi by to byt nemalo - robilo mi to aj predtym a teraz mam najnovsie ovladace.
Tie artefakty: No ani neviem, ci sa to vlastne da nazvat artefaktom ale napr. ked sa zobrazi uvodna obrazovka WELCOME tak ja mam spodnu cast akoby orezanu - komplet spodnu cast mam bielu. Potom vo windowse mi namiesto sivej farby v explorer bar (sorry mam eng windows :) ) mam ciernu - niekedy zvykla blbnut farba aj na paneloch - mal som taku zelenu farbu v roznych tvaroch - nemam z toho spraveny screen - trebalo by to vidiet. A tieto "artefakty" mi v hre nerobi - to je na tom zaujimave a tiez mi to vo windowse robi len obcas.
Inac uz zariadujem reklamacku - skusim to poslat, ze co s tym bude.
rochedo
Veterán fóra
Veterán fóra

Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod 5h1nj1 v 14 lis 2007, 19:23

No tak to by fakt chtelo screenshot. :)
5h1nj1
VIP
VIP

Dostal poděkování: 1 krát