Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Prázdniny

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod scRaTcH v 01 srp 2006, 23:38

O prázdninách nevycházejí skoro žádné dobré hry, toho jste si jistě všimli :)
Ale je to super čas pro zavzpomínání na staré hry - znovu sem dohrál trilogii Metal Gear Solid, znovu jsem si rozjel GTA : San Andreas projížděl nigga LA (nebo vlastně LS) ghetto a střílel Ballase, jezdil po dlouhých dálnicích ve vidlákově, a teď jsem v San Fran... Fieru :) a užívám si úžasné části s rozjížděním auto biznisu a už mám jedno auto vytuněné k naprosté dokonalosti :) A už se těším na to až si pudu zahrát automaty a blackjacka do kasina Las Venturas. Lahoda... Jsem fakt rád že nebylo co hrát a že jsem se vrátil k těm starým hrám.
scRaTcH

Hotovost: Locked

Příspěvekod lostsoul v 02 srp 2006, 06:01

njnj. máš pravdu ale ještě nás čekají velké pecky na PS2, třeba NFS: Carbon, nebo God of war 2, ale sblížícím se launchem PS3, bych předpokládal, že osud PS2 bude podobný PS1, čili že na něj už budou vycházet hry pro mladší hráče, no uvidíme.....
Happy XBox360 Arcade with 12OGB HDD user :-)
lostsoul
Zakladatel Fora
Zakladatel Fora

Hotovost: 1,467.15 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Příspěvekod scRaTcH v 02 srp 2006, 16:55

na PS1 už potom vycházely jen opravdu špatné hry (myslím po vydání PS2). Kdo chtěl udělat dobrou hru udělal ji na PS2. Stejně to bude s PS3, to si myslím. Ale ono o prázdninách nějak moc pecek nevycházelo nikdy... samozřejmě do launche PS3 ještě zbývá přes čtvrt roku takže PS2 zatím dech neztrácí. Ale po launchi už asi bude... no co tomu se říká pokrok někdy musí něco hezkého skončit aby mohlo něco ještě hezčího začít ;)
scRaTcH

Hotovost: Locked

Zpět na PS2: Games