Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

MAM PROBLEM S JAWS UNLEASHED Z TORRENTU I Z RAPIDU

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod ROMIS5 v 04 zář 2006, 10:36

:( MAM PROBLEM TATO HRALZE CELKEM BEZ PROBLEMU STAHNOUT TREBA PRES TORRENT ALE KDYZ JU SMAHNU TAK PLAY HLASI"THIS DISC CANNOT BE PLAYED"JSEM ZACATECNIK A RAD BYCH V TOM MEL JASNO... :wink: NA PLAYSTATION HRAJU UZ 10 LET,ALE PC A INTERNET MAM POUZE KRATKOU DOBU,V TOM JE MOJE MALA ZKUSENOST S TIMTO....
ROMIS5
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod jaja99 v 04 zář 2006, 12:03

Je to prilis malo informacii, aby sme t tu poradili. Napriklad si neuviedol, ci mach chip alebo swap disky (dufam, ze mas aspon jednu z tychto moznosti :) ), tiez neuvadzas, ci ine hry ti funguju bez problemov a ci si uz nieco ine vobec napalil. Potrebujem vediet, ako si to napaloval, ci pali IMAGE subor alebo IBA akoo datovy disk....atd. Teda musis popisat VSETKO.
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Hotovost: 1,297,261.75 PSM
Medaile: 4
Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc Xbox (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Cleaner medaila (1)
Dostal poděkování: 1275 krát

Příspěvekod ROMIS5 v 04 zář 2006, 12:34

MAM CHIP KTEREJ BEZ PROBLEMU BERE OSTATNI HRY.TY JSEM ALE NEPALIL JA.TAHLE JE MOJE PRVNI,A PALIL JSEM JI JAKO DATOVEJ DISK,JE TO SPATNE?MAMJEN MALO ZKUSENOSTI,ALE CHCI SE TO MOC NAUCIT DELAT SPRAVNE AT TO NETAHAM Z NETU JEN TAK ZBUHDARMA.JO A NA PALENI POUZIVAM NERO.NEVIM JESTLY JE NA TO VHODNE...
ROMIS5
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod jaja99 v 04 zář 2006, 12:47

Datovy disk je ZLE! A to Nero nie je idealne riesenie, i ked by to malo tiez zvladnut. Ked stiahnes nieco z netu, tak je to v archivoch rozdelenych na mensie casti (aj z torrentu ked rozbalis ten velky rar subor, tak ti vylezu tie male). Po rozbaleni tych rar casti, ti vznikne IMAGE subor, tj. obtaz disku. TEN SA UZ DALEJ NEROZBALUJE!!! Mozno ti PC (presnejsie winrar) hlasi, ze je to dalsi rar subor, tj. archiv, ale to je chyba! V nastavenia vo winrare musis ODSKRTNUT medzi priponami ISO, aby bolo jasne, ze to uz nema hlasit ako archiv (je to image, i ked to vie rozbalit). Potom vzniknuty image subor treba vypalit ako obraz disku (vie to aj Nero), najlepsie v prigrame ImgBurn (ten zvlada VSETKY dostupne a zname image formaty). Je mozne aj pouzit Alcohol 120%, pripadne predchodcu ImgBurnu, DVD Decrypter. To je v zasade vsetko. V niektorych pripadoch ti mozu "vyliezt" soborov ako 1, ale toho sa neboj. Vypaluj ten najvacsi.
Enjoy!
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Hotovost: 1,297,261.75 PSM
Medaile: 4
Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc Xbox (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Cleaner medaila (1)
Dostal poděkování: 1275 krát

Zpět na PS2: Games