Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Colin McRae Rally 2.0

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod taueto v 11 úno 2009, 17:33

hraju colina 2 na 2.obtížnost a udržet si 1.místo neni nijak lehké a právě proto bych se chtěl dozvědět,zda když skončím na 2. nebo 3.místě získám skrýté auto.hraju to na další obtížnost právě kvůli tomu abych dostal nějaký ten bonus,takže kdybych nakonec skončil druhý a odměna mě nečekala žádná,tak to by mě docela naštvalo.
Ještě druhá věc,když zvolím mod arcade pro 2hráče,tak jdou hrát pouze 3 tratě(itálie,švédsko,řecko) a ostaní prostě nejsou na výběr idyž tento mod jsem kompletně zdolal na 1.místech,to by byla přece škoda kdyby do hry daly jen tyto 3 tratě a ostaních asi 6 by bylo jen pro singleplayer.Přitom jsem četl, že vydání pozdrželi právě kvůli vyladování multiplayeru,tak nevím no,co si mám myslet.Každopádně pokud o něčem co jsem zde napsal budete neco vědět,napište
PSone SCPH 102,2x Dualshock,1xLogitech, 1xBigBen and Genius wireless pads,3xmemory card+hafo gamesek...Nabídce Playstation magazínů se nebráním
taueto
Guru
Guru

Hotovost: 26,579.10 PSM
Dostal poděkování: 4 krát

Zpět na PS1: Games