Obsah fóra
XBOX 360 news: Metal Gear Solid HD Collection; NeverDead; SoulCalibur V; Final Fantasy XIII-2...        Wii news: Spaghetti Western Shooter...        PS3 news: Final Fantasy XIII-2...

Všeobecné informace

SaveGames z MC do ePSXe

Vše o problematice software ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod SDL v 23 čer 2009, 00:28

Ahoj. Název topicu je vcelku všeříkající, ale raději tedy:

Dají se nějak soubory s uloženými hrami z PS MC importovat do virtuální MC, kterou disponuje ePSXe?

Soubory z Memory Card už v PC mám, jen si nevím rady s tím, jak je mám dostat do ePSXe. Díky za pomoc.
PS2 SLIM SCPH-77004 PAL + 8MB Sony Memory Card + 1MB PS1 Sony Memory Card + 1MB PS1 HAVOC Memory Card + Analog Controller Sony Dualshock 2 + USB Analog Controller Trust Dualshock "PREDATOR"
SDL
Beginner
Beginner

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Nanaki v 23 čer 2009, 08:12

Přesunuto na správné místo.

Teď k věci.

Já používám programy dva. První převede savy do formátu Název.mcs. To je program PSXRC. Druhý program, PSXGameEdit umožňuje editovat přímo karty a také přidávat savy z her na konkrétní virtuální kartu. Výslednou kartu mám ve formátu .mc, ePSXe ji zvládá.
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 59,636.50 PSM
Dostal poděkování: 47 krát

Příspěvekod SDL v 28 čer 2009, 17:57

No bezva. Moc dík, určitě vyzkouším :)
PS2 SLIM SCPH-77004 PAL + 8MB Sony Memory Card + 1MB PS1 Sony Memory Card + 1MB PS1 HAVOC Memory Card + Analog Controller Sony Dualshock 2 + USB Analog Controller Trust Dualshock "PREDATOR"
SDL
Beginner
Beginner

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Zpět na PS1: Software