Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Jaky je postup pro uploading???

Vše o problematice software ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod LukeFF v 07 zář 2006, 17:57

Vím, že to možná bude znít pro někoho banálně až směšně, ale rád bych získal info o tom jak přesně postupovat při uploadingování hry na naše-vaše forum? Myslím tím od A-Z! Nechci být jen ten co tahá linky! Rád bych přispěl trochou do mlýna! Jelikož už jsem tady na tom světě tři desítky let, některé věci se mě musí vysvětlit jak malému děcku=PO LOPATÌ!! Tak jestli máte někdo na mě nervy, zkuste mě ty info dát a já pak taky zkusím něco vyčarovat!!! DÍK A ZATÍM
LukeFF
Beginner
Beginner

Hotovost: 2,375.55 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod misooo v 07 zář 2006, 18:22

Ja som sa o to tiez zaujimal skus pozriet sem
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://www.console-power.com/viewtopic.php?t=1362
misooo
Advanced User
Advanced User

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 2 krát

Příspěvekod LukeFF v 07 zář 2006, 18:24

Díky moc za rychlou a kvalitní odpověď!!!!!!!
LukeFF
Beginner
Beginner

Příspěvekod misooo v 07 zář 2006, 18:44

:? to bolo myslene sakastitcky?A co ti mam napisat ked sa nikdo iny neozval?Ja tu niesom ani admin,ani linker a ani ziadny odbornik co ma za sebou 10000 uploadov tak som tu nechcel saskovat a rozdavat rozumy ked ani ja sam sa v tom poriadne nevyznam.Daj si to do raru podla toho navodu,otvor rapid,stlac -Prehladavat- co chces upnut a klikni na -upload-.Po skonceni ti to ukaze 2linky.Jeden odkaz je na stiahnutie a druhy na vymazanie.
misooo
Advanced User
Advanced User

Příspěvekod LukeFF v 07 zář 2006, 19:20

Jééé!!! Tak tady došlo k nedorozumění!!! Já si tvé odpovědí opravdu vážím!! Naopak jsem moc rád, že jsem ji dostal takhle rychle!!! Takže pokud to vyznělo nějak sarkasticky, přijmy moji omluvu!!! Děkuji
LukeFF
Beginner
Beginner

Příspěvekod salex v 07 zář 2006, 19:21

asi to nemyslel sarkasticki
Èo nemôžeš urobi dnes neodkladaj na zajtra,urob to pozajtra a máš dva dni volna.
salex
Loyal User
Loyal User

Příspěvekod misooo v 07 zář 2006, 20:04

:D Nie lebo som pozeral cas odoslania ze si nedostal ziadnu odpoved cca 30min a to nieje moc rychla opoved ze by si za to dakoval,a este tie vykricniky. :D.Ok tak nic teda.Uz si na to prisiel ako to treba robit?Ja ako tak upload zosmolim ale netrufam si sem dat na to navod nech nevyzeram jak mudrlantska lama :D .Ved skus to podla toho navodu ja som sa to tiez naucil odtial.
misooo
Advanced User
Advanced User

Příspěvekod LukeFF v 08 zář 2006, 17:55

Naopak já jsem si myslel, že dostanu odpověď v řádu dnů, a tak jsem byl překvapen, že za půl hoďky se někdo na de mnou slitoval a věnoval mě svůj drahocenný čas. Každopádně ještě jednou děkuji a o víkendu zkusím čarovat!! Zdravím na Slovensko

PS: Já jsem taky s půlky Slovák (máma)
LukeFF
Beginner
Beginner

Příspěvekod michaelv v 20 zář 2006, 18:54

udělal jsem ISO v pohodě! Zabalil(rozdělil na 300MBsoubory) v RAR, vypálil a odnesl do práce na upload, jenže při testu v práci mi to hlási chyba v CNRnebo něco tak (klasika, nerozbalím to)
Zpět domu a test doma znova - v pohodě rozbalil jsem to. JAK TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
Ten samej RAR a nejde to, vždy je to funkční!!!!! jak to mám upnout dyž nemám vyzkoušenou
stoproFUNKÈNOST......

__________________________________________________________________________________
Nechci otravovat sousedy na vesnici abych to testl u nich

NÌJAKÉ HELP, SPÌCHÁ DÍKY DÍKY DÍKY
michaelv
Ordinary User
Ordinary User

Příspěvekod DeadLine v 20 zář 2006, 20:53

Ani ja sa nechcem robi mudrlantskou lamou, tak len lamovsky (a puntičkársky): inešlo náhodou o chybu CRC? Èo ja viem, tak je to niečo ako ID každého súboru, ktoré si WinRAR spraví, aby si ho prekontroloval, či nie je ten súbor poškodený (opravte ma, prosím, ak sa mýlim). Ten 2. test doma bol z toho DVD (CD), alebo z disku (čiže zo súborov pred napálením)?
DeadLine
Guru
Guru

Dostal poděkování: 1 krát

Příspěvekod michaelv v 20 zář 2006, 21:14

DeadLine píše:Ani ja sa nechcem robi mudrlantskou lamou, tak len lamovsky (a puntičkársky): inešlo náhodou o chybu CRC? Èo ja viem, tak je to niečo ako ID každého súboru, ktoré si WinRAR spraví, aby si ho prekontroloval, či nie je ten súbor poškodený (opravte ma, prosím, ak sa mýlim). Ten 2. test doma bol z toho DVD (CD), alebo z disku (čiže zo súborov pred napálením)?

Doma mám zabaléné(rozdělené 300MBsoubory) na disku
Doma mám vypálené DVD se zabalenými(rozdělené 300MBsoubory)
Vše testuji, vše OK, jak DVD tak disk. OK připraveno na upload.

Nesu do práce, zde vždy uploaduji, (PC vždy běží nonstop).
Před uploadem testuji soubory znovu, zde nefunguje rozbalení, !!!chyba CRC!!! aaaaááááááá
Co s tím??? KURÒA JÁ TO ROZFLÁKÁM, to je potíž...... áááááááááááááááááááááááááááááááá
:evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
michaelv
Ordinary User
Ordinary User

Příspěvekod jaja99 v 20 zář 2006, 21:51

Ale si neodpovedal na otazku!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Prestan tu uz tak vystrajat!
On sa ta pytal, ci si potom doma testoval tie v pc (ktore si potom vypaloval) alebo tie z media (napalene). Odpoviem si sam: v pc. Je uplne jasne, ze na pc, kde ten iamge spakujem, tak nebude ziadna chyba! Chyba vznika prave pri prepisovani a kopirovani. Staci 1bit +/- a uz to nesedi. U teba sa chyba stala pri vypalovani. Tipnem si: pouzivas DVD-RW. To je velmi zle. Prepisovatelne dvd media nestoja za nic, vacsina po 10.pouzitiach je odpisana. Doporucujem ti pouzivat USB kluc(e), kde je podstatne mensia sanca na poskodenie dat. Ja osobne pouzivat (okrem USB klucov, mam ich asi 5) prenosny 40GB HDD, ale aj tam sa stava, ze musim nieco aj 2-3x kopirovat, kym to je OK.
Enjoy!
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Hotovost: 1,297,761.76 PSM
Medaile: 4
Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc Xbox (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Cleaner medaila (1)
Dostal poděkování: 1275 krát

Příspěvekod michaelv v 20 zář 2006, 22:00

:D :D :D nu to sem chtěl slyšet používám DVD-RW, a tam asi vzniká chyba, zejtra to beru do práce vyrobim si IMAGE zabalim a je to.... DVD-RW je přepsané už asi po 50té...
hmmm díky díky díky všem.... uffff uvidíme
michaelv
Ordinary User
Ordinary User

Zpět na PS2: Software