Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

MGS 3 Subsistence

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod rochedo v 12 srp 2006, 08:50

Hrali ste niekto tuto hru ? Ako sa vam paci ? Podla mna je ovladanie prilis komplikovane.
Jedna otazka: ked chcem skoncit hru, v pause menu ani nikde neviem najst, ze Exit, alebo Quit...
Musim skoncit hru tak, ze vypnem celu konzolu ?
rochedo
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod zetk v 12 srp 2006, 17:53

jo,ovladani neni opravdu nejlepsi a jeste horsi je kamera,doporucuju si v menu prepnout tu 3d kameru na normal,zda se mi to pak prehlednejsi,i kdyz porad je to dost velky chaos oproti predchozim dvou dilum,hlavne kvuli zbytecne moc zazoomovanemu pohledu seshora.
jinak kdyz chces hru skoncit,tak zavolas para-medicce,ta ti ulozi hru a pak vypnes/resetnes kozoli presne jak rikas,pac zadny exit ani quit tam fakt neni :wink:
Pro nejpohodlnější stahování z linksave.in, jen vložte linksave link do JDownloaderu a ten stáhne všechny soubory automaticky.

PSX SCPH-7502 / Microchip
PS2 SCPH-75004 / iceCHIP3+Summ0ne's fix
GC DOL-001 / qoob SX

Obrázek
zetk
VIP
VIP

Hotovost: 20,785.14 PSM
Dostal poděkování: 43 krát

Příspěvekod rochedo v 13 srp 2006, 13:18

dik za radu, asi som mal najprv zacat so starsimi MGS, mozno by som mal prehlad, tu kameru mam na Third person ale na to ovladanie si treba zvykat :roll:
rochedo
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvekod davesade v 21 zář 2006, 09:55

O kameře MGS série proběhlo hodně diskuzí, ale já se jí musím zastat. V prvních dílech byl radar, který upozorňoval na nepřátele ve větší dálce, ten v MGS3 je také. Podstatné ale je, že při pohledu z ptačí perspetivy získáváme možnost vidět relativně "málo", ale zase všude okolo Snaka, což je kritické při plížení skrz prostředí s více vojáky. Jelikož jsem jel všechny Metal Geary od NESu, tak jsem si zvykl rychle a naopak 1st person či 3rd person pro hraní mi nevyhovuje (Splinter Cell) - občas se prostě kouknu před sebe, co mne tam čeká a pak pomalým krokem vpřed. Věština hráčů je zvyklá z FPS prostě běhat a kosit, Kojima takto hráče dobře nutí k stealth přístupu k věci.
Subsistence s 3rd person kamerou jsem neměl tu čest, ale jako perličku (zejména kvůli online) bych si to chtěl zkusit.
- PSOne, moded - PSTwo, moded - GameBoy Advance SP, F2A - Amiga 1200, tuned - Amiga 1200 Tower, Amiga 600, Amiga CD32 - Nintendo DS Lite, Supercard - Nintendo Wii, moded - Sony PSP, 3.52 M33 -
Obrázek
davesade
Beginner
Beginner

Zpět na PS2: Games