Právě je 23 kvě 2012, 07:26
Obsah fóra ‹ Diskusia Playstation :: Discussion Playstation ‹ PlayStation 1 ‹ PS1: Games
Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

|
Filco Frequent User ![]() |
Nanaki píše:Ehh, příklad her, které "měli špatnou grafiku", aby jsme věděli, co nemáš rád...

|
|
Jarosh Veterán fóra ![]() |
Prosim ta neupol by si mi tu dunu 2000 na rapid.Jarosh píše:ahoj, serie gran turisma jesi nemas, hned stahni, tam je asi nejlepsi grafika ktera lze na ps ine vytvorit, pak trea skvela strategie dune 2000, doporucoval bych i drivera 1, coz taky neni vubec k zahozeni, dal treba tekken 3, ale nevim proc shanis graficky dokonaly hry, podle me grafika neni vsecko, dulezity je aby ta hra byla celkove dobra a ne aby mela dobrou grafiku, ne?

|

|
smindek Super Moderátor ![]() |
neupol by si mi to na rapid pls.smindek píše:Séria Syphon Filter na psx mala vynikajúcu úroveň, čo sa týka grafiky ale hlavne hrateľnosti. Pri tých hrách som strávil najviac času.

|

|
Ja som tu novy tak dakujem za radu.smindek píše:Kým požiadaš o nejakú hru tak si to najprv skontroluj či už na fore nieje. Bud cez hľadať alebo abecedný zoznam hier ktorý je v sekcii sťahuj.
Syphon Filter
viewtopic.php?t=2012
Zatiaľ si prejdi prveho Syphona, ked budem doma upnem 2 a 3.

|
ten link na tu hru syphon je stary a mrtvy upnes mi ho toho syphona.smindek píše:Kým požiadaš o nejakú hru tak si to najprv skontroluj či už na fore nieje. Bud cez hľadať alebo abecedný zoznam hier ktorý je v sekcii sťahuj.
Syphon Filter
viewtopic.php?t=2012
Zatiaľ si prejdi prveho Syphona, ked budem doma upnem 2 a 3.

|

|
Prosim ta neupol by si mi tu dunu 2000 na rapid.
|
Jarosh Veterán fóra ![]() |
tak by si mi poslal link ked ti to upneJarosh píše:Prosim ta neupol by si mi tu dunu 2000 na rapid.
aoj, ja bych ju prave taky chtel na rapid, mluvil sem s alanem, jak bude mit chvilku volnou, tak nam to upne,
Enyoy

|
mne to neslo stiahnut cez flash get a mas pravdu ide to normalne cez rapid ale ked som stiahol part 1 tak musim cakat 81 minut toto mi to napisalo:You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?smindek píše:Teraz som to skúšal a linky na MU aj rapid.de sú plne funkčné.
Ps: nemusíš citovať posledný príspevok na ktorý reaguješ, dokonca 2x po sebe. A môžeš používať aj UPRAVIT.

|
co som sa pozeral ake ma alan hry tak som nasiel tu dunu 2000 tak sa tam pozriJarosh píše:Prosim ta neupol by si mi tu dunu 2000 na rapid.
aoj, ja bych ju prave taky chtel na rapid, mluvil sem s alanem, jak bude mit chvilku volnou, tak nam to upne,
Enyoy
http://rapidshare.com/users/V2O61X
console-power.com

|
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
| FAQ - Členové - Skupiny | Kontakt - Archiv - Impressum |