Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Final Fantasy

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod zuzana v 04 úno 2006, 10:17

Tak jsem zase chtela zacit hrat Final Fantasy VIII, ale samozrejmne mi to nejde. Asi je poskrabanej disk. Tak jsem misto toho zacala hrat FFIX a uplne jsem zapomnela, jak jsou ty hry dobry. Tentokrat hodlam najit uplne vsechno a dokoncit uplne kazdou minihru.

Ale chtela jsem se zeptat, jestli nekdo dokoncil tu postu mezi temi (fakt si nevzpomenu jak se jmenujou, ale rikaji si Kupo) a jestli jste nekdo dostal to Chocobo do toho jejich raje. A jestli jste nekdo sezbiral vsechny karty na hrani? :D
Obrázek
zuzana
Common User
Common User

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Segy v 19 úno 2006, 14:49

To neni spatnej zahrat si FF VIII. Si to mam jen pc ale neva. Jo a chcu se zeptat ja nejaky rozdil mezi FF VIII na PC a PS1. Jsou tam nejake zmeny?
Segy
Beginner
Beginner

Příspěvekod AlienX v 09 dub 2006, 19:55

lisia sa len graficky
AlienX

Hotovost: Locked

Příspěvekod RENA v 12 úno 2007, 10:34

Taky sem toho Chochobo neuhrála,taky bych to chtěla jednou uhrát se vším všady,určitě aspoň pro ten dobrej pocit! :lol:
Obrázek
RENA
Rookie
Rookie

Příspěvekod Aya v 03 dub 2007, 13:12

Leť s čokobo nad moře a najdi kulatý černý flek nad ním musí použít čokobo nějaký peper ,už nevím jak se jmenoval dál ale nějaké vyzkoušej a dostaneš se do čokobího ráje.Posledního moga najdeš na 4. disku v jedné z bažin (jak skřehotají žáby) u vchodu do podzemí kde jsi už v průběhu hry nutně byla a on ti dá součástku pro rozbitý stroj na poště mogů v trhlině ve skále na malém ostrůvku na severozápadě.Předešlí mogové ti vždy řeknou jméno toho dalšího ,kterému předáš vzkaz všechny je potkáš jen ten poslední byl schovaný u žab.
Aya
Rookie
Rookie

Zpět na PS1: Games