Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Harry Potter 1 freezy

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod sacrifice v 26 bře 2010, 05:36

Ahoj mám problém se hrou Harry Potter and The Sorcerer's Stone (psxe version).
Stahoval sem z vašeho fora.Asi ve 46% se mi hra zamrzne asi někde u výuky kouzla přeměňování,loading nenajede u obrázku bradavic,a tak je tomu v průběhu celé hry.Loading nenačítá,pokud se objeví tento obrázek:

Obrázek

Nemůžu tak třeba chodit do tajných sekcí v hradu apod.Máte někdo podobný problém?A vyřešil ho někdo?Chodím v tom už pár týdnů,procházím zahraniční fora a nikdo si neví rady,prej že je nutný správně nakonfigurovat emu.Pokud to někdo z vás rozjede mohl by sem dát jeho konfiguraci a verzi emu?
Děkujuu :)
ePSXe 1.7.0 ▬ Pete's OPENGL2 Driver 2.9 ▬ ePSXe SPU core 1.7.0. ▬ ePSXe CDR Aspi Core 1.7.0 ▬ bios scph1001 ▬ Joystick Genius Q 08X2
sacrifice
Rookie
Rookie

Hotovost: 388.50 PSM
Dostal poděkování: 1 krát

Příspěvekod sacrifice v 26 bře 2010, 19:46

Opravdu prosím o pomoc,jelikož makám na detailním popisu a návodu pro tohle forum,nemůžu se dostat dále.
Možná by to zpraavil jiný emu,fakt,pokud s tím má někdo zkušenost ať dá vědět nemůžu být jediný. :(
ePSXe 1.7.0 ▬ Pete's OPENGL2 Driver 2.9 ▬ ePSXe SPU core 1.7.0. ▬ ePSXe CDR Aspi Core 1.7.0 ▬ bios scph1001 ▬ Joystick Genius Q 08X2
sacrifice
Rookie
Rookie

Příspěvekod sacrifice v 27 bře 2010, 16:40

Takže jak vidím tak už docela hodně lidí čeknulo toto téma.
Konečně po dlouhé době jsem našel odpověď takže pro všechny se stejným problémem bez řešení , tady je pomoc :

Pokud Vám jde pouze o hru Harry Potter 1 z PSX tak je to jednoduchý.HP1 na Playstation vyšel ve dvou verzích a to Sorcerer's stone (dále SS) a Philsophers's stone (dále PS).Jejich obsah je naprosto totožný.
Jediná vada (kterou nechápu) , kterou emulátor má je tato.:
Obecně SR má něco kolem 350-400MB ,neobsahuje začáteční EA games logo a jeho kompatibilita s ePSXe v jakékoli verzi kolísá.
Naopak PS má kolem 620-650 MB,obsahuje toto všechno+při stejném nastavení ePSXe funguje perfektně,bez jakýchkoli seků nebo freezu.
Jak už sem uvedl kdo si chce tuto hru zahrát stačí si sehnat právě PS verzi (odkazy jsou myslím pořád na tomto foru od asqwertA ) a pařit co to dá.
Taky výše jsem uvedl že pracuju na detailním návodu,popisu map a tajných místností pro tuto hru a později se chystám na dvojku.
Doteď mi bránila hranice 46% ve hře,nyní jsem ji překročil 8) přeju super pařbu ... :D

Obrázek

sacrifice dostal poděkování od:
SeeD Mako
sacrifice
Rookie
Rookie

Zpět na PS1: Games