Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Nevydané hry

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Great_R v 26 čer 2009, 17:08

Určitě si zkuste Thrill kill...
To se sehnat dá a je to docela hratelný
Great_R
Beginner
Beginner

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod taueto v 26 čer 2009, 20:09

Jo ten už mám nějaký pátek doma,ale mě osobně to moc nechytlo,ale musel jsem si to sehnat, když jsem se dočetl, že je to tak brutální hra, že ji odmítli vydat. Ovšem Wu Tang Taste the pain je skoro to samé i od stejných tvůrců a ta se na trh dostala normálně.
PSone SCPH 102,2x Dualshock,1xLogitech, 1xBigBen and Genius wireless pads,3xmemory card+hafo gamesek...Nabídce Playstation magazínů se nebráním
taueto
Guru
Guru

Hotovost: 26,579.10 PSM
Dostal poděkování: 4 krát

Příspěvekod taueto v 01 črc 2009, 18:30

Víte o tom, že na Tokyo Game Show (TGS) byl v roce 2006 představen Metal Slug 6 ještě pro PSone? Kdysi jsem na to koukal,ale myslel jsem si, že je to nějaký vtip,ale dnes jsem se dočetl, že hra měla opravdu původně vyjít na starou dobrou konzoli,ale jako by se po ní slehla zem.A to už jsem si říkal,že aspon někdo nemá strach a ještě něco vydá...
Na PSone se zřejmě nikdy neobjevila,nebo alespon o tom nevím.
No...zase pěkná škoda :(
Jinak by to byla snad nejnovější vydaná hra.
PSone SCPH 102,2x Dualshock,1xLogitech, 1xBigBen and Genius wireless pads,3xmemory card+hafo gamesek...Nabídce Playstation magazínů se nebráním
taueto
Guru
Guru

Příspěvekod SeeD Mako v 01 črc 2009, 21:58

vazne??:((((....a nevysla aleaspon v japonsku??:(......inak som hral len metal slug X (nevem kolko ich bolo vydanych pre psone) ale tak hram ju doteraz,, skvela pecka:D:D..

..inu, zahrať si šestku by bolo veruze skvele :)
rpg, adventury, fps -> moj pc zivot
Lordnoktur => SeeD Mako
SeeD Mako
Exdonator
Exdonator

Hotovost: 13,114.80 PSM

Příspěvekod SeeD Mako v 12 srp 2009, 08:19

hra Onimusha nebola nikdy vydaná na PSone, bola síce v pokročilom štádiu vývoja, možno že už aj dokončená ale vydaná bola až na Playstation 2 (samozrejme vylepšena verzia), čo je myslim si moc škoda, lebo sa mohla stat klasikou..ved sa pozrite a posudte

http://www.youtube.com/watch?v=FvOFYZ5Cm2I
Lordnoktur => SeeD Mako
SeeD Mako
Exdonator
Exdonator

Příspěvekod Nanaki v 12 srp 2009, 10:00

Onimusha se stala klasikou. Navíc, řadit ji mezi nevydané hry je IMO trochu mimo. Jasně, chápu, nevyšla na PS1, ale stejně...
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 60,636.50 PSM
Dostal poděkování: 48 krát

Příspěvekod SeeD Mako v 12 srp 2009, 12:39

No ved na Playstation 1 nebola vydana, tak preto som to tu dal..ja viem ako si to myslel,,,no len som nechcel zbytocne vytvarat novu temu.
Lordnoktur => SeeD Mako
SeeD Mako
Exdonator
Exdonator

Příspěvekod taueto v 12 srp 2009, 14:31

No podle mě šli v tomto připadě vývojáři sami proti sobě,protože ta hra by vyšla v době,kdy byla PSone takřka na vrcholu a tím přišli o mnoho hráčů.PS2 v té době moc lidí oproti PS1 nemělo,tím nechci říct, že se hře nedařilo...

Ale zajímalo by mne,co s těmi ''napůl'' udělanými hrami dělají...aspon by je mohli někde na internetu dát ke stažení,klidně i za poplatek,já bych si to určitě sehnal.
taueto
Guru
Guru

Příspěvekod Nanaki v 12 srp 2009, 15:40

lord: byla vydaná. Jak už jsem řekl, nepsal bych sem hry, které vydané byly, ale pro jinou konzoli. To sem můžeme napsat i Too Human.

taueto: To vůbec není pravda. Těžko můžeš přijít o hráče, když je nemáš, Onimusha, jak víme byla první v sérii. Stejně tak větší user-base nemusí znamenat větší prodej. Takřka u všech sérií se prvnímu vydanému dílu na nové konzoli daří lépe, než dalším, i když může být následující díl lepší a je na větší UB. Za to může "Wow" efekt, kdy lidé chtějí vidět lepší zpracování oproti starým hrám a tak. Další na řadě je konkurence. Když vydám hru, kde je konkurence prakticky nulová, bude se moje prodávat, hlavně, když je dobrá. Ale ani být dobrá nemusí, kvůli nedostatku her si ji hráči koupí stejně. Podívej se na Resistence na PS3. Hra průměrná, ale prodávala se skvěle. Druhý díl, ač lepší, už zase taková pecka nebyla. Hold sci-fi stříleček je už na PS3 dost. A nakonec, nikdy nevíš, jestli nepřitekly nějaké chctáky od vlastníka konzole. Žádné firmě nejde ani tak o hráče, ale o peníze. když bych si hru koupil jako jediný na světě, ale dal bych za ní miliardu, je mi jasné, že by se každá firma přetrhla, aby jí pro mě vyrobila.

Problémem nevydaných her je, že jikdy nevíš, v jaké byly fázi. Pokud je to fázi konceptu, těžko ji někdo ukáže. Navíc, i když byla původní hra odmítnuta, můžeš z ní použít nějaké prvky třeba v dalších dílech. Pokud je vydáš na netu, o tuhle možnost jsi právě přišel.
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvekod taueto v 12 srp 2009, 15:54

Podle mě do tohoto témata můžeme napsat jakoukoli hru,která nevyšla na PS1,s tímto úmyslem jsem ho také založil...
Prostě škoda všech her,které jsou v tom seznamu,(bez rozdílu jestli vyšli na jiných platformách) na který jsem odkazoval výše,zvláště pak těch,u kterých je video,což dokazuje,že to hlavní na hře bylo vytvořeno.
Mimochodem já si nemyslím ,že je hra Resistance průměrná,to je ale věc názoru.
taueto
Guru
Guru

Příspěvekod Nanaki v 12 srp 2009, 16:08

taueto píše:Podle mě do tohoto témata můžeme napsat jakoukoli hru,která nevyšla na PS1

Pokud bys tohle myslel opravdu tak, jak je tu napsáno, byl by LOCK. naštěstí vím, jak to bylo myšleno. :wink:
Nicméně, pořád si to nemyslím, hlavně když někdo napíše, že by se stala klasikou. To ne, na to by vyšla pozdě. Respektive stala, ale opět ne na PS1, ale na PS2. Ale to se stejně stala.
Mě to hlavně už prvního příspěvku připomíná pouze brečení nad tím, co si nemůžu zahrát. A to v připadě, když hra vyšla na jinou konzoli, neplatí. Kup si PS2 a Onimusha je tvoje.

Resistance je dobrá hra, s pěkným zpracováním, ale jinak "klasická" akce, kterých jsou na PC tuny. No, teď už i na konzolích. Kdyby vyšla dnes, neštěkl by po ní ani pes. Ale protože v době vydání to byla vlastně jediná dobrá hra pro PS3, byla označena za suprovou. Ironicky, ve stejné době vyšel na Xbox Gears of War. Nechtěj je porovnat, pro Resistance by to nedopadlo dobře.
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvekod Kubin v 05 zář 2009, 17:11

Škoda že tam není i video na Black&White, ještě v době kdy sem neměl pořádný komp sem se na tuhle pařbu těšil a ona stále ne a ne vyjít ... dodneska si pamatuju zůčtování v jednom z PS magazínů kde ji odsoudili za to že nevyšla:D
Hot chicks, mojito and fun with friends at the beach in australia...
Kubin
Ordinary User
Ordinary User

Hotovost: 176.40 PSM

Příspěvekod kingfarmer v 15 led 2010, 17:58

no to je fakt škoda tom sa nasral mohly to byť ešte lepšie hry než som hral :cry: :cry:
Obrázek
Obrázek
King predstavuje novú éru Nintendo Consoles :)
kingfarmer
Guru
Guru

Hotovost: 211,245.71 PSM
Medaile: 1
Medaila za aktivitu (1)
Dostal poděkování: 9 krát

Předchozí

Zpět na PS1: Games