Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Pálené PSX hry na PS2

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod hicas v 21 črc 2007, 18:52

Nemůžu rozchodit pálenou PSX hru na PS2. čím to je?, když sem to od raroval tak tam byl soubor: Bin (622mb) a soubor: CUE (2kb). vypálil jsem ten větší. Nejde to na DVD a ani na CD
hicas

Hotovost: Locked

Příspěvekod smindek v 21 črc 2007, 18:58

Na DVD nikdy nedávaj psx hru, to ti nikdy ísť nemôže. Takže jedine CD. Ak si to vypálil správne, teda použil napr. alcohol 120%, použil profil PlayStation 1, alebo vypálil pomocou ImgBurn kde nenastavuješ nič, pri rýchlosti najviac 8x na dobré médium, napr. verbatim tak by nemal byť problém. Otázka na teba: Už si spúšťal nejakú psx hru na svojej ps2?? Ak nie a táto je prvá tak možno máš starší chip kde treba psx/dvd film spustiť tak že 2x resetneš konzolu, čiže vložíš psx hru a hned po sebe 2x resetneš konzolu, potom by sa ti mala spustiť hra.
Obrázek
.......This is not real world......
smindek
Super Moderátor
Super Moderátor

Hotovost: 227,243.39 PSM
Medaile: 1
Hviezda administrátora (1)
Dostal poděkování: 257 krát

Příspěvekod hicas v 21 črc 2007, 19:03

Já vypaluju jedině s Deep Burner. A rychlost tam mám "Automaticky", takže u tý rychlosti si nejsem jistý. Tohle je moje první PSX pálená hra...a stim 2x restartování sem to taky zkoušel -ten čip mám- ale stejně to nešlo. :(
hicas

Příspěvekod hicas v 22 črc 2007, 10:12

Dneska sem to vypálil rychlostí 4x. A když to otevřu v PC tak tam vidim soubory-včera tam nebyli-. Ale PS2 to stejně nepřečte, už asi 10 minut to restartuju, ale pořád se tam píše Insert Please Disk Playstation...(nebo tak nějak). :( :x
hicas

Příspěvekod hicas v 22 črc 2007, 10:53

hicas píše:Dneska sem to vypálil rychlostí 4x. A když to otevřu v PC tak tam vidim soubory-včera tam nebyli-. Ale PS2 to stejně nepřečte, už asi 10 minut to restartuju, ale pořád se tam píše Insert Please Disk Playstation...(nebo tak nějak). :( :x

Dobrý, už to jede! :)
hicas

Zpět na PS1: Games