Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Panzer Front bis

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod taueto v 03 úno 2009, 15:59

tato hra je pouze v japonském jazyce,ale stejně je super a hlavně obsahuje editor levelů,ale kvůli jazykové bariéře se v něm nedá vyznat...ale na internetu existují již vytvořené mapy ostatními hráči které se dají stáhnout.Právě zde je můj dotaz:jak stáhnutou mapu převést do hry.Zkoušel jsem to v emulátoru,tak že jsem stažený soubor dal do složky se hrou,ale ve hře se nic nezměnilo,poradil by mi s tim někdo???rád bych si zahrál nové levely této SUPER hry.
PSone SCPH 102,2x Dualshock,1xLogitech, 1xBigBen and Genius wireless pads,3xmemory card+hafo gamesek...Nabídce Playstation magazínů se nebráním
taueto
Guru
Guru

Hotovost: 26,579.10 PSM
Dostal poděkování: 4 krát

Příspěvekod taueto v 06 říj 2009, 19:01

Na gamerankings.com jsem se už dříve dočetl, že by tato hra měla vyjít i v Evropě,tudíž bude konečně přeložena z japonštiny do jiného jazyku,předpokládám, že do angličtiny...to by bylo super,i když tu hru už mám,přeci jenom bych si tuto verzi sehnal,abych si mohl užít konstrukční režim.Otázkou ale je,jestli to není jenom nějaký podfuk,nebo něco podobného,nevíte o tomto vydání někdo něco? ostatně podívejte se sami

Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://www.gamerankings.com/ps/580524-panzer-front-bis/index.html

Já v to vydání ale stále doufám :)

edit smindek: príspevok presunutý do existujúcej témy
PSone SCPH 102,2x Dualshock,1xLogitech, 1xBigBen and Genius wireless pads,3xmemory card+hafo gamesek...Nabídce Playstation magazínů se nebráním
taueto
Guru
Guru

Příspěvekod taueto v 07 lis 2009, 11:48

Nyní jsem se nově dočetl, že se hra přesouvá až na rok 2010.Jestli jsem to dobře přeložil, tak kvůli jistým finančním problémům či co,ale podle mě je to už jen takové tahání za nos a v Evropě se této hry asi nikdy nedočkáme :( ...a to jsem si na ni na Vánoce už brousil zuby.
Damn it!!!
taueto
Guru
Guru

Příspěvekod kingfarmer v 15 led 2010, 17:52

no to tiež neviem ešte som nič takéto do PS hier neskúšal iba do PC hier a ak len s kade to stiahnem tie mapy?
Obrázek
Obrázek
King predstavuje novú éru Nintendo Consoles :)
kingfarmer
Guru
Guru

Hotovost: 211,245.71 PSM
Medaile: 1
Medaila za aktivitu (1)
Dostal poděkování: 9 krát

Příspěvekod taueto v 16 led 2010, 16:56

Na této stránce by jsi měl najít vše potřebné,ale mě se ty mise dodnes nepodařilo rozchodit a takovéto operace s počítačem a ostatních věcí okolo co se musí udělat aby se to rozjelo je na mne moc,práce na PC je pro mne španělská vesnice...
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://thepanzerfront.yuku.com/forums/3/t/Panzer-Front-Bis.html
taueto
Guru
Guru

Příspěvekod kingfarmer v 17 led 2010, 15:25

hneď sa do toho pustím a ak sa mi to podarí tak do tohoto príspevku napíšem návod a pošlem ti PM :D
Obrázek
Obrázek
King predstavuje novú éru Nintendo Consoles :)
kingfarmer
Guru
Guru

Hotovost: 211,245.71 PSM
Medaile: 1
Medaila za aktivitu (1)
Dostal poděkování: 9 krát

Zpět na PS1: Games