Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Pár dotazů

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Kubin v 11 úno 2008, 12:01

1. Jaký je rozdíl mezi Tony Hawks Pro Skater a Tony Hawks Skateboarding??

2. na boot cd mám na výběr režimy Anti-AR killer a Anti-Mod killer, k čemu sou??

3. U Street Skater2 zase z abecedního seznamu mi nejede hudba, všecky zvuky během hraní i v menu jo, jenom ty songy ne a to je mám v options nastavené na 100%.Zas nevim co s tím

4. V Dave Mirra freestyle BMX které sem stáhl z Abecedního seznamu sem vyhrál poslední sutěž, pro jistotu 2krát, ale ikdyž mi to napsalo že sem otevřel skryté kolo a movie s Davem Mirrou, nic z toho se mi nezpřístupnilo... neví někdo co s tím??
Kubin
Ordinary User
Ordinary User

Hotovost: 176.40 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Motna v 28 bře 2008, 23:28

Bohužel vím jenom odpověď na první otáku. Tony Hawk´s Pro Skater je 2, 3, 4 a Tony Hawk´s Skateboarding je 1 a je tam jinej styl hry.
Obrázek

Obrázek
Motna
Beginner
Beginner

Hotovost: 1,064.55 PSM

Příspěvekod taueto v 14 srp 2008, 20:55

no to,že ti nejde hudba to je někdy ,,normální´´ mne totiž taky u stahovanejch a pálenejch her někdy nejde hudba a jsem potom docela naštvanej...zrovna taky u skate hry,kde je super soundtrack...takže aby ti šel zvuk tak bych ti poradil si to stáhnout znovu a pokud možno z jinýho serveru,tak sem to vyřešil já
taueto
Guru
Guru

Hotovost: 26,579.10 PSM
Dostal poděkování: 4 krát

Příspěvekod Nanaki v 14 srp 2008, 23:14

K hudbě. Stažení z jiného serveru pomůže jen ibčas, respektive, musíš vědět, co stahuješ. Stahovat ISO může být špatné. Dobré image pro PS1 jsou pro CloneCD (.ccd), nebo Alkohol. Důležité je také pálit v programu, který umí číst sub-kanálová data. Např. ImgBurn to neumí. Alkohol i CloneCD ano.

A ne, není to normální, je to blbě.
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 60,636.50 PSM
Dostal poděkování: 48 krát

Příspěvekod taueto v 15 srp 2008, 13:05

vím,že jste to už asi řešily ale já jsem takový laik a vůbec v tom vypalování pořádně nevyznám,někdy mi jde hra vypálit v pohodě a jindy ne,proto se vás ptám a žádám vás o pomoc,jak vypálit breath of fire 3 stažený z tohoto fora: je tam 5 složek,CCD,CUE,IMG,SUB a nějaká složka s internetem,jaké z toho mám vypálit,když to bude přes clonecd???
já jsem zkoušel to vypálit vše a ukázala se mi jen taková zvuková stopa,potom taky jenom složku IMG,ale to potom hra funguje jen v PC na emulátoru a v PS1 nikoli
moc vás prosím o pomoc!!!jsem z toho už fakt zoufalý,tolik vyhozených CDček... :cry:
taueto
Guru
Guru

Příspěvekod Kubin v 15 srp 2008, 13:27

Ty soubory musíš mít v 1 složce.Složku, ve které je soubor jak říkáš pro internet, můžeš smazat, ta s vypalováním nemá nic společného.
Otevřeš CloneCD, zvolíš vypálit CD z image souboru (druhé tlačítko), stiskneš najít a najedeš do složky ve které máš 4 soubory CCD atd... jediný soubor který se ti v této složce zobrazí je CCD, ostatní totiž CloneCD nečte.Dáš otevřít.
Potom zvolíš vypálit DataCD a rychlost vypalování by měla být 4x, maximálně 8x... mě osobně se například na střílečky osvědčila spíš 4x, na 8x se mi to sekalo když sem střílel... určitě rád počkáš pár minut aby hra jela správně ne? :)
Hot chicks, mojito and fun with friends at the beach in australia...
Kubin
Ordinary User
Ordinary User

Hotovost: 176.40 PSM

Příspěvekod taueto v 15 srp 2008, 15:10

jo moc děkuju,hned to vyzkouším,já jsem to předtím vypaloval jako game cd,tak to doufám bylo tím...
taueto
Guru
Guru

Zpět na PS1: Games