Nevedel som, ci to dam tu, ci do sekcie PS2, ale predsa sa jedna povodne o PSX hru, bude lepsie ak to bude tu.
Tato hra bola moja najoblubebejsia na starej konzole, x-krat som presiel prvy i druhy diel. A tu je kamen urazu. Na PS2 uz tato hra nie je, vraj sa povodny tvorci team rozpadol.
Chcem preto poprosit vsetkych, ktori maju nejaky prehlad o hrach, ci mi nevedia poradit nejakeho nastupcu tejto hry. Ja som zatial nenarazil na nic, co by sa podobalo tejto hre aspon na 80%. Ide o to, ze tato hra kombinovala (aspon z mojho pohladu) hry Resident Evil a Final Fantasy. Vsetky podobne akcne RPG hry ma nedokazali tak zaujat ako Parasite Eve. Uz som sa snazil na viacerych miestach ziskat nejake informacie, ale ziadny kladny vysledok sa nedostavil.
Staci mi, ak tu hodite nejake typy na hry. Postacuje mi iba nazov hry, ktora by podla vas mohla byt nastupcom Parasite Eve z PSX. Mam doma strasne vela hier, takze nemam problem si porovnat vase namety s mojimi predstavami. Mozno vyskoci nejaky nazov, co nepoznam.
Diky za kazdu odpoved.