Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

pomoc v medievil 2

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod mikeek v 29 črc 2007, 10:48

nazdar.hele kousl sem se hned ve druhym kole medievil 2 :D.(to jak jste v tech ulicich a na jedne stresen je okno do muzea).
no.projit mi to samozrejme nedela problem akorat v tom kole vubec nemuzu najit ten kalich.tak jestli si na to ještě někdo pamatujete tak mi prosim dejte vědět kde ten kalich v těch ulicích mám hledat.diky.
mikeek
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod randy55 v 29 črc 2007, 14:08

mikeek píše:nazdar.hele kousl sem se hned ve druhym kole medievil 2 :D.(to jak jste v tech ulicich a na jedne stresen je okno do muzea).
no.projit mi to samozrejme nedela problem akorat v tom kole vubec nemuzu najit ten kalich.tak jestli si na to ještě někdo pamatujete tak mi prosim dejte vědět kde ten kalich v těch ulicích mám hledat.diky.

Na nádraží cinkni zvonkem a on přijede vlaček a tam je kalich :wink:
randy55
Advanced User
Advanced User

Hotovost: 624.80 PSM
Dostal poděkování: 1 krát

Příspěvekod mikeek v 29 črc 2007, 18:34

ok.dikes za radu :)
mikeek
Rookie
Rookie

Příspěvekod Vinnetou v 29 črc 2007, 19:48

Příště použij tlačítko Say thank you ! ! Nebo si přečti pravidla. Začíná se nám tu zase množit děkovačky. Asi bude třeba více postihovat aby se toto pravidlo začalo uznávat??
Wii Player
Vinnetou
Admin
Admin

Hotovost: 2,076.20 PSM
Dostal poděkování: 17 krát

Příspěvekod mikeek v 01 srp 2007, 08:53

nazdar.hele to sem zase ja :D . mam dalsi potiz.v jednom kole(myslim ze ctvrty je to) jsou tam takovy lode a u nich mistnost se ctyrma packama s oznacenim I , II , III , IV myslim.u kazde sou 4 moznosti prehozeni.pls jaka je ta kombinace nebo aspon jakej je princip.dikes
mikeek
Rookie
Rookie

Příspěvekod randy55 v 02 srp 2007, 05:48

mikeek píše:nazdar.hele to sem zase ja :D . mam dalsi potiz.v jednom kole(myslim ze ctvrty je to) jsou tam takovy lode a u nich mistnost se ctyrma packama s oznacenim I , II , III , IV myslim.u kazde sou 4 moznosti prehozeni.pls jaka je ta kombinace nebo aspon jakej je princip.dikes

Musíš si utrhnout hlavu a vložit jí do toho panelu nebo co to je ta tam uvidíš správnou kombinaci... :wink:
randy55
Advanced User
Advanced User

Hotovost: 624.80 PSM
Dostal poděkování: 1 krát

Příspěvekod psycho-elis v 31 pro 2008, 02:12

zdrawím všecky! :) postřebuju help!! nevíte někdo nějáký cheaty na Medievil 2?? nebo aspoň nějakou fintu, jak mám přeprat toho železnýho maníka v ringu?? prosiiiiiiiim :(
psycho-elis
Rookie
Rookie

Hotovost: -414.00 PSM

Příspěvekod alan3107 v 31 pro 2008, 08:29

Pause game play, then hold L2 and press Triangle, Circle, Triangle, Circle(2), Triangle, Left, Circle, Up, Down, Right, Circle, Left(2). Resume game play, then press Start to pause and press Down to access a cheat option under "Control" with unlimited health, all weapons, level skip and unlimited money selections. Note: For the PAL version, hold L2 and press Left, Up, Square, Triangle, Right, Circle, Up, Square during game play.

Alternately, for the PAL version, pause game play then hold L2 and press Triangle, Circle, Triangle, Circle(2), Triangle, Left, Circle, Up, Down, Right, Circle, Left(2), Triangle, Right, Circle, Left(2), Triangle, Circle, Down, Circle(2), Right.

Hint: Alternate ending:
Enable the "Cheat mode" code and advance through the levels until you reach "The Demon". Once there, do not move. Go to complete level and a new ending will start. It proceeds as usual until the professor looks into the hole. Instead of Dan and Kiya getting into the tomb together, they reach Kensington and it is burning. The time machine appears and Dan and Kiya get teleported to the past where Dan fought Zarok in MediEvil and the monster Zarok was attacked. However, it has Palethorn's head. Note: You also may need all the Chalices to view this version of the ending.

Hint: Defeating Tyrannosaurus Wrecks, form 1:
Wait for him to stand still so you can run up his back and stab his brain. Repeat this twice.

Hint: Defeating Tyrannosaurus Wrecks, Form 2:
Wait for him to stand still and shoot his brain. Repeat this three times.
Obrázek
heslo k mým uploadům je "forum playstation.com" psáno dohromady
alan3107
Super VIP
Super VIP

Hotovost: 19,252.70 PSM
Dostal poděkování: 46 krát

Zpět na PS1: Games