Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Problém s Finall Fantasy IX.

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod psx-king v 23 srp 2010, 14:23

Stáhl jsem si na této stránce hru Final Fantasy IX, hodil do ní češtinu, a vypálil.
Hra fungovala celkem bez problémů, jen občas při načítání lokace zůstal černý obraz (hudba hrála dál) - to spravilo když jsem otevřel kryt, roztočil CD a kryt znovu zavřel.
Zásadní problém nastal až při scéně na vzducholodi po poražení Black Waltze č.3, která se tak sekala, že se na to nedalo dívat... Po jejím skončení, mělo nastat nahrávání města Lindblum, jenže tady se hra zastavila úplně.
Zajímalo by mě, zda může být problém v mém 10let starém (a kromě čipu nijak neupravovaném) Playstationu, nebo v CD, které bylo vypáleno poměrně vysokou rychlostí. Ostatní hry fungují bez problémů. Podruhé jsem hru nevypaloval, protože se mi zatím nechce zbytečně vyhazovat další CD.

Předem děkuji za opověď
psx-king
Rookie
Rookie

Hotovost: 2,264.55 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod smindek v 23 srp 2010, 14:39

Problém, môže byť ako v napaľovačke, tak aj v konzole a samozrejme v rýchlosti či použitom médiu. Namiesto infa "vypáleno poměrně vysokou rychlostí" si mohol napísať rovno rýchlosť, lebo z toho sa vyčítať veľa nedá. Ak to bolo rýchlejšie ako 8x tak to vypáľ znovu pri tejto rýchlosti. Nemusíš predsa vypaľovať všetky 4cd, stačí jedno na skúšku. Ak ti ostatné hry idú bez problémov a len táto nie, potom treba ešte skúsiť napáliť inde (nie na notebooku), na inu značku media, alebo použiť iný program (clonecd, alcohol 120 %).
Obrázek
.......This is not real world......
smindek
Super Moderátor
Super Moderátor

Hotovost: 227,243.39 PSM
Medaile: 1
Hviezda administrátora (1)
Dostal poděkování: 257 krát

Příspěvekod Nanaki v 23 srp 2010, 15:19

Ve skutečnosti může být problém ještě jinde. Jistá rozšířená verze IX je špatná a určitá videa se sekají. A asi nebude překvapení, že jedno z těchto videí je právě po poražení BW No.3. Zde samozřejmě pomůže pouze stažení nové, správné verze.
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 60,636.50 PSM
Dostal poděkování: 48 krát

Příspěvekod taueto v 25 srp 2010, 15:53

Něco podobného se mi stalo s hrou Tomb Raider 4,kdy se sekaly všechny FMV sekvence a asi při třetí sekvenci se hra zasekla úplně.Stačilo ale sekvenci přeskočit stlačením x ,ale to samozřejmě neřeší situaci. Takže jsem stáhnul asi dalších 6 verzí odtud i z jiných zdrojů a všechny byly stejné(špatné),Nejdříve jsem si myslel, že to je mým PSone,ale nakonec to vyřešila originální verze,kterou jsem koupil a vše už jde jak má.
Takže si myslím,pokud se to seká při FMV,tak zkusit stáhnout jinou verzi...nebo jít na jistotu a koupit origo :wink:
PSone SCPH 102,2x Dualshock,1xLogitech, 1xBigBen and Genius wireless pads,3xmemory card+hafo gamesek...Nabídce Playstation magazínů se nebráním
taueto
Guru
Guru

Hotovost: 26,579.10 PSM
Dostal poděkování: 4 krát

Zpět na PS1: Games