Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

R type delta

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod taueto v 10 zář 2011, 14:01

Stáhl jsem si zde hru R-type delta. Je to celkem fajn věc,ale jedno mi nejde do hlavy. Když projdu první kolo,tak i když mam povolenou funkci autosave,tak se hra neuloží. Musím tedy hrát znova od prvního kola ikdyž se dostanu až třeba do pátého??? Nevím potom k čemu hra podporuje memory kartu,když to nejde uložit. Navíc je to hra dost (fakt hodně moc) těžká,takže hrát to každý den od začátku abych se po dvou hodinách hraní dostal stejně jenom do druhého kola mi přijde dost absurdní.
Nevíte někdo jak to ukládat po kolech?
PSone SCPH 102,2x Dualshock,1xLogitech, 1xBigBen and Genius wireless pads,3xmemory card+hafo gamesek...Nabídce Playstation magazínů se nebráním
taueto
Guru
Guru

Hotovost: 26,579.10 PSM
Dostal poděkování: 4 krát

Příspěvekod petas30 v 14 led 2012, 01:47

cau hral jsem ji a myslim ze hra uklada pouze skore dej si nejlehci obtiznost at to projedes cele
petas30
PS Uploader
PS Uploader

Hotovost: 27,682.96 PSM
Medaile: 1
Medaila za aktivitu (1)
Dostal poděkování: 60 krát

Příspěvekod taueto v 14 led 2012, 16:55

po čase jsem na to taky přišel, že se ukládá jenom skore (raději bych ale levely). Ted už je to jedno,hru jsem dohrál několikrát do konce, ikdyž v posledním levelu jsem si musel dát cheat na nesmrtelnost,protože ten závěr je fakt masakr.
PSone SCPH 102,2x Dualshock,1xLogitech, 1xBigBen and Genius wireless pads,3xmemory card+hafo gamesek...Nabídce Playstation magazínů se nebráním
taueto
Guru
Guru

Hotovost: 26,579.10 PSM
Dostal poděkování: 4 krát

Zpět na PS1: Games