Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Spyro Year of the Dragon

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod kozubik88 v 30 črc 2009, 09:49

Zdravím všechny, mám takový problém s touhle hrou. Vždy když jsem stáhnul Spyro Year of the Dragon evropskou verzi (či přepálil od kamaráda), tak mi vždy šli spustit jen asi první tři levely, zbytek hned v prvním světě, např. Klokan Kangaroo mi už spustit nešel, vždy když tam Spyro letěl tak se jen ukázala černá obrazovka a zhasnul Joystick (ta kontrolka). Teď nedávno když jsem stáhnul americkou verzi, vypadalo to že bude bezchybná, ale předtím než jsem se dostal do posledního světa, jsem mněl bojovat s bossem, ale místo toho mně to přemístilo do bonusového levelu (když sesbíráte všechny diamanty a vejce). Poté začaly mizet diamanty a vejce z prvního světa, které později nešli nalézt, i přes to že jsem mněl první svět na 100%.
Nevíte co s tím? rozhodně bych dal přednost evropské verzi.

Ještě něco k NTSC verzi: Jednou se mi stala taková věc v prvním světě. Zastavila mně takova ta vila, co uklada checkpointy, a rekla mi ze mam ilegalni verzi :lol: pote mi nesli brat zivoty a pomohl jen restart :D
PS2 77004- 1×Dualshock2 Sony, 1×Dualshock Trust PS2/USB, 32 MB MAX PS2 MC, 1 MB Logic 3 PSX MC, Swap Magic 3.8 CODER, HALDA HER ;)...
kozubik88
Ordinary User
Ordinary User

Hotovost: 2,822.60 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Visitor v 19 kvě 2011, 21:47

:( Ak to bolo prepálené z Originálu tak sa ani nečudujem,lebo aj mne to urobilo,ale zohnal som neupravenú verziu bez menu na Cheaty a šlape na 100% :lol:
Visitor
Rookie
Rookie

Hotovost: 577.75 PSM

Příspěvekod markyzza2810 v 29 čer 2011, 20:39

ahoj kluci a holky hraji hru Spyro year of the dragon a mam udelane vsechny levely i ty bonusove s tim sparxem ale nemam hotove ty skill pointy a nevim ajk je mam ziskat nebo co v tom mam udelat,prosim poradte mi nevim si se skill pointem v Molten kraters,dekuji predem :)
markyzza2810
Rookie
Rookie

Hotovost: 39.15 PSM

Příspěvekod Plazer v 29 čer 2011, 20:54

toto som našiel na GameFAQ:

3. Molten Crater – Assemble tiki head – I think you put all the headsaround
the middle idle
4. Molten Crater - Supercharge the wall – In the thief area

a tu máš videá

3. Molten Crater

4. Molten Crater

Plazer dostal poděkování od:
markyzza2810
Plazer
Moderátor
Moderátor

Hotovost: 564,849.93 PSM
Medaile: 4
Hviezda administrátora (1) Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Medaila za aktivitu (1)
Dostal poděkování: 895 krát

Příspěvekod markyzza2810 v 29 čer 2011, 21:36

moc vám děkuji moc mi to pomohlo.kdybych něco dalšího nevěděla ozvu se vám :D

edit: ještě je tu jedna věc jak mám najet na ten super bonus kde je 5000 drahokamu a 4 vajíčka,to musím nejprv dodělat všechny skill pointy nebo jak?děkuji předem

warning   Upozornenie/Warning
Edit smindek: Upravený príspevok. Necituj príspevok, na ktorý bezprostredne reaguješ. Ak niekedy budeš citovať príspevok, stačí citovať jeho časť, nie celý. NIKDY necituj obrázky a linky.

warning   Upozornenie/Warning
Edit smindek: Upravený príspevok. Nepíš 2 a viac príspevkov bezprostredne po sebe. Ak chceš doplniť/upraviť/zmeniť/aktualizovať informácie, použi funkciu UPRAVIT.
markyzza2810
Rookie
Rookie

Hotovost: 39.15 PSM

Zpět na PS1: Games