Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

The Legend of Dragoon

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Woytach v 23 pro 2008, 18:12

Je to něco jako bludiště, dá se to projít, před koncem téhle lokace bude velkej boj s bossem.
jinak tenhle návod ti třeba poradí :
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://www.thelegendofdragoon.net/gamehelp/walkthrough.shtml#valley

Potom už budeš moct jít dál k lupičům :wink:
\\/\/oytach,

the happy owner of:
PSP slim & lite Piano Black, 3.90 M33-3, MS Sony 8GB (no fake)
2x PSX, 3x Dualshock, 5x 1MB memory card, 2.1 ozvučení

Obrázek

Woytach dostal poděkování od:
frantass
Woytach
Loyal User
Loyal User

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 1 krát

Příspěvekod frantass v 26 pro 2008, 11:18

Ono škoda že to není napsaný česky. Já anglicky nebo jak je to neumím. Tak počkám až koncem ledna dojede ségra z anglie tak jí řeknu at mi to přeloží.Nebo pokud možno tak mi napište jaká část toho textu je na přejití těch kamenů a já si to pomalu po slové nechám přeložit na seznamu. Nebo to někdo napište ve stručnosti. Díky :lol:
frantass
Rookie
Rookie

Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod jeha17 v 17 úno 2009, 16:14

já tu hru hrál taky, je to moje nejoblíbenější na ps1, ale pak jsem jí někomu pujčil a už jsem jí neviděl, teď jí schánim všude možně, ale nemůžu jí prostě sehnat :( :(...mohli by jste mi prosim někdo poslat odkaz, kde se ta hra dá koupit?? děkuji
jeha17
Rookie
Rookie

Příspěvekod losbahnos v 01 dub 2009, 15:01

cus lidi super hra!!...sice jsem ji nedohral pac mam jen prvni cd....nemate pls nekdo link naa staazeni??....dik moc
losbahnos
Rookie
Rookie

Příspěvekod Nanaki v 01 dub 2009, 15:08

Doporučuji pročíst aspoň trochu fórum, než začneš bezhlavě psát.

Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://www.console-power.com/viewtopic.php?f=59&t=13862
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 60,636.50 PSM
Dostal poděkování: 48 krát

Příspěvekod sacrifice v 03 kvě 2009, 12:36

mno já ji projel na 100% celou :D
není to nic lehkýho to je fkt ale i tak :D
aspoň jsem se pár dní nenudil...:D
ePSXe 1.7.0 ▬ Pete's OPENGL2 Driver 2.9 ▬ ePSXe SPU core 1.7.0. ▬ ePSXe CDR Aspi Core 1.7.0 ▬ bios scph1001 ▬ Joystick Genius Q 08X2
sacrifice
Rookie
Rookie

Hotovost: 388.50 PSM
Dostal poděkování: 1 krát

Příspěvekod SethPower v 26 lis 2009, 19:54

ahojte lidi, mam problem s patchem, muzete mi pomoct? vse je napsano v tomto prispevku (je zamcene) - viewtopic.php?f=4&t=20253
za vsechny rady dekuji..

edit: ahojte, mel jsem kdysi tuto hru (koupenou z obchodu jako PAL) a protoze jsem pred par tydny oprasil sve PS1 ze skrine, mel jsem takovou chut si ji zahrat, bohuzel, jsem tuto hru uz prodal.. ale na memory card mam ulozene pozice, jsem na zacatku druheho CD, proto jsem stahl tuto hru, jsou tam soubor .ccd, cue, img a sub, je mi jasne, ze je mam vypalit, ale k tomu je jeste patch, je u nej 5 souboru - applyppf.exe, legend of dragoon ntsc-u.md5, pdx-dou.diz (textovy), pdx-lodu.nfo (textovy) a pdx-lodu.ppf.. potrebuji jen vedet, jak tento patch aktivuji, abych to mohl nasledne vypalit.. jinak, budu muset tento patch vypalovat na vsechny 4 CD? a jeste jedna otazka, stahl jsem si jenom CD2 a pamatuji si, ze kdysi byla na zacatku hry takova tabulka s neomezenyma zivotama apod. (prece jenom, synovec si to chce zahrat a chce vedet, co od toho ma cekat, co ma delat apod. - je mu 8 let) a bylo to vzdy jen na CD1 a i kdyz jsem byl treba na CD3 a chtel si to dat, tak jsem musel vlozit CD1, nastavit si to a nahrat si pozici a vlozit CD3, budu muset tedy to CD1 take vypalovat? snad me chapete, diky za vsechny odpovedi - doufam, ze to tady jeste tak neumrelo, aby mi nikdo neodpovedel :)

edit smindek: info prekopírované zo zamknutého príspevku. Ked sa neskôr zamknutá téma presunie na cintorín tak by si to info už nikto neprečítal.
SethPower
Rookie
Rookie

Hotovost: 281.85 PSM

Příspěvekod frantass v 19 pro 2010, 13:42

Zdravím, potřebuju nutně poradit.
Právě jsem dohrál druhé CD a začal hrát třetí a zjistil, že jsem měl skočit na druhém CD Kongolovi pro Dragoona. Já na to zapoměl a bohužel dragoona nemám. Dá se ten Dragoon ještě nějak získat? Děkuji!
frantass
Rookie
Rookie

Příspěvekod kaprisko v 28 led 2011, 15:00

ahojte. hru legend of dragoon sem zacal hrat ve stredu a dostal sem do do Bale ale tam sem se sek.. prosim poradil by mi nekdo co mam delat nebo kde mam najit toho krale? jinak je to usper hra je to asi jedina hra ktera me na PS1 bavi a kterou aspon trochu chapu pac ja neumim moc anglicky :D momentalne sem na 1 CD :wink:
PSone, SCPH-102, 2x Dualshock, 1x Memory card
PC - CPU Intel Celeron 1x 3.06GHz , RAM 2,5GB , GeForce 7300 , HDD 111GB
kaprisko
Beginner
Beginner

Hotovost: 5,635.08 PSM

Předchozí

Zpět na PS1: Games