Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Vypalovani

Vše o hrách ...

Moderátoři: Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod MoMo v 23 pro 2011, 20:50

Vypalování v "Alcohol" je tady: navody-guides/navod-napalovanie-pomocou-programu-alcohol-120-t5616.html
Vypalování v "ImgBurn" je tady: navody-guides/navod-rozbalovanie-a-nasledne-vypalovanie-v-imgburn-t7025.html
Návod na FreeMcBoot 1.8 je tady: ps2-software/freemcboot-1-8-navod-na-instalaci-a-nastaveni-t19662.html

warning   Upozornenie/Warning
Navíc jsi ve špatné sekci. Tady jsou PS1 hry. Sem tvůj dotaz nepatří. Přečti si existující témata, kde se řeší to na co se ptáš a když nenajdeš odpověď na svoje otázky, tak se tam zeptej.
MoMo
Moderátor
Moderátor

Hotovost: 275,312.42 PSM
Medaile: 1
Medaila za pomoc PlayStation (1)
Dostal poděkování: 71 krát

Příspěvekod consolepepino78 v 24 úno 2012, 12:17

Dobrý den,stahnul jsem si hru z ulož to,crash bandicoot -ps1.iso ,v alcohol 120% jsem dal vypalit image format,vybral jsem soubor ,dal rychlost 10x,profil play station,metoda vypalováni RAW DAO a dal jsem start,vypalilo se to a v play station se to nenačetlo,v čem je chyba? chip mám.
consolepepino78
Rookie
Rookie

Hotovost: 2,236.25 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod lada1600mtx v 24 úno 2012, 12:42

to: consolepepino78
prečo hned po zaregistrovaní pises zbytocne otazky...použi funkciu hledat :!: :!: :!:
1.Nevypaluj takou Velkou rýchlostou Musi to biť 8x (najmenej pre CD)
2.Použi IMG Burn, z osobnej skusenosti som nemal problem ani zjednou hrou ...program jednoducho nainstalujes a ides :idea:
Tu mas navod navody-guides/navod-rozbalovanie-a-nasledne-vypalovanie-v-imgburn-t7025.html

Stiahni to stadeto :
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://downloads.zoznam.sk/program/imgburn-40

Nemusis tam nic nastavovat, len rychlost !
Potom napis ako to dopadlo :wink: :wink:
PlayStation 2 SLIM, model SCPH 70004, Chip MAGIG 3. 8MB Memory Card s Free McBoot 1.8 a 16MB Memory card SPEED LINK
ObrázekLADAklub - Fórum pro Lada nadšence.
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
http://forum.ladaklub.com/
lada1600mtx
Common User
Common User

Hotovost: 32,622.23 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Příspěvekod jaja99 v 24 úno 2012, 14:32

No, ja by som si dovolil oponovat, lebo pre PS1 hry je ImgBurn nie najlepsia volba, nakolko je primarne stavany pre napalovanie DVD medii a nie CD. Nie ze by nezvladal napalit CD, ale iba klasicke ISO, bez dalsich specialit. A tu kamen urazu. Pre PS1 hry su dolezite sub-kanalove data a tie ImgButn nevie vypalit. Idealne je pouzivat CloneCD a tam zapnut sub-kanalove data alebo uz spominany Alocohol120%, kde uz je prednastaveny profil PS1.
V hore spomenutom pripade by som tipoval, ze ide o zle ISO. PS1 hry NIKDY sa nenachaju v ISO. Moj odhad je, ze ten kto vytvaral ISO, urobil chybu. Doporucujem si stiahnut hru od normalneho uploadera, ktory vie ako vytvorit image z kopie.
jaja99
C-P MASTER
C-P MASTER

Hotovost: 1,297,820.16 PSM
Medaile: 4
Medaila za reuploadovanie (1) Medaila za pomoc Xbox (1) Medaila za pomoc PlayStation (1) Cleaner medaila (1)
Dostal poděkování: 1275 krát

Předchozí

Zpět na PS1: Games