Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

Prosím pomožte někdo - technický dotaz

Diskuse o hardware ze světa PS1 a o konzoli samotné ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod Tibey v 07 kvě 2007, 22:48

Čau chlapy, co se týče PSX, jsem naprostej lajk, dal jsem dokupy jeden Panasonic 3do a pařim na něm Need for Speed 1, tuhle hru mám ze všech nejradši, hlavně kvůli ní jsem si koupil PSX. Ale teď k mímu problému, u psx (mám ho připojený na 72´ televizi přez klasicky 3 kolík) je obraz rozdělenej malejma černejma pruhama - jako by část byl obraz a stejná část černej pruh (na střídačku) - jsou dost tenký, ale hodně mi to vadí! 3DO mám připojený klasicky přez scart, a tenhle problém nemám. Asi vám to bude připadat k smíchu, ale uvítal bych nějakou pomoc! nevim jestli to nemůže bejt třeba tim, že to PSXko nemám prdnutý přez scart....Předem dík za rady...
Tibey
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Příspěvekod Little Z v 18 črc 2007, 16:19

ja sa tiez do VIDEO nevyznam ale podla mna to bude tym ze PSX ma nejaku uhlopriecku 4:3 a na sirokouhlom to ide zle...ak som dobre pochcopil....a prosim nesmejte sa ak som trepol blbost ...ako som uz povedal do VIDEO som lama
EDIT: toto bola asi fakt blbost ale nedavno som si vsimol ze mi to robi na hre tony hawk 3 a hram to na PS2 kde mi vsetky hry idu v poho :?: takze to bude asi hrou
Naposledy upravil Little Z dne 18 pro 2007, 15:40, celkově upraveno 2
Obrázek
Môj Predošlý nick: KUBKO696
Little Z
Addict
Addict

Hotovost: 531.15 PSM
Dostal poděkování: 2 krát

Příspěvekod Bob 1 v 17 pro 2007, 14:49

mě problémy s obrazem dělá to,když mám propojený DVD s televizí přes SCART když t rozpojim obraz mám v pohodě
Bob 1
Rookie
Rookie

Hotovost: 0.00 PSM

Příspěvekod kozubik88 v 04 led 2008, 19:19

Bob 1 píše:mě problémy s obrazem dělá to,když mám propojený DVD s televizí přes SCART když t rozpojim obraz mám v pohodě

Je to tím že se ti kříží signály, Jestli sem tě dobře pochopil to Panasonik 3DO je asi tv nebo video nebo dvd, jestli je to rekorder (v pripade dvd nebo vhs) zapoj to do nej, a jestli je to tv podivej zda nema tv pripojeni pres s-video a kup si redukci (věř mi za tu kvalitu obrazu to stojí) a zároveň ti to přestane "vlnit obraz". Tu redukci seženeš na
Kód: Vybrat vše  [Otestovat Linky]
[color=red]CENZURA[/color]
nebo si kup redukci na Analog signal (vlny, pripojuje se jako kabelovka nebo antena) ale kvalita obrazu klesne, tak si můžeš vybrat. S-VHS je lepsi ale jestli ho nebudes mit tak si kup 2.redukci a nebo to pokazdy vypojuj. Doufám že to není moc vyčerpávající :)
PS2 77004- 1×Dualshock2 Sony, 1×Dualshock Trust PS2/USB, 32 MB MAX PS2 MC, 1 MB Logic 3 PSX MC, Swap Magic 3.8 CODER, HALDA HER ;)...
kozubik88
Ordinary User
Ordinary User

Hotovost: 2,822.60 PSM

Příspěvekod lostsoul v 04 led 2008, 19:22

člověče panasonic 3DO je herní konzole, to jsi vůbec nepochopil
Happy XBox360 Arcade with 12OGB HDD user :-)
lostsoul
Zakladatel Fora
Zakladatel Fora

Hotovost: 1,467.15 PSM
Dostal poděkování: 7 krát

Příspěvekod KRUPI v 04 led 2008, 19:54

Zkus odpojit anténu když zapínáš PSX možná to je tím že se kříží signály ...
PS3 320GB MOVE , PSX , Sega Megadrive2, C64, ATARI XE
Momentálně pařim PS3
KRUPI
Loyal User
Loyal User

Hotovost: 59.20 PSM

Zpět na PS1: Hardware