Obsah fóra
XBOX 360 news: Dirt Showdown; Men In Black: Alien Crisis; Dragon's Dogma; Max Payne 3...        PS2 news: Major League Baseball 2K12        PS3 news: Silent Hill Downpour, FIFA Street...

Všeobecné informace

vlastní hudba při hraní her

Diskuse o hardware ze světa PS1 a o konzoli samotné ...

Moderátoři: futyori, Super MOD, Moderátoři

Příspěvekod taueto v 02 lis 2008, 17:55

V jednom časopise jsem četl, že když vyndáte herní disk z mechaniky a strčíte tam vlastní hudební CD aniž by se PS1 vypla,tak můžete poslouchat vlastní muziku přímo při hraní her...tak jsem to hned vyzkoušel,ovšem nevim jestli jsem to udělal dobře,protože mi to nešlo,hra se sekala a muzika nehrála,tak nevim no,ale psali,že je to prej fígl,kterej zná každej...kromě mě :D ,tak kdyby o tom někdo něco věděl,tak napište,ale osobně si přeci jenom myslím,že to nejde...
taueto
Guru
Guru

Hotovost: 26,579.10 PSM
Dostal poděkování: 4 krát

Příspěvekod Nanaki v 02 lis 2008, 18:26

No, napsali to tam trochu nepřesně. Tohle funguje, pokud hra má uloženou hudbu v klasických zvukových stopách. To se pozná obvykle tak, že když strčíš CD do přehrávaček, tak první track nejde (program), ale další již hrají. Pokud má hra hudbu uloženou ve vlastním formátu (tedy jiným, než klasické CD stopy), nebude to fungovat.

Co jsem kdysi zkoušel, tak třeba hra Alien Trilogy takhle fungovala, tam jsem si hudbu pouštěl také.
Nanaki
Veterán fóra
Veterán fóra

Hotovost: 60,636.50 PSM
Dostal poděkování: 48 krát

Příspěvekod smindek v 02 lis 2008, 18:28

Ide to, lenže záleží od hry na ktorej to chceš takto praktizovať. Level sa ti musí načítať dopredu a preto už nepotrebuje dalej disk čítať a tak tam môžeš dať audio cd. Pri najbližšom loadingu si ale skončil. Tuším pri crash-ovi by si si mohol "vychutnať" jeden level s vlastnou hudbou. A mohlo by to ísť aj pri prvom rayman-ovi či lomax-ovi, atd.
Obrázek
.......This is not real world......
smindek
Super Moderátor
Super Moderátor

Hotovost: 227,243.39 PSM
Medaile: 1
Hviezda administrátora (1)
Dostal poděkování: 257 krát

Příspěvekod jajka v 02 lis 2008, 20:29

Áno, potvrdzujem pri Crashovi to tak je...... :lol:
jajka
Loyal User
Loyal User

Hotovost: 26,348.59 PSM
Dostal poděkování: 14 krát

Příspěvekod pipox v 28 lis 2008, 02:42

funguje to pri hrach co som skusal este ked som hraval PS1 : rage racer a Ridge racer (tu staci spustit hru,PS1 si ju nacita do pamate,hodit tam vlastne audio CD,a mozte hrat az do konca),alebo si spravit vlastny image hry kde su audio stopy,presne ich casovo upravit a pomenovat podla tych original co su tam,vlozit vlastne audio stopy,a vypalit. Nic nemusite vyberat a hra pojde ako hodinky 8)
PS3 FAT 80GB , 2x Dualshock 3 + 1,5 TB USB HDD Toshiba + CFW 3.55 Kmeaw + Multiman -syscall8 , HDMI cable , PHILIPS 32" LED LCD TV - 100Hz FULL HD , SAMSUNG 40" LCD TV - HD READY.
pipox
Loyal User
Loyal User

Hotovost: 9,012.15 PSM
Dostal poděkování: 22 krát

Příspěvekod Kubin v 25 pro 2008, 11:33

Jinak jde ještě použít vlastní CD u Vib-Ribbona... to ale ví všichni:P

pipox: jak to myslíš udělat vlastní image? jestli si to zkoušel a šlo ti to, můžeš napsat přesný postup jak image rozbalit a vyměnit hudební soubory? thx
Hot chicks, mojito and fun with friends at the beach in australia...
Kubin
Ordinary User
Ordinary User

Hotovost: 176.40 PSM
Dostal poděkování: 0 krát

Zpět na PS1: Hardware